- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
arkadaşlar 2-3 senedir evdeyim sınava çalışıyorum, artık dışarı bakkala çıkarken 10 kez düşünür oldum resmen ev beni yiyor. bu duruma kapılmamak için kendimi zorluyorum dışarı çıkıyorum yürüyüş falan ama ertesi gün yine aynı yine evden çıkacağım zaman on kez düşünmeler...
farklı bir şey yapanı var mı bu konuda? uzun süre evde kalıp bu şekilde olup kendini değiştireniniz vardır illa ki?
Uzun süredir evdeyim ev sarmaşığı oldum resmen.
Nadir dışarı çıkıyorum çıktığımda da of işim bitse de eve gitsem kahvemi yapsam uzatsam ayaklarımı modundayım ruhum yaşlanmış gibi hissediyorum.
İnsan evde durdukça içe kapanıyor . .
Dışarı alışınca eve girmek istemiyorum . .
Çalışmadığım zaman ben de aynen ev kuşuydum.
Hatta işe ilk başladığım zaman zorlanırım diye çok korkardım.
Çok şükür düşündüğüm gibi olmadı ama akşam olunca resmen evimi özlüyorum,bulsam uçakla gidecem eve.
her gün kendine dışarıda bi rutin belirle. yürüyüş diyorsun ya acı zulüm her gün aynı saatte çık dışarı yürü.
arkadaşlarınla haftada bir muhakkak bi organizasyon düzenle. ne olursa sinema, tiyatro vb.
zamanla değişirsin.
Evde oldukça dışarı çıkmak çanınız istemez
Çalışma imkanınız varsa çalışın
Kendinizi eve hapsetmeyin
Giyinin süslenin arkadaşlarınızla geZin
Akşam eşinizle gezin.
İyi gelir :)
Yada gündüzleri yürüyüşe çıkın 1-2 saat hem sağlığa ve psikolojiye de yararlı
daha önceki konunuzdan mesleğinizi öğrenmiştim, yaşadığınız sıkıntılardan da bahsetmiştiniz. lütfen alınmayın ama benim sizinki kadar önemli bir sınavım olsa değil bu siteye girmek bilgisayarı açmam. eğer bir şey yapmanız gerekiyorsa hemen halledin sonra yine dersin başına oturun.
kızlar şartlandırın kendinizi ya . işte her gün 1 saat dışarda oturacağım gibi . Sonra zaten alışkanlık olur. Şartlı öğrenme :))
dersine kafede çalış, nasıl oluyor bilmiyorumda araştırmalara göre kafe sesinde çalışmak evde sessiz ya da müzikle çalışmaktan daha etkiliymiş, bu araştırmayı starbucks ta fonlamış olabilir bilemiyorum
arkadaşlar 2-3 senedir evdeyim sınava çalışıyorum, artık dışarı bakkala çıkarken 10 kez düşünür oldum resmen ev beni yiyor. bu duruma kapılmamak için kendimi zorluyorum dışarı çıkıyorum yürüyüş falan ama ertesi gün yine aynı yine evden çıkacağım zaman on kez düşünmeler...
farklı bir şey yapanı var mı bu konuda? uzun süre evde kalıp bu şekilde olup kendini değiştireniniz vardır illa ki?
bu yanlı bir araştırma gibi geldi banadersine kafede çalış, nasıl oluyor bilmiyorumda araştırmalara göre kafe sesinde çalışmak evde sessiz ya da müzikle çalışmaktan daha etkiliymiş, bu araştırmayı starbucks ta fonlamış olabilir bilemiyorum
aslında bu olabilir düşündüm ama hiç denemedim. yapanınız var mı? starbucksta rahat bırakırlar herhalde. güzel olabilir.
Aynı ben. Mecbur kalmasam sokağa çıkmam sanki eve zincirliyim. İyice tembelleştim çok kötü bu acilen önlem almalı.
ben kendim denemedim ama kitap okuyan falan çok görüyorum kafelerde dene bence iki üç kez denesen anlarsın faydalı mı değil mi
aynen. kilo da aldıysan bingo. taytlarım bile küçük geliyor eşofmana geçtim yeni aldım bi iki bari sünepe gibi olmayayım iyice diye. düzenli spor ve ev işleri tembelliği önlüyor.
kitap okunur da ders bilemedim sakin zamanlarda olabilir. denicem. soru falan çözülür en azından.
aynen. kilo da aldıysan bingo. taytlarım bile küçük geliyor eşofmana geçtim yeni aldım bi iki bari sünepe gibi olmayayım iyice diye. düzenli spor ve ev işleri tembelliği önlüyor.
kitap okunur da ders bilemedim sakin zamanlarda olabilir. denicem. soru falan çözülür en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?