Ev için eşya ve eşim

Yeni ev almışsınız eşyaların hepsini yenilemek çok gereksiz değil mı? Resmen yeni gelin gibi bütün herşeyi sıfırdan almışsınız şimdi de eşim hesap yapmıyor diyorsunuz. Onu senin yapman lazım.
Hadi buzdolabın bozuktu yenisini aldın yada koltuk takımını yeni aldın. Bi yatak odası ne kadar kötü olabilir 9 yılda? Herşeyi düşünerek yapmalıydınız yavaş yavaş herşey olur eşya çok öenmli değil..

Dokuz yıllık evlilikte eşyalarin yenilenmesi kesinlikle ihtiyaç olamaz. annem 25 sene aynı koltuk takımını kullandı. Diğer çoğu eşyası hala evlenirken aldığı eşyalar. Yeni nesil bu kadar anlayışlı değil tabiki ama yine de dokuz yıl eşyaların neredeyse tamamının yenilenmesi için az bir süre.

Bizim evimize de mutfak dolabına banyoya boyaya para ödedik
Ve alınacak çok şey var
Ama yatak odasını daha sonraya bırakmak en mantıklısı

Hayır
Eşime istersen sonraya bırakalım
Sıkışaniliriz dedim
Ödenir dedi
O ana yanımda bir sürü insan var ne diyeyim
Smacım fiyat almaktı
Ve de taksit sayısı ne kadar olur
Ayda kaç kaç öderiz onu merak ettim
Eşime de söylemiştim
Hep böyle oluyor
Birşeyi düşünmeden yapıyor
Sonra ah vah keşke almasaydık yapmasaydık diyor
Ben zaten ona en başından söyledim
Belli değil belki daha sonra alırız dedim
Sonuç olarak iptal ettirdik

Ben bir kere eşime zenginle evlenseydim demedim
Beni memnun etmek için çabalaması doğru ama sonradan sıkıntı çektikten sonra hiç bir kıymeti kalmıyor malesef
Ayrıca susayım diye almasına gerek yok
Zaten istersen vazgeçelim diyen benim
Yani mobilyayla kafayı bozmadım
Ama tabi beni eşimi yakından tanıyorsun
Yanımızdaydın ya bu kadar atıp tutuyorsun
Eleştirmek için eleştirme..

Çok güzel indirimler var bu ara düğün paketleri var çok uygun fiyatlı keşke öyle bi takım alsaydınız.
Tek tek alınca çok pahalı oluyor bende evlenirken çok pahalı eşyalar aldım başka şehirden getirttim şuan düşünüyorum olmasada olurmuş.

Bence siz once ne istediginize karar verin.. Sonra esinize kızın.. Burda bile belli yazdıklarınızdan ne kadar kararsız olduğunuz.. Hem istiyorum hem istemiyorum diyorsunuz..

Bizim evimize de mutfak dolabına banyoya boyaya para ödedik
Ve alınacak çok şey var
Ama yatak odasını daha sonraya bırakmak en mantıklısı
Bizimde yatak odası değişmeli de işte bekliyor yatağın kenarları falan sallanıyor ama değilmeye sıra gelmesi de zor gibi
Evin içine girince en sıkıntılı odadan başlamak en iyisi oluyor biz gibi maaşı belli insanlara

ya bırak kendin anlattın daha önceki konunda.sadece sunu soyliyeyim Allah cc kocana çıkış yolu göstersin!

ya bırak kendin anlattın daha önceki konunda.sadece sunu soyliyeyim Allah cc kocana çıkış yolu göstersin!
Ben ne konu açıyorum
Sen ne yazıyorsun
Tartışmaya yer arıyorsun...

zamanla ödedikçe azalır diğer ihtiyaçlarınızı alırsınız

Adam yemek yer suc, kendine para harcar suc, size harcar suc, eve harcar suc. Siz esinizi gercektrn seviyor musunuz?

Adam istediginiz seyi almis. Diger esyalari ertelersiniz zahmet olmazsa. Odenir faturalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…