Ev hapsi

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
arkadaşlar 2-3 senedir evdeyim sınava çalışıyorum, artık dışarı bakkala çıkarken 10 kez düşünür oldum resmen ev beni yiyor. bu duruma kapılmamak için kendimi zorluyorum dışarı çıkıyorum yürüyüş falan ama ertesi gün yine aynı yine evden çıkacağım zaman on kez düşünmeler...

farklı bir şey yapanı var mı bu konuda? uzun süre evde kalıp bu şekilde olup kendini değiştireniniz vardır illa ki?

Uzun süredir evdeyim ev sarmaşığı oldum resmen.
Nadir dışarı çıkıyorum çıktığımda da of işim bitse de eve gitsem kahvemi yapsam uzatsam ayaklarımı modundayım ruhum yaşlanmış gibi hissediyorum.

Çalışmadığım zaman ben de aynen ev kuşuydum.
Hatta işe ilk başladığım zaman zorlanırım diye çok korkardım.
Çok şükür düşündüğüm gibi olmadı ama akşam olunca resmen evimi özlüyorum,bulsam uçakla gidecem eve.

her gün kendine dışarıda bi rutin belirle. yürüyüş diyorsun ya acı zulüm her gün aynı saatte çık dışarı yürü.
arkadaşlarınla haftada bir muhakkak bi organizasyon düzenle. ne olursa sinema, tiyatro vb.
zamanla değişirsin.

Evde oldukça dışarı çıkmak çanınız istemez
Çalışma imkanınız varsa çalışın
Kendinizi eve hapsetmeyin
Giyinin süslenin arkadaşlarınızla geZin
Akşam eşinizle gezin.
İyi gelir :)
Yada gündüzleri yürüyüşe çıkın 1-2 saat hem sağlığa ve psikolojiye de yararlı

daha önceki konunuzdan mesleğinizi öğrenmiştim, yaşadığınız sıkıntılardan da bahsetmiştiniz. lütfen alınmayın ama benim sizinki kadar önemli bir sınavım olsa değil bu siteye girmek bilgisayarı açmam. eğer bir şey yapmanız gerekiyorsa hemen halledin sonra yine dersin başına oturun.

ben de öyle. hoş evde durma sebebim olmasa belki o enerjim geri gelir.

İnsan evde durdukça içe kapanıyor . .
Dışarı alışınca eve girmek istemiyorum . .

aynen öyle. ben de eskiden eve duş almaya ve yatmaya girerdim anca ondan bu halim çok garip geliyor.

evet ben de korkuyorum çalışmaya başladığımda çok aşırı yoğun olacağım siz uyum sağlayabildiniz mi?

arkadaşlarım da çok yoğunlar. öyle düzenli görüşemiyorum mecbur yalnızım. sinema tiyatro şu ara vakit kaybı benim için.

yürüyüş yapmaya çalışıyorum bi tek o iyi geliyor hava almak iyi geliyor. arkadaşlarım da yoğun sık görüşemiyorum herkes dağıldı yakın değiliz pek. tek başıma kafede oturmak da garip geliyor hiç yapmadım gerilirmişim gibi geliyor ondan dolanıyorum ben de.

haklısınız...

kızlar şartlandırın kendinizi ya . işte her gün 1 saat dışarda oturacağım gibi . Sonra zaten alışkanlık olur. Şartlı öğrenme :))

sürekli zorluyorum kendimi zaten evet :)

aslında bu olabilir düşündüm ama hiç denemedim. yapanınız var mı? starbucksta rahat bırakırlar herhalde. güzel olabilir.

Aynı ben. Mecbur kalmasam sokağa çıkmam sanki eve zincirliyim. İyice tembelleştim çok kötü bu acilen önlem almalı.

bu yanlı bir araştırma gibi geldi bana

Aynı ben. Mecbur kalmasam sokağa çıkmam sanki eve zincirliyim. İyice tembelleştim çok kötü bu acilen önlem almalı.

aynen. kilo da aldıysan bingo. taytlarım bile küçük geliyor eşofmana geçtim yeni aldım bi iki bari sünepe gibi olmayayım iyice diye. düzenli spor ve ev işleri tembelliği önlüyor.

ben kendim denemedim ama kitap okuyan falan çok görüyorum kafelerde dene bence iki üç kez denesen anlarsın faydalı mı değil mi

kitap okunur da ders bilemedim sakin zamanlarda olabilir. denicem. soru falan çözülür en azından.

28 yildir kronik olarak evdeyim

Tabi 10 yil oncesi daha farkliydi cevrem arkadaslarim vardi evden cikar nefes alirdim

5 yildir o sinav senin bu sinav benim diyerek aktif olarak sinavlqra giriyirum sanki hayatimin olmazsa olmazi gibi

Amq son 1 aydir disafiya 1 dakikayi bile dersin disinda birseye ayirdim mi gicdan azavi gibi oluyor

aslında tam tersi, uğultu tarzında bi gürültüden bahsediliyor, üç beş kişi olunca illa dikkatin onların ne konuştuğuna kayar

Tayt en sevdiğim eşim gene kavuştun taytlarına diyor :)

Bakkala gitmemek icin kendimle pazarliga giriyorum resmen ..
Tek eglencem uclu koltukta karsi duvara bakarak kahve icmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…