Ev hanimligindan biktim.eziklik duygusundan biktim

Holding genel müdürünüde, kanser araştırması yapan doktoruda onlar yetiştiriyor yetmez mi?
Çocuğum için en az 20 25 yıllık öğretmen araştırıyorum , mesleğini dikkate alan pırlanta gibi tonton öğretmenler...
Yeni nesil öğretmenlere değinmek istemiyorum
.

Çocuğum için en az 20 25 yıllık öğretmen araştırıyorum , mesleğini dikkate alan pırlanta gibi tonton öğretmenler...
Yeni nesil öğretmenlere değinmek istemiyorum
.

Ben ilkokula 25 yil once basladim, (yas hesaplamasi yapmayalim lutfen :) ) tam da dediginiz gibi tonton ve ortayasli, gayet deneyimli bir ogretmen hanimin sinifindaydim. Pirlanta gibiydi, yetistirdigi cocuklar da pirlanta gibi, ilkokul arkadaslarimdan muhendisi, doktoru.....ama oncelikle edepli, ahlakli, namuslu insanlar cikti. Genclik cok bozdu yani bu toplum nereye gidiyor bilmiyorum. Kendi sinif arkadaslarima bakiyorum, simdiki cocuklara bakiyorum........toplum cok degismis.

Ben ilkokula 25 yil once basladim, (yas hesaplamasi yapmayalim lutfen :) ) tam da dediginiz gibi tonton ve ortayasli, gayet deneyimli bir ogretmen hanimin sinifindaydim. Pirlanta gibiydi, yetistirdigi cocuklar da pirlanta gibi, ilkokul arkadaslarimdan muhendisi, doktoru.....ama oncelikle edepli, ahlakli, namuslu insanlar cikti. Genclik cok bozdu yani bu toplum nereye gidiyor bilmiyorum. Kendi sinif arkadaslarima bakiyorum, simdiki cocuklara bakiyorum........toplum cok degismis.
Ben de 24 yıl önce 😃
Gerçekten gençlik çok bozdu ve şimdi o bozulan gençlik bizim çocuklarımıza öğretmenlik yapicak öyle mi ?
Hayır efendim kabul etmiyorum.
Ana avrat düz gidiyo sevgilisine , şiddet uyguluyor sonra okula gelip ders veriyor sağlıklı mi ?
Dediginiz gibi bizim zamanımızda sevgi , saygı, edep herşey vardı ama simdi bakıyorum ve çok üzülüyorum.
Sadece öğretim var nerde bunun eğitimi?

Muhabbet etmenin bordroyla bağlantısını kuramadım.
Ben de calısan kadınım yıllardır ama onunda başka sıkıntıları var canısı,
6 senelik evliyim evimde bi bes cayı ıcmisliğim yok.
H.ici bi carsı pazar gezmislğim,oturup bi cay simit keyfi yapmışlığım yok..
Calısma hayatı evet güzel ama biraz hayatı kaçırıyoruz..
Bence suan calısma sansınız yokksa keyif almaya bakın.

Back
X