Ayne doğru söylüyorsunuz,misal bugün bakıyorum 1 hafta sonra o ev katlanmış anlamıyorum bi türlü.Dün 1+1 lere baktım; yeni hangi evleri koymuşlar ilanlara diye(ara ara bakıyordum) Neyse 500 binlerde olan evleri 600-700 lere çıkarmışlar, 1+1 sin sen yaa ;şaka gibiAlmak hayal oldu gerçektende
Var peşinatım kredi çekmeyi düşünmüyorum biraz eş dostdan borç alacağım.Alacağım yerde kiralar 1200 1300 civarıymış birazda üstüne koyup borç ödücem.Bakalım kısmet.Pesinatiniz var mi? Ne kadar kredi cekebiliyorsunuz ve faiziyle beraber geri odemesi ne kadar olacak? En kotu ihtimalle aldığınız evin kirasi, aylik kredi taksitini karsilamasi lazim. Aksi takdirde hem kira hem de oturmayacaginiz eve kredi odeyeceksiniz
Bişey olmaz araplar alır.Artan ev fiyatları İstanbul'a göçü engelleyecek sanırım ellerinde patlasın da o evleri görelim o zaman.
Başka ilden alın kesinlikle ama hiç bilmediğiniz bir yer olmasın vardır bilgisi olanlar.
Dün sosyal medyada bir sohbete denk geldim; vatandaşın biri 650 bine favorilerine eklediği bir evin(haziran 2021) şuan 1.720 civarı olduğu bir ekran görüntüsü atmış. Birileri sizin gibi yorum yapmış, diğer vatandaşta cvp vermiş; emlakçıyım haftada 10 ev satıyorum kimsenin elinde patladığı yok demiş… Bu fiyatlar bize yüksek geliyor ama sonraki senede bu fiyatlar uygun gelcek sanırımArtan ev fiyatları İstanbul'a göçü engelleyecek sanırım ellerinde patlasın da o evleri görelim o zaman.
Başka ilden alın kesinlikle ama hiç bilmediğiniz bir yer olmasın vardır bilgisi olanlar.
Tıpkı piyasa fiyatları gibi. Markette 35 tlye pahalı dediğim domatesi 25 tl ye bulunca ucuz deyip aldım. Yerleştirdiler beyinlere artık :)Dün sosyal medyada bir sohbete denk geldim; vatandaşın biri 650 bine favorilerine eklediği bir evin(haziran 2021) şuan 1.720 civarı olduğu bir ekran görüntüsü atmış. Birileri sizin gibi yorum yapmış, diğer vatandaşta cvp vermiş; emlakçıyım haftada 10 ev satıyorum kimsenin elinde patladığı yok demiş… Bu fiyatlar bize yüksek geliyor ama sonraki senede bu fiyatlar uygun gelcek sanırım
Evet kira getirisi varmış araştırıyoruz bakalım hayırlısı.Eğer kira geliri istiyorsan şehir dışından almak daha mantıklı bile olabilir
Trakya bölgesi artik ates pahasi :) bence asya tarafina bakilda daha iyi olur gibi sakarya falanTrakya bölgesinde bütçenize göre ev vardır kiralarda ortalamadır heralde tam bilmiyorum
İstanbulu tabiki karşılamaz ama ev sahibi olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?