- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi frozen12345
-
Kızınızın okulunu değiştirerek ona iyilik yerine kötülük ederseniz bence .Evlendim ve bu işe girebilmek için okadar çok emekler verdimki okadar çok iş kovaladımki dualar ettim benimde bi işim olsun diye sonunda rabbim dualarımı kabul etti ve bi iş nasip oldu kurumsal bi şirkette çalışıyorum memur statüsünde. sonra iki kızım oldu şuanda biri 7 diğeri 2 yaşında. büyük kızımı okula getirip götürmek sıkıntı olmasın diye tam gün özel bi koleje verdim sabah bizle çıkıyo evden akşam bizimle dönüyo. yani sıkıntım çocuklarımla istediğim gibi ilgilenemiyorum akşamları çok yorgun oluyorum ne büyüğün derslerine nede küçüğün bakımına vakit ayırabiliyorum nede evimle tam olarak ilgilenebiliyorum. eşim sağolsun oda elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyo ama yükün çoğu benim omuzlarımda. büyük kızım okulda tam gün olduğundan oda çok yorgun oluyo akşam yemekten sonra başını kaldıramıyo bi çizgifilm izlemeye bile vakti yok. sabahları 06:30 da hepimiz kalkmak zorundayız çocukları o sıcak yataklarından kaldırırken okadar içim acıyoki. bazen acaba işi bıraksammı diyorum ama 6 yıldır çalışıyorum ve çalıştığım kurum dışardan herkezin girmek istediği bi kurum ve saygın bi işim var. sosyal bi çevre kazanabileceğim bi iş. eşimle konuştum konuyu oda 1 yıl daha idare et ondan sonra istersen bırak diyor çünkü borçlarımız var ancak bir yıla toparlanır. bilmiyorum kararsızım çocuklarım için üzülüyorum..
Çocuğunuz bir yaşındayken başlamışsınız, alışmış zaten çalışan bir anneye.
En zor zamanları atlatmışsınız. Diğer bebeğiniz içinde oyle, oda kreş yaşına yaklaşıyor.
Eğer ortak yaşamanın anlamını biliyorsa eşler, yuku yarı yarıya omuzluyorsa, paragoz değilse tabiki iş hayatı.
anneanne ve babaanne ortak bakıyorlar. işi bırakırsam büyüğü devlet okuluna vermem gerekir yarım gün. aslında devlet okulunu daha önce düşündük ama kayınvalidemin bulunduğu mahallede ilköğretim yok annemlerin oturduğu yerde ki okulda çok vasat durumda yani orada iyi bi eğitim alması mümkün değil.2 yaşında olana kim bakıyor. Farzedin işten çıktınız o zaman kızınızın okulunu mu değiştireceksiniz. Yarım gün gideceği bir okula mı yollayacaksınız daha az yorulsun diye? Alıştığı okuldan almak ne kadar mantıklı olur? Eğer okulu değiştirebiliyorsanız, küçüğe kim bakıyorsa öğleden sonra büyük de onun yanına gitse olmaz mı?
