Ev hayatı

Katıldım ekleyeyim

Şimdi yapacağı iş maksimum tezgahtarlık

Ailesi okumasına icin verdiğine göre çok
Baskıcı da değil

Deli gibi sınav çalışmak Zaman'ı şimdi oturup ağlamak değil
Evet kesinlikle
Herseyin bir zamani var,ben de olsam 19 yasinda lise mezunu ve universite sinavina hazirlanan cocugumun calismasina izin vermem. Otur dersine calis,skilinca cik biraz dolas veya calisma ortamini degistir derim ne diyecegim baska?
Ne zaman guzel bir okula yerlesirsin o zaman part time calis canin istiyorsa,hem hayati ogren hem harcligina destek ol

ben hiç ailesi tarafından çalıştırılmayan doktor, mühendis, diş hekimi, hukukçu falan duymadım, siz duydunuz mu?
genelde kendi hayatını kuracak geliri olmayan insanların iş hayatına burun sokulur,
atıyorum okudun, iyi bir iş buldun, kapıyı çeker çıkarsın ne yapacaklar gelip kafana mı sıkacaklar?
Yorumsuz

Evet kesinlikle
Herseyin bir zamani var,ben de olsam 19 yasinda lise mezunu ve universite sinavina hazirlanan cocugumun calismasina izin vermem. Otur dersine calis,skilinca cik biraz dolas veya calisma ortamini degistir derim ne diyecegim baska?
Ne zaman guzel bir okula yerlesirsin o zaman part time calis canin istiyorsa,hem hayati ogren hem harcligina destek ol
sizler kesinlikle dogru söylüyorsunuzda
olması gerekende bu tamam ama
ben bu kızımızın ailesinin baskıcı oldugunu hissettim yazdıklarından
cünkü calısmyor ama baska seylerde yapmasına izin verilmiyor gibi...

ben hiç ailesi tarafından çalıştırılmayan doktor, mühendis, diş hekimi, hukukçu falan duymadım, siz duydunuz mu?
genelde kendi hayatını kuracak geliri olmayan insanların iş hayatına burun sokulur,
atıyorum okudun, iyi bir iş buldun, kapıyı çeker çıkarsın ne yapacaklar gelip kafana mı sıkacaklar?

Esi arkadasimi calistirmiyor. Bilgisayar muhendisi...
Yil oldu 2017. Kafalara bak hala...
Allahtan baska konularda baskici degil de kiz hayata tutunabiliyor.

sizler kesinlikle dogru söylüyorsunuzda
olması gerekende bu tamam ama
ben bu kızımızın ailesinin baskıcı oldugunu hissettim yazdıklarından
cünkü calısmyor ama baska seylerde yapmasına izin verilmiyor gibi...
İste okumasina izin varmis. Madem oyle tek kurtulus okumak ve o evden cikmak. Sonra caninin istedigi gibi yasar

üniversite sınavını kazanmak hedefin olsun...valla turlar var eskişehir bursa efndime söyliyimmm gap turu falan...onlara katıl..:KK55:

Ev hayatını seven varmı acaba ? ben o kadar mutsuzumki dayanamıyorum icim sıkılıyor fazla arkadaşım yok en yakın olan arkadasımda çalışmaya başladı o kadar üzgün ve umutsuzumki ailem çalışama izin vermiyo evde tursumu kurucaklar artık çalışan sosyal olan insanları kıskanıyorum elimde değil mutlu fotolara bakınca ağlıyorum onların mutluluğu değilde benim mutsuzluguma ağlıyorum varmı benim gibi evde mutsuz sonradan hayatı değişen birileri : (

Daha küçüksün sanırım bence otur evinde ilerde evde oturacağın günleri özlemle arayacaksın

daha üniversite okumamıs dikkat ettiysenz

Ben de okumadiysan oku dedim dikkat ettiyseniz :)

Esi arkadasimi calistirmiyor. Bilgisayar muhendisi...
Yil oldu 2017. Kafalara bak hala...
Allahtan baska konularda baskici degil de kiz hayata tutunabiliyor.

Ailelerimizi secemiyoruz ama es gayet secilebilir bir sey. Arkadasiniz tercihini o yonde yapmis, ama gercekten calismak istese is hayatini o kocaya tercih eder. Ayagina pranga vurup bir bodrumda kilitli tutulmiyorsa tabi...[/QUOTE]

Evde çok bunaldığınız için çalışmak istediğinizi anlayabiliyorum. Ben de çalışma hayatını seven biriyim. Fakat yaşınız itibariyle şuanda önünüze üniversite gibi güçlü bir hedef koymalı ve ona odaklanmalısınız. Gelecekte iyi bir işte çalışmak istiyorsanız önce bunu halletmelisiniz. Şuanda gireceğiniz bir iş yaşınız itibariyle zaten basit bir iş olacak size pek fazla birşey katmadığı gibi sadece can sıkıntınızı giderecek aynı zamanda ciddi bir zaman kaybı olacaktır. Üniversiteye hazırlanma çabanızı da sekteye uğratacak verimli bir şekilde ders çalışmanızı engelleyecektir. İnsan sosyal bir varlık. En azından o arada yeni hobiler edinebilirsiniz. Ekonomik gücünüz uygun değilse ismekin kurslarından da yararlanabilirsiniz. Yeni sosyal ilişkiler kazanmanıza da yardımı olabilir. Bu arada ailenizin çalışmanıza izin vermeme sebeplerine değinmemişsiniz.

