- Konu Sahibi frozen12345
-
her gün dua ediyorum bi yerlerden bi para gelse de işi bıraksam diye. bu arada işimde o kadar iyiki. maşallah diyeyim eminim yerimde olmak isteyen milyonlarca insan var ama annelik o kadar ağır basıyor ki. bebeğim anne evde kal işe gitme dediği an içim acıyor. çalışmayı bende hiç istemiyorum ama bırakamıyorumda. konuyu takipteyim.
Kesinlikle iş derim. Hafta içi birkaç gün izin alın isterseniz o evinize yakın devlet okulunu gidip bi gözlemleyin. Şartlarına bakın profile bakın. Çocuğun en çok vakit geçirdiği yer okul oranın profilide çok önemli bence. Şuanda çocuğunuz bir düzene alışmış muhtemelen ilk defa bu sene gitmiyor daha öncede özel okulda eğitim almıştır. Şimdi onun şartlarını değiştirmeniz çocuğu inanın çok olumsuz etkiler. Dediğim gibi gidip bi inceleyin sonra fikrinizi yazın.
canım daha önce gittim o okula meb otomatik çocuğun kaydını oraya yapmış naklini şuanki okuluna aldırmak için gitmiştim hatta devlet okulundaki sınıfı 1G dediler merak ettim bi bakayım dedim sınıfta tam 49 öğrenci vardı. kızımın şimdiki okulunda sınıfı 9 kişi elbette devlet eğitimi kolej gibi değil. geçenlerde seviye tespit sınavı yapıldı il genelinde kızım 12000 kişi içinde 380. oldu okulun şartları çok iyi kulupler etütler. galiba sadece ilgi göstermek ve daha vakit ayırmak çocuklar için yeterli değil onların bulundukları şartlarıda daha iyi hale getirmek gerekiyo.
geçenlerde kızımın ağzını aradım seni mahallemizdeki devlet okuluna versem gidermisin dedim anne ozaman beni okuldan al evde sana yardım edeyim dedi şaştım kaldım.
her gün dua ediyorum bi yerlerden bi para gelse de işi bıraksam diye. bu arada işimde o kadar iyiki. eminim yerimde olmak isteyen milyonlarca insan var ama annelik o kadar ağır basıyor ki. bebeğim anne evde kal işe gitme dediği an içim acıyor. çalışmayı bende hiç istemiyorum ama bırakamıyorumda. konuyu takipteyim.
canım daha önce gittim o okula meb otomatik çocuğun kaydını oraya yapmış naklini şuanki okuluna aldırmak için gitmiştim hatta devlet okulundaki sınıfı 1G dediler merak ettim bi bakayım dedim sınıfta tam 49 öğrenci vardı. kızımın şimdiki okulunda sınıfı 9 kişi elbette devlet eğitimi kolej gibi değil. geçenlerde seviye tespit sınavı yapıldı il genelinde kızım 12000 kişi içinde 380. oldu okulun şartları çok iyi kulupler etütler. galiba sadece ilgi göstermek ve daha vakit ayırmak çocuklar için yeterli değil onların bulundukları şartlarıda daha iyi hale getirmek gerekiyo.
geçenlerde kızımın ağzını aradım seni mahallemizdeki devlet okuluna versem gidermisin dedim anne ozaman beni okuldan al evde sana yardım edeyim dedi şaştım kaldım.
Siz böyle yazınca kendi annem geldi aklıma. Biz çocukken hep çok yoğun olduğu için babaanne elinde büyüdük bize pek zaman ayıramazdı şimdiyse öyle sıkı fıkı bir ilişkimiz yok hiçbir zaman da olamadı maalesef ne o beni anlar ne de ben onu
Annemin yapısı değil, çalıştığı için böyle oldu şimdi ben de çok korkuyorum çocuğum olduğunda onunla yeterince ilgilenebilecekmiyim diye. Anlayacağınız bir çocuk olarak yaşadığım olaylar hala psikolojimi etkileyebiliyor. Bende aynı korkuyu yaşamaya başladım. Elinizden geldiği kadar çok vakit ayırmaya çalışın çocuklarınıza.gerçektenmi bu annenizin yapısı ilemi alakalı yoksa anneniz çalıştığı içinmi. bendemi kızlarımla böyle olurum.
gerçektenmi bu annenizin yapısı ilemi alakalı yoksa anneniz çalıştığı içinmi. bendemi kızlarımla böyle olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?