Ev hapsi

Sizin yine iyi ben ders calisirken odamdan su icmeye mutfaga kalksam kapidan gecemiyorum ders calismam gerek diye psikolojik bisey bence. Ama giyinip suslenip guzel hissetsem disari cikasim geliyor mesela

Benide ev basar :) alışmakla alakalı. İş güç olunca sosyal çevrende genişler,eve girmek istemezsin..

Çıkın gezin derdim ama dediğimi yap, yaptığımı yapma öğüdü gibi olurdu, eve ben de çok düşkünüm çünkü.
Sabahları işte ya da arkadaşlarla dışardayken "eve gidince ne izlesem, ne okusam" diye düşündüğüm oluyor.

Gezmeyi de severim ama gezmeden anladığım yeni yerler görmek. Müze ya da park gezmeyi filan seviyorum. Ya da şehir dışı, yurt dışı. Öyle kafede barda oturmanın ya da her zamanki sokaklarda yürümenin bana bir şey katacağını düşünmüyorum.

Hazırlandığınız bir sınav varsa ve kullanıcı adınıza bakınca bu sınav tus ise, evden çıkmayın.
2 ev arkadaşım hazırlandı, bilirim ne bela olduğunu. Nefes almadan günde 14-15 saat çalışıyorlardı. Bunun yolu bu malesef. Evden cikmadan çalışıp,5-6 kilo alıp insan içine çıkacak hal kalmaması :)

aslında tam tersi, uğultu tarzında bi gürültüden bahsediliyor, üç beş kişi olunca illa dikkatin onların ne konuştuğuna kayar

evet haklısın aslında nette o sesler var. kütüphane sesi falan diye geçiyor.

Benim durum daha da kotu. Ev de disarisi da ilgimi cekmiyor. Nereye gidecegimi sasirdim.

benim de çekmiyor işin kötü yanı o. evde de içim bunalıyor. kısır döngü

Tayt en sevdiğim eşim gene kavuştun taytlarına diyor :)

taytları ben de severdim ta ki onlar da dar gelene kadar

Bakkala gitmemek icin kendimle pazarliga giriyorum resmen ..
Tek eglencem uclu koltukta karsi duvara bakarak kahve icmek

kahve en sevdiğim

Sizin yine iyi ben ders calisirken odamdan su icmeye mutfaga kalksam kapidan gecemiyorum ders calismam gerek diye psikolojik bisey bence. Ama giyinip suslenip guzel hissetsem disari cikasim geliyor mesela

ben süslenesim gelmiyor artık iyice erkek gibi oldum eşofman ben

Benide ev basar :) alışmakla alakalı. İş güç olunca sosyal çevrende genişler,eve girmek istemezsin..

problem zaten o iş olsa kafam değişecek biliyorum

ben de öyleyim artık sıkıldım cafeden avmden vs. hiçbir anlamı yok çok boş. insana bir şey katmıyor

aynen o kilolar alındı zaten çıkılamıyor of ki ne of aynen tusla uğraşıyorum kısıtlı süre diye bakmalı artık napalım

aynen o kilolar alındı zaten çıkılamıyor of ki ne of aynen tusla uğraşıyorum kısıtlı süre diye bakmalı artık napalım
Merak etmeyin calismaya başlayınca alanınıza göre ayda 8-10 nöbet ve günde 70 hasta ile kilo falan kalmıyor :)
Baska sınavlar için bu kadar abartmaya gerek yok derim ama bence siz kafede falan çalışmayı da boşverin. kapanın eve ve sınava kadar sabredin .
Kısa zaman motivasyonu her zaman ise yarar :) nasıl olsa bitecek bu günler.

Halbuki kavak yellerindeki aslı geze geze kazanmıstı tusu

doğru diyorsunuz, benim süreç çok uzadı ondan sıkıldım motivasyonum düşüyor, onu toparlayıp sıkılmayı falan boşvermem gerekiyor başka çaresi yok gerçekten. aynen ben de çömezlik günlerimde veririm diye kiloyu takmıyorum zaten.

teşekkürler baya realist bi cevap oldu benim için :)) iyi geldi

Halbuki kavak yellerindeki aslı geze geze kazanmıstı tusu

ahahah kahkaha attım. tabi ya, bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa ne kazandıydı o sahi dizide?

'Doktorlar' forever. Ne teshisler ne tedaviler gördü bu gözler o dizide :)

aslında bazı diziler güzel baya bilgi verici house m.d. gibi ama bizim türk dizileri gerçekten komedi :)))

Çok yoğun çalıştığım için aklım işe çok takılıyor, o yüzden adaptasyon zorluğu çekmiyorum.
Ama çok iyi biliyorum ki Allah'ım emekli olmayı nasip ettiğinde evde hiç sıkılmayacağım. Çok huzurluyum burada...

güzel çözüm :)) ben de çok çalışırsam evde sıkıldığımı fark etmem belki diye bir deneme yapmaya karar verdim.

Ben yazları evde kaldıkça kaş ve bıyık uzatıyorum Sonra onları almaya üşenip utancımdan dışarı çıkmıyorum, böyle bir kısır döngü

ay kahkaha attım resmen. aman diyeyim çıkarsın ve kesin bi tanıdık görürsün murphy kanunları

İşin garibi kuaförden de utanıyorum Demez mi bu ne pala olmuşsun diye.
Önce bi yalandan alıp azaltıp kalanlar için gidiyorum.
Evine temizliğe gelen kadından önce ev temizleyenler gibiyim

Çıkanları alır oo . .
Daha neler görüyor kim bilir . .
Hiç öyle takıntım yok . .
Adres lütfen. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…