• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev iş derken kendine zaman ayıramayanlar ve bakımsız olduğunu düşünenler:(

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
123
kızlar ben 1 buçuk yıldır evliyim ev ile iş arasında sürekli git gel yapıyorum ne kendime bakabiliyorum nede zaman ayırabiliyorum :( szlerde aynımısınız

aynı benn yaa valla..benim birde kızım var 17 aylık iyice kendime bakamaz oldum.. 2 yılllık evliyim bende.. ama o kadar yorgunumki gidip hemen uyumak istiyorum..banyo yapmak bile lüks haline geldi benim içinde:(

bende de başladı 3,5 aylık evliyim. İşe gireli 1 ayı geçti hem ev hem iş zor geliyor. Ama eşime de yardımcı olmak istiyorum. Rabbim güç kuvvet versin hepimize :)

bende çalışıyorum 8 de evde oluyorum ama ev işinden önce kendim süslenirim :) yani neyaparsam yapıyım kendime azda olsa zaman ayırırım . eşim aşağıdan zile bastığında yukarı çıkarken bile hemen en basiti ruj sürer parfüm sıkar hemen saçıma bakarım . . aynaya bakmadan açmam kapıyı

çalışmak bişey değil bence zaten asıl sorun bebek olduktan sonra başlıyor:) uykusuz geceler sürekli size yapışıyor eteğinizden çekiştiriyor.. ağlıyor derken vicdanınız elvermio o orda ağlarken süslenmeye:) benim kızım ben kapıdan içeri girer girmez anneeeee diye başlıo..zaten bide işyerindeyken özlüosun kıyamıyorum yaa ben kızıma:)

çalışmak bişey değil bence zaten asıl sorun bebek olduktan sonra başlıyor:) uykusuz geceler sürekli size yapışıyor eteğinizden çekiştiriyor.. ağlıyor derken vicdanınız elvermio o orda ağlarken süslenmeye:) benim kızım ben kapıdan içeri girer girmez anneeeee diye başlıo..zaten bide işyerindeyken özlüosun kıyamıyorum yaa ben kızıma:)

o durum daha zor tabi. Şuan yaşamadığım için bilemem ama aşırı baskı var üzerimde :) Allah yardımcın olsun

o durum daha zor tabi. Şuan yaşamadığım için bilemem ama aşırı baskı var üzerimde :) Allah yardımcın olsun

valla en kısa zamanda yaşamanı şiddetle tavsiye ederim.. eşim her gece teşekkür ediyor kızımızı doğurduğum için:) anne olduktan sonra sanki daha bir güzelleştin falan dior :)ama görseniz kaş bıyık ayrı telden çalıyoo:) ama sonuçta butün bunlara ragmen ona baba olma sıfatını verdiğim için o çok memnun halinden:)

valla en kısa zamanda yaşamanı şiddetle tavsiye ederim.. eşim her gece teşekkür ediyor kızımızı doğurduğum için:) anne olduktan sonra sanki daha bir güzelleştin falan dior :)ama görseniz kaş bıyık ayrı telden çalıyoo:) ama sonuçta butün bunlara ragmen ona baba olma sıfatını verdiğim için o çok memnun halinden:)

eşimde çok istiyor ailelerimiz de. ama yeni düğün yaptığımız için borçlarımız var biraz bekleyelim diyorum. Eşimi de geçim derdi stresine sokmak istemiyorum. Eminim çok güzel bir duygudur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Benimde aynı. Hatta bu ara bende bunu düşünüyorum.Eşim yardımcı olduğu halde vakit bulamıyorum.
Eskiden fönsüz makkajsız gezmezdim. Arkadaşlarım kocayı buldun kendine bakmıyorsun diyor :KK53: Alakası yok cidden vakit yok!

sabah beraber çıkıyoruz evden işe bırakıyor beni uyanıyorum kıyafetlerimi giyip kahvaltı yapıp çıkıyoruz inan yataktan nasıl kalktım öyle çıkar oldum şimdi birde çocuk düşünüyoruz napıcam bilmiyorum eşim bardagını 1 milim bile oynatmaz hiç yardım etmez acımaz yorgun bile olsam sürekli emir içerisinde 1haftadan beri eve 12 de geliyoruz sürekli akraba gezmesi şubu bıktım yok ta diyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim acaba düzensizmi hareket ediyorum bilmiyorum

benim ablam der ki
işini seven kadın sabah
eşini seven kadın akşam
kendini seven kadın her zaman makyaj yapar :))

ya sormayın. artık zaman maman yetmıyor valla. alışverişti, ev temizliğiydi işti ütüydü öf! valla ben hepsi için bir gun belirliyorum kendime. ve hepsini o gün hallediyorum. zaten o gün evden de çıkmıyorum. temizlik vs 1 gunde bıtıyor. market alısverisimi de