ev hanımlığı zor zanaat

minnakmimar

Real eyes,Realise, Real lies..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
14.815
13.543
298
bir erkek ve arkadaşı arasındaki konuşma

Arkadaş : İşiniz NEDİR?
Erkek: Muhasebeciyim

A: Peki Eşin?
E: ÇALIŞMIYOR ... EV hanımı

A: Kim Kahvaltı hazırlıyor?
E: Eşim, Çünkü ÇALIŞMIYOR

A: Saat kaçta uyanıyor kahvaltıyı hazırlamak için?
E: Sabah 5 te çünkü evi de bir toparlıyor

A: Çocuklar nasıl okula gidiyor?
E: Eşim onları okula götürüyor , ÇÜNKÜ ÇALIŞMIYOR

A: Çocukları okula götürdükten sonra ne yapıyor ?
E: Evin alışverişi , çamaşır , yemek ... ÇALIŞMIYOR

A: Sen eve işten döndüğünde ne yapıyorsun ?
E: DİNLENİYORUM, Çünkü BÜTÜN GÜN ÇALIŞIYORUM..

A: Peki o zaman EŞİN NE YAPIYOR ?
ERKEK: Yemekleri hazırlıyor , Çocukları Doyuruyor , Bulaşıklar ve Çocukları yatağa yatırıyor ...

ŞİMDİ SORUYORUM SİZE ACABA KİM DAHA ÇOK ÇALIŞIYOR ... BİZ BUNA EV HANIMI DİYORUZ... ÇALIŞMIYOR DİYORUZ ...

Kocasına kahvaltı hazırlamayanlar var çalışmadıkları halde, çalışmadığı halde kayınvalidesinin çocuğa bakmamasından şikayetçi olanlar var, öğlene kadar uyuyanlar var, herkes sizin anlattığınız gibi kurulmuş saat değil ki, ben uyumaktan ilkokul çağındaki çocuklarına kahvaltı hazırlyamayanları bilirim. Bir diğeri; çalışıp, bir taraftan evi idare edip çocuk büyütenler de var, çalıştığı halde eşi yardım etmeyenler, kimisi 15 günde bir temizliğe yardımcı alırken o şöyle dursun, eşi bir bardak suyunu almaktan aciz adamlar da var. Bence zor olan kadın olmak.

bence ne ev hanımlığı, ne de çalışan erkek olmak,(yanlış anlaşılmasın zor değil demiyorum)
en zoru çalışan kadın-anne olmak.....

vala yazı oyleydı paylaştım ben kendimde çalısıyorum zaten :) genel olarak hayat bize güzel değil malesef

Neden kim daha çok çalışıyor olaylarına bu kadar çok takılınıyor anlamıyorum.

Ev hanımı: hayır ben daha fazla!
çalışan erkek: hayır ben daha fazla
çalışan kadın: hayır ben daha fazla!

Tamam hepiniz çok çalışıp çok yoruluyorsunuz kavga etmeyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…