ev hanımlıgı temizlik bütce yemek

Konu sahibi yaşam tarzını değiştirmeyi düşünüyor mu merak ettim.
Yalnız kızlar ayıplamayın miskinlikte bir hastalıktır. Tedavisi var mı bilmiyorum.

eee kızlar sustunuz
tatlım sen şimdi kalkacan elini yüzünü yıkayacan kuymak yapacan yiyecende ooo uzun iş hem yaparsın olmaz dışarı falan gidersin kebeptır pizzadır hangisini yesen seçecen biraz bekleyelim dedik bi karnını doyur hayırlısıyla konuşuruz daha merak etme sen keyfine bak bozmayalım şimdi sen bi ye iç öyle gel hamileyim walla senin kadar canımın istediğini yememişimdir afiyet bal şeker olsun sen bize bakma keyfine bak ama böyle gidersen kaç kilo olursun bilemeyeceğim..

kuymagımı yedin sekeirm suan cayımı iciyorum aman dünya bu benden bi tane daha yok sımartın kendinizi siz daha degerlisiniz

doğru söylüyorsun tatlımda ben bebişime kıyamıyorum o sağlıksız pis şeyleri yedirmeyi kendim mis gibi yapıp yiyiyorum sanada tavsiye ederim..

valla yazdiklarini okudum ve sizin simarik bi insan oldugunuza kanaat getirdim.ayruca bazende g harfi yoktur eger konusurkende bagzen diyosan deme bazen de oteki turlusu komik olur.yemege icmeye okadar para harcicana kitap al oku.en azindan bazen nasil yazilir ogrenirsin

eee kızlar sustunuz
Canim srn kacarak evlenen bayan degil miydin? Bravo valla saglam yere kacmissin
Kocani el ustunde tut her aksam ayaklarini yika suyunu da ic yani
Ben ev hanimi olacagim temizlik yapmaya erinecegim gece yarilarina kadar dizi izleyip ertesi gun de oglene kadar uyuyacagim bir de ustune disaridan uc ogun yemek soyleyecegim ha
Benim koca beni kapinin onune koyar ustume de tuy dikerdi tatlimallah selamet versin ne diyeyim

Ben erkek olsam 3 ayda koyardım kapının önüne..Bu ne biçim iş ya...İki lafından biri baba evinde kıymet görmediniz mi ? Görüyoruz Allah'a şükür,çiğneyip gittiği adamın hala imkanlarını anlatıyor.Seni bu yaşa getiren adamı bir erkek için bırakmışsın,hala baba evi imkanları diye sayıklayıp diyorsun.

Bizim babalar baba degil kocalar da koca degil herhalde

Kendini agirdan satiyor iste ya konu sahibidiger topiclerde hep bunu yazmis
Lanet olsun icimizdeki ev hanimligina :) simdi gelir bizim ustumuze de kusar bu kardes gel kacalim

yok bee canım o kadar da degıl yanııı siz hic kendinize tatil ilan etmiyomusunuz hem haftada 3 bagzen 2 normal yan, hep iskender yemıyruz ya :))

anlamadıgım su bayanlar evlenirken cok sacma bı takıntı haline geliyolar ben erkek tarafındna bisey istememn vs diyolar ki sonradan cok pisman olan arkadasım da var biz kacmadan önce ben arcelige girdim 20008 senesinde en son ne cıktıysa kayınpederimide köyden cagardık ben sectim isaretledim 1 saat sonra esim yani o zaman sevgilim babasıyla girdi esyaları aldılar bagzı seyleri önceden yapıcaksınız ve istiyceksiniz evi 0 tadilat yapıcaz diye bastan anlastım ben zaten öyle bedaveye gelinn nerdeymisss

bagzen hee :))) takma bu kadar yaa

doğru söylüyorsun tatlımda ben bebişime kıyamıyorum o sağlıksız pis şeyleri yedirmeyi kendim mis gibi yapıp yiyiyorum sanada tavsiye ederim..
aa bak aynen bebegım olsa hergun tazae corba yaparım zaten ben sımdıden kaynanaya ve anneme diyroum 40 gun bendesinz evin işini yapın yemek yapın yeter ben cocuguma bakarım zaten uyksuuz kalcam diger işler sizin diyorum

Kendini agirdan satiyor iste ya konu sahibidiger topiclerde hep bunu yazmis
Lanet olsun icimizdeki ev hanimligina :) simdi gelir bizim ustumuze de kusar bu kardes gel kacalim
yok be cnım nıye kusuyım valla ben cok gördün kaynanasına neler yapıpta yaranamayan yapabılene helal olsun ama ben kendımı bu kadar yıpratmak ıstemıyorum halamın yengemın dızlerı patlatı 40 yasında menuskus oldular ellerinde sınır sıkıısması cıktı sürekli eldivenle geziyolar daha 40 yasında yaa gencecik sürekli yerleri elle silmekten egil kalk bak görümcem bana kendi anlattı kı 20 senelik gelin 10 sene kaynanasının bayram temizligini misafir gelcek yemeyini temizligini bekar kaynının tüm kıayfetleri ütüleri hep ona aitmis bi bayram üstü hastalanmıs yapamamıs kaynana bi kavga cıkarmıs nerdeyse ayrılıcaklarmıs demis görümcen ben sana o kadar yaptım bana bunu mu layık görüyosun küfür hakaret demis ben kaynanama 50 senede yaranamadım sen 20 senedemi yaranıcaksın yani cok yapanların hepsi kendini yıpratıyo

Canim valla senin yaptigin evlilik gibi evlilik zor yani benim cevremde yok oyle belki de oyle yapmak gerekiyordur ben isaretlicem de kp alacak yok be canim

İnsan şu hayatta hiç bir işe yaramadan, sadece tüketici olarak nasıl yaşayabilir anlamıyorum. Bunu kendine değer vermekle de bağdaştırmıyorum. Kendinize değer veriyor ayağına iyi sırtını zı dayamışsınız millete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…