- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.723
- 108
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bir bir buçuk sene hiç takmadım doğumdan sonra rahatsız oluyordum kilo da alınca sadece dışarı çıkarken .. şuan takıyorum üç beş aydır ama çok sarktı hiç bu şekilde değildi .. keşke taksaymisim tak diyenler oldu ama aldırış etmedim pişmanım.. büyük iht . Silikon taktiracagimEvet hanımlar evde sütyen takıyormusunuz yoksa takmıyor musunuz?Kendi hallerine bırakınca salar gibi bi fikir var ben evde rahat olma taraftarıyım.Sizce ?
Ev sutyenim ayrı dışarda giydiğim ayrıdır.Maşallahları var birde.Evde daha rahat olanlarını tercih edıyorum.Evet hanımlar evde sütyen takıyormusunuz yoksa takmıyor musunuz?Kendi hallerine bırakınca salar gibi bi fikir var ben evde rahat olma taraftarıyım.Sizce ?
Belkı de oyle ben sadece kendımden deneyımledıgım ıcın yazdımBende sürekli südyen takanlardandım. Gece gündüz farketmez sadece duşta çıkarıyordum ve taktığım südyenin tanesi 100 150den aşağı değildi. Sonuç gögsüm göbeğime değecek neredeyse emzirmedim yada doğurmadım. Bu insanın gögüs yapısı eti ve derisi ile alakalı südyen ucuz pahalı gece gündür çıkarmak farketmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?