bizimki öyle seyi sevmezz yaa zaten yedigimiz yerde yasarlı pide 7 lira 2 kisi icicek dahil 20 lira tutar esim hayatta icle fırına gitmez öylede beyenmez ben yaptırırım yemez sinir olursun
iste anlattıgım bu pazar uzak evime kendim gidip alıyorum ama bagzen kendime kızdıgım zamamlar cok oluyo esim 12 14 saat calısıyo sen yıyosun diyrum bu yemekleri yanlız ben maastan al-lmıyorum yemek kartı var 700 tl ordan alıyroum
inan bende çok isterdim :-/amerika newyork yazmayı cok isterdim ama istanbul avrupa yakası (
mesela oldumu ki cogunlukla olur hani orda tam maasımı yazmak istemedim sen 2000 den say 700 normal ama esimin güvenlikleri bile 500 net alıyo mesai kalırsa artıyo ayrıca turkcel müsteri hizmeterinde calısanların 800 900 aldıgını da biliyodum 700 evet onun ögrlen yemeyi ama esim biraz tutumlıu bagzen köfte arası ekmek yiyo 6 lirata bagzen corba iciyo evd eii bisey varsa ben koyuyorum yanına zaten gececiyken evde yemis oluyo 7 de yemeyini yeyip gidiyo tabi ben ona ekmek arası yapıyroum 12 de yesin diye o yüzden yetiyo 700pazar uzak bahane değil bence orada oturan herkes mi pazar uzak diye dışarıda alıyor. 700 tl yemek artı nasıl oluyor işyeri ancak eşinizin öğle yemeği için para doldurur o da 700 tl olmaz yani zaten eşin 1.500 maaş alıyormuş 700 tl lik maaşının yarısı kadar yemek kartı nasıl oluyor? ev için vermiyorlar ki onu. Kahvaltıyı bile dışarıdan söylüyorsunuz yazık değil mi. 20 tl veriyorsunuz bir pideye onun yerinde kıyma alsanız köfte yapsanız kendi ellerinizle bir bardak mercimekten çorba yapsanız bir bardak pirinçten pilav yapsanız yani bunlar inanın 1 saatinizi almaz ve siz evde otuyorsunuz kombi bile taktıramamışsınız yokluktan çok lüks kaçıyor sizin için kusura bakmayın çalışan hanımlar bile bu kadar yapmıyor. ev ihtiyaçları içinde veriliyorsa 700 tl sizin o parayı ev için market pazara harcayıp ekonomi yapmanız gerekir sabah sabah pizza filan mı yenir kır yumurta peynir zeytin her canımız istediğini yesek maaş dayanmaz zaten yoksa can bu neler ister.
iste ben kücücklükten beir kahvaltıda cesit isterim öyle peynir zeytinle kahvaltı olmaz benim kafamda ya sucuk olcak ya pastırma ya patates ya kuymak yaparım ya lor lu biber yani en az 2 cesit böyle bisey lazım kendime iste her zaman icimden gelmiyo yapmak o yzden dısarda yiyorum yada anneme gidiyorum anneme kahvaltıda sunu yap bunu yap deyippazar uzak bahane değil bence orada oturan herkes mi pazar uzak diye dışarıda alıyor. 700 tl yemek artı nasıl oluyor işyeri ancak eşinizin öğle yemeği için para doldurur o da 700 tl olmaz yani zaten eşin 1.500 maaş alıyormuş 700 tl lik maaşının yarısı kadar yemek kartı nasıl oluyor? ev için vermiyorlar ki onu. Kahvaltıyı bile dışarıdan söylüyorsunuz yazık değil mi. 20 tl veriyorsunuz bir pideye onun yerinde kıyma alsanız köfte yapsanız kendi ellerinizle bir bardak mercimekten çorba yapsanız bir bardak pirinçten pilav yapsanız yani bunlar inanın 1 saatinizi almaz ve siz evde otuyorsunuz kombi bile taktıramamışsınız yokluktan çok lüks kaçıyor sizin için kusura bakmayın çalışan hanımlar bile bu kadar yapmıyor. ev ihtiyaçları içinde veriliyorsa 700 tl sizin o parayı ev için market pazara harcayıp ekonomi yapmanız gerekir sabah sabah pizza filan mı yenir kır yumurta peynir zeytin her canımız istediğini yesek maaş dayanmaz zaten yoksa can bu neler ister.
annenize mi diyorsunuz bana şunu yap bunu yap diye?iste ben kücücklükten beir kahvaltıda cesit isterim öyle peynir zeytinle kahvaltı olmaz benim kafamda ya sucuk olcak ya pastırma ya patates ya kuymak yaparım ya lor lu biber yani en az 2 cesit böyle bisey lazım kendime iste her zaman icimden gelmiyo yapmak o yzden dısarda yiyorum yada anneme gidiyorum anneme kahvaltıda sunu yap bunu yap deyip
evet neden siz annenizden bisey istemiyomusunuzannenize mi diyorsunuz bana şunu yap bunu yap diye?
ben evde yapmayıp anneme gidip bana şunu bunu yap demeye utanırım anneme gitsem bile kalkar ben yapardım.bekarken hep anneniz mi yaptı herşeyinizi?evet neden siz annenizden bisey istemiyomusunuz
yazık sen adamın öğlen yemeği parasıyla öğlen 2 ye kadar yatıp kalkıp canın ne istiyorsa onu yiyorsun adamcağız çorba içiyor sen iskenderleri göürüyorsun eşin gerçekten biraz safmış acıdım eşinize ben babamın parasını bile bu kadar rahat yiyemedim sizdeki rahatlık takdire şayanmış ne diyelim size afiyet olsun bugün ne yiyorsunuz kahvaltıda merak ettim ??mesela oldumu ki cogunlukla olur hani orda tam maasımı yazmak istemedim sen 2000 den say 700 normal ama esimin güvenlikleri bile 500 net alıyo mesai kalırsa artıyo ayrıca turkcel müsteri hizmeterinde calısanların 800 900 aldıgını da biliyodum 700 evet onun ögrlen yemeyi ama esim biraz tutumlıu bagzen köfte arası ekmek yiyo 6 lirata bagzen corba iciyo evd eii bisey varsa ben koyuyorum yanına zaten gececiyken evde yemis oluyo 7 de yemeyini yeyip gidiyo tabi ben ona ekmek arası yapıyroum 12 de yesin diye o yüzden yetiyo 700
evet allah askına kızlar ya siz baba evinde hic rahat etmediniz mi tırım tırım is mi yaptınız ben o yuzdne konunun basındna beri ev hanımlıgı ruhumda yok ben evlendim ama esimi sevdigim icin evlendim yok ev isleri mutfak vs hic aklımda yoktu yanii ayrıca suan 25 yasında kız kardesim var ögretmen gececiyken annemde kalıyroum ya sabah kahvaltısı hep annem hazırlar biz zaten anca 11 gibi kalkıyoruz annem kalmıs oluyo aksam dan ben söylüyrum yumurta kaynat patates kızart yada eksimikli biber yap diye annem yapar yani o kadarda olsun evde zaten azda olsa kendim yapıyrouzm annemdede sultanlık süriyimben evde yapmayıp anneme gidip bana şunu bunu yap demeye utanırım anneme gitsem bile kalkar ben yapardım.bekarken hep anneniz mi yaptı herşeyinizi?
rahat ettik etmesine de ben bu kadar rahatlık görmedimevet allah askına kızlar ya siz baba evinde hic rahat etmediniz mi tırım tırım is mi yaptınız ben o yuzdne konunun basındna beri ev hanımlıgı ruhumda yok ben evlendim ama esimi sevdigim icin evlendim yok ev isleri mutfak vs hic aklımda yoktu yanii ayrıca suan 25 yasında kız kardesim var ögretmen gececiyken annemde kalıyroum ya sabah kahvaltısı hep annem hazırlar biz zaten anca 11 gibi kalkıyoruz annem kalmıs oluyo aksam dan ben söylüyrum yumurta kaynat patates kızart yada eksimikli biber yap diye annem yapar yani o kadarda olsun evde zaten azda olsa kendim yapıyrouzm annemdede sultanlık süriyim
Adamlar haklı ama bunlar herhalükarda pişirilecek şeyler, konu sahibi bu malzemelere çok uzakşunu görünce şaşırmıştım adamlar haklıymış meğerse
aman canım acıma erkek milletine bırak oda yemekten kısıyo evin heryeri teknojolik alet icinde 2 tane uydu var her ay 150 tl bosuna ödüyoruz dsmart digitürk öyle yogun calısıyo ama gecen tutturmus film paketide alalım dedim al al 200 ödersin evde 3 tv varketn gitti 140 ekran gözlüklü son sistem tv aldı macı gözlüklü izliycekmis diye ben onın bu sacma harcamalrına karısmıyorum diyim karısıyorumd a baska sosyellistigi sey yokmus diye hı hı diyorumyazık sen adamın öğlen yemeği parasıyla öğlen 2 ye kadar yatıp kalkıp canın ne istiyorsa onu yiyorsun adamcağız çorba içiyor sen iskenderleri göürüyorsun eşin gerçekten biraz safmış acıdım eşinize ben babamın parasını bile bu kadar rahat yiyemedim sizdeki rahatlık takdire şayanmış ne diyelim size afiyet olsun bugün ne yiyorsunuz kahvaltıda merak ettim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?