canım 10 gündür yıllık izindeydim bu hafta başladım işe ama yok olmuyo büyük kızım yine aynı sabah gitti akşam geldi ama ona en sevdiği yemekleri yaptım akşamları küçüklede oyunlar oynadık koyun koyuna yattık çok mutluydu oda. bilmiyorumki sonraında pişman olmakta var.Anladığım kadarıyla işi bıraksanız da çocuklarınızla çok ilgilenemeyeceksiniz çünkü dediğiniz gibi erken kalkılıyor, geç geliniyor. Ama işi bırakırsanız, hem maddi olarak ne kadar rahat olursanız olsun onun eksikliğini duyacaksınız, hem uzun süredir çalıştığınız için siz bunalacaksınız, hem de borçlarınız var. Bence yıllık izin tarzı bir ara ile şu buhranlı dönemi atlatmayı deneyin. :)
bence kendinizi cocuklariniza karsi vijdan azabi cekiyo hissediyorsaniz 1yil daha dayanin cikin derim.. benim kizim taa 14aylikdan beri kres, anasinifi yapiyo.. yalniz yasiyorum cocugumun butun yuku bende yardim edenimde yok senin esin varmis oda guzel bisey.. kizimla eve 6da giriyo 7bucukda yatakda oluyo ama tatillerde elimden geldigi kadar izin aliyorum 2.gunu evde sklmaya basliyo bile arkadaslarini ozluyo falan sonrada diyorum demekki okulda iyiki okulu istiyo diyorumEvlendim ve bu işe girebilmek için okadar çok emekler verdimki okadar çok iş kovaladımki dualar ettim benimde bi işim olsun diye sonunda rabbim dualarımı kabul etti ve bi iş nasip oldu kurumsal bi şirkette çalışıyorum memur statüsünde. sonra iki kızım oldu şuanda biri 7 diğeri 2 yaşında. büyük kızımı okula getirip götürmek sıkıntı olmasın diye tam gün özel bi koleje verdim sabah bizle çıkıyo evden akşam bizimle dönüyo. yani sıkıntım çocuklarımla istediğim gibi ilgilenemiyorum akşamları çok yorgun oluyorum ne büyüğün derslerine nede küçüğün bakımına vakit ayırabiliyorum nede evimle tam olarak ilgilenebiliyorum. eşim sağolsun oda elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyo ama yükün çoğu benim omuzlarımda. büyük kızım okulda tam gün olduğundan oda çok yorgun oluyo akşam yemekten sonra başını kaldıramıyo bi çizgifilm izlemeye bile vakti yok. sabahları 06:30 da hepimiz kalkmak zorundayız çocukları o sıcak yataklarından kaldırırken okadar içim acıyoki. bazen acaba işi bıraksammı diyorum ama 6 yıldır çalışıyorum ve çalıştığım kurum dışardan herkezin girmek istediği bi kurum ve saygın bi işim var. sosyal bi çevre kazanabileceğim bi iş. eşimle konuştum konuyu oda 1 yıl daha idare et ondan sonra istersen bırak diyor çünkü borçlarımız var ancak bir yıla toparlanır. bilmiyorum kararsızım çocuklarım için üzülüyorum..
Şartların iyiyse kesinlikle devam etmelisin. Hani şartlar kötü olur da bırakmak için geçerli nedenler olabilir ama şu durumda her şeyin bir çözümü var.Evlendim ve bu işe girebilmek için okadar çok emekler verdimki okadar çok iş kovaladımki dualar ettim benimde bi işim olsun diye sonunda rabbim dualarımı kabul etti ve bi iş nasip oldu kurumsal bi şirkette çalışıyorum memur statüsünde. sonra iki kızım oldu şuanda biri 7 diğeri 2 yaşında. büyük kızımı okula getirip götürmek sıkıntı olmasın diye tam gün özel bi koleje verdim sabah bizle çıkıyo evden akşam bizimle dönüyo. yani sıkıntım çocuklarımla istediğim gibi ilgilenemiyorum akşamları çok yorgun oluyorum ne büyüğün derslerine nede küçüğün bakımına vakit ayırabiliyorum nede evimle tam olarak ilgilenebiliyorum. eşim sağolsun oda elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyo ama yükün çoğu benim omuzlarımda. büyük kızım okulda tam gün olduğundan oda çok yorgun oluyo akşam yemekten sonra başını kaldıramıyo bi çizgifilm izlemeye bile vakti yok. sabahları 06:30 da hepimiz kalkmak zorundayız çocukları o sıcak yataklarından kaldırırken okadar içim acıyoki. bazen acaba işi bıraksammı diyorum ama 6 yıldır çalışıyorum ve çalıştığım kurum dışardan herkezin girmek istediği bi kurum ve saygın bi işim var. sosyal bi çevre kazanabileceğim bi iş. eşimle konuştum konuyu oda 1 yıl daha idare et ondan sonra istersen bırak diyor çünkü borçlarımız var ancak bir yıla toparlanır. bilmiyorum kararsızım çocuklarım için üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?