Ev hayatı sütyen

Sütyensiz nefes alamıyorum benbenim bir parçam gibi oldu sütyenim olmadan asla asla çıkarmam. Çok sıcaksa bile ince penye sütyen tanıyorum. Evet sütyen kullanmayinca sarktigi doğru. Mantıken de yer çekimi var sonuçta sütyen varken aynı seviyede duruyorlar bırakınca ağırlık aşağı. Hoş gerçi bende ağırlık pek yok ama neyse

Evet hanımlar evde sütyen takıyormusunuz yoksa takmıyor musunuz?Kendi hallerine bırakınca salar gibi bi fikir var ben evde rahat olma taraftarıyım.Sizce ?
Bir bir buçuk sene hiç takmadım doğumdan sonra rahatsız oluyordum kilo da alınca sadece dışarı çıkarken .. şuan takıyorum üç beş aydır ama çok sarktı hiç bu şekilde değildi .. keşke taksaymisim tak diyenler oldu ama aldırış etmedim pişmanım.. büyük iht . Silikon taktiracagim

Evet hanımlar evde sütyen takıyormusunuz yoksa takmıyor musunuz?Kendi hallerine bırakınca salar gibi bi fikir var ben evde rahat olma taraftarıyım.Sizce ?
Ev sutyenim ayrı dışarda giydiğim ayrıdır.Maşallahları var birde.Evde daha rahat olanlarını tercih edıyorum.

Yook asla çıkarmam, rahat edemiyorum Dışarıda takmayanları dahil görüyorum, ucu nerde bunlarınkilerin

rahatsızlık verici bişey değil ki, iç çamaşırsız dolaşmak gibi birşey bence

Belkı de oyle ben sadece kendımden deneyımledıgım ıcın yazdım
Belkı genetıktır annemde 3 çocuk doğurup emzırmıs67 yasında oyle sarkık degıl
Ben cıkarınca rahatsız oluyorum nedense

Gündüzleri muhakkak takarım, sadece gece yatmaya yakın çıkartırım. Sarkma falan olur hiç takmazsak

Bu yaşıma kadar hep taktım yatarken bile çıkarınca rahatsız oluyordum ama şu karantinada ne olduysa 1 aydır takmıyorum ohh rahatmış valla elimden gelse dışarı cikarkende takmam ama uçları belli oluyor o yüzden mecbur takıyorum.

Ben de hiç takmıyorum, bralet sporcu sütyeni vs fln da 4bck ay önce doğum yaptım dışarı çıkarken de takmadım üstüme bi hırka oh mis hala emzirdiğim için sarkma yok gibi duruyor ama sonra ne olur bilemem, koca kış takmamisim yaz sıcağında takacağımı da hiçç sanmıyorum bebe meme isteyince hooop önünde ahahaha açık büfe

Tamamen biz kadınların rahatına göre .
Evde kendi halindeler . Hiç sütyen takmam. Böyle rahat ediyorum.
ama bazı kadınlar göğüsleri büyük oluyor sütyenle daha konforlu hissediyorlar ya da başka bir sebepten ötürü takmayı tercih edebilirler.

Eskıden hıc cıkarmazdım yatarken fılanda hıcte rahatsız olmazdım ıkıncı cocuktan sonra asırı rahatsız etmeye basladı emzırırken takmıyordum alıstım galıba sarkma hıc olmadı sutyenlı gıbı dık durur hala ama hala emzırıyorumm 3 yas oldu ve artık komple acıp emmek ıstedıgı ıcın takmıyorum. Gecen adı ne bılmıyorum ama bu cocukların taktıgı yarım atlet gıbı seyler varya onun desteklısını gordum ondan alacam emınım rahattır oo

memintalarim devasa değil nasılsa diye saldım çayıra mevlam Kayıra ama sanırım çokta salmamak gerekiyor ama her an bebe efendiye meme vermeye hazır olmak adına da takmıyorum şu sıralar

Sutyensiz rahatim ama balkona cikarken kambur yuruyorum biri gelirse kambur duruyorum hirka dahi giysem dik duramiyorum o yuzden takiyorum
Kilo problemi olunca cok rahatsiz ediyo suan kilo verdim bollasti rahatsiz etmiyo mesela
Ama yazin ciplak dolasasim geliyo yaz boyu kamburluga devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…