Ben de okumadiysan oku dedim dikkat ettiyseniz :)

Ailelerimizi secemiyoruz ama es gayet secilebilir bir sey. Arkadasiniz tercihini o yonde yapmis, ama gercekten calismak istese is hayatini o kocaya tercih eder. Ayagina pranga vurup bir bodrumda kilitli tutulmiyorsa tabi...
[/QUOTE]

Evet tercihini tabii kendisi yapti. Ama muhendisi bile evde oturtmak isteyen kafa var. Bunu belirtmek icin yazdim. Bu adamin kizkardesi de hemsire o da calismiyor.

Ev hayatını seven ben varim :) avukatim, çalışmıyorum, ihtiyaç olursa eşimin ofisine gidiyorum. Orda bile dilekçe yazmaktansa etrafı falan toparlamayi tercih ediyorum :D spor salonuna, yüzmeye vs gidiyorum ama evi de çok severim. Hobi malzemelerim var. Siz de edinin, tavsiye ederim. Evi kendiniz için zevkli hale getirin.

Evet tercihini tabii kendisi yapti. Ama muhendisi bile evde oturtmak isteyen kafa var. Bunu belirtmek icin yazdim. Bu adamin kizkardesi de hemsire o da calismiyor.[/QUOTE]

oturtmak ister o apayrı, ama meslek sahibi kadın isterse oturmaz,
mesleği yoksa, biraz da korkaksa mecbur oturup boyun eğiyorlar, o yüzden bütün genç kızlara kurtuluşu ne kocada ne arkadaşta ne hayallerde aramasınlar, iyi bir eğitimde arasınlar diyorum. ekonomik özgürlüğü olan bir kadın kimseye muhtaç ya da mecbur kalmaz.
çalışmayı tercih etmez o ayrı, ama isterse kimse engel olamaz.

dinlemeyin. ailemden gizli iş başvurusunda bulunup kabul edilmiştim. iyiki etmişim dinlememişim. hayatıma büyük faydası oldu. o zaman izin vermeyenler şimdi iyiki diyor.

Bu yastaki gencleri calisma para kazanma heveslerini anlayabiliyorum bende oyleydim cunku.Aileler yazlari bir ayligina da olsa buna izin vermeliler.

Sizinkiler izin vermiyormus yapacak birsey yok omur boyu izin almamak icin okuman gerekiyor demek.

Ev hayatını seven varmı acaba ? ben o kadar mutsuzumki dayanamıyorum icim sıkılıyor fazla arkadaşım yok en yakın olan arkadasımda çalışmaya başladı o kadar üzgün ve umutsuzumki ailem çalışama izin vermiyo evde tursumu kurucaklar artık çalışan sosyal olan insanları kıskanıyorum elimde değil mutlu fotolara bakınca ağlıyorum onların mutluluğu değilde benim mutsuzluguma ağlıyorum varmı benim gibi evde mutsuz sonradan hayatı değişen birileri : (
Ev hayatına bayılırım. Kendimi sadece evde özgür hissediyorum. Film izleyebilirim, Kitap okuyabilirim, kek yapabilirim, temizlik yapabilirim, yatıp uyuyabilirim, hobilerimle ilgilenebilirim, çiçek yetiştirebilirim, kedi besleyebilirim, rahat giyinebilirim, yalınayak dolaşabilirim, keyfime bakarım kısacası. evim evim güzel evim. Bu laf tam bana göre. :KK200:

Ben tam bir ev kedisiyim :) evde zaman geçirmekten çok keyif alırım. Açar film seyrederim şiir yazarım müzik dinlerim.. Bebeğimle ilgilenirim. Gezmeye de bayılırım ama evde olmaktanda rahatsız değilim. Biraz keyifçiyim ben galiba.. görümcelerim falan gel oturalm der, kv çağırır. Bebeği uyuttuğum zaman zarfnda hiç aklıma gelmez gideyim misafirliğe oturayım. Hemen o vakti değerlendirmek isterim.. Ne kadar doğru bilmem ama bu beni boğmuyor :) çalışmaya alışkın olup evde durmak bazılarına zor gelebilir. Ama siz çalışmıyorsunuz da. Ben biraz aile baskısı olabileceğini düşünüyorum bence bu yüzden rahat hissedemiyor olabilirsiniz. Bekarlığımda ben hiç rahat edemezdim çünkü..

Özellikle çalışmak istiyorsanız neden karşı çıktıklarını anlamadım. Olgun bir bayansanız kararlarınızı kendiniz alabilmesiniz. Yani net olabilmelisiniz

Oh ben valla sana imrendim bende şöle ev hayatı yaşayabilsemmm baba parasıyla gezip tozdan oh hayat bana guzel​

Back
X