Ev hayatı sütyen

4 aylık hamileyim ve ilk haftalardan beri meme ağrısından geberiyorum. Sutyen takınca rahatlatıyo ama ona inat takmıyorum. Nefret ediyorum sutyenden. MEMELERE ÖZGÜRLÜÜÜÜÜK

Ben bazen dışarda bile takmıyorum kaldı ki evde takacağım
Eve girer girmez fırlatır atarım asla rahat edemem sütyenle 1 dk bile takmam evde, hele yatarken falan imkansız.
Kullandıklarım da zaten en hafif, ince süngerli, desteksiz olanlar.

Son düzenleme:
Bdv konusu mu bu buna emin değilim ama
Tek başımayken takmam sarkma falan da olmadı
Ailemin yanındayım mecbur takıyorum

Ama bu süngerli sütyenlerden tercih etmıyorum nasıl anlatsam hahaha
Annem almış baya rahatlar

Ay takmam ben. Benimkiler fındık kadar zaten sabaha kadar sarkabilir umrumda değil. Karantinadan beri 1 aydır sütyen takmıyorum.

Bende takmam evde asla kucukler zaten nereye kadar sarkacaklar 2 cocuk dogurdum bana misin demedi buyumedi

Karantina oncesinde gece gunduz cikartmazdim ama 4 hafta oldu hic dissri cikmayali bu surecte cikarttim emzirirken yeterince sarkti zaten e ikinci geliyor bi daha sarkacak. Kaldırac tutsa kaldiramaz artik ne sutyeni

Regl dönemim yaklaştıysa şayet gögüslerim çok şişiyor ve yürüyünce bile ağrıyor. O ağrı ile yatakta sağa sola bile dönemiyorum o yüzden sadece regl dönemime yakın gece gündüz sütyen takıyorum evet. Onun dışındaki dönemde evde sütyen takmıyorum. Hatta odama çıkar çıkmaz ilk işim sütyenimi çıkartmak oluyor

+++
Ceket giyeceksem kullanmam mesela

Ben de oyle janjanli olanlardan degil en hafiflerden kullaniyorum, bikini ustune benzeyenlerden.

Sürekli takıyorum. Karantina öncesi de zaten karantinadaymışım sadece bilmiyormuşum. Yatarken kalkarken hep takıyorum. Ama benim memitolar büyük ve zaten sarkık çocuktan sonra hepten sarktı.

Ben hep takarım ve evde hep dekolteli giyinirim çok seviyorum onları aynada hep bakar bakar dururum hiç başı boş bırakmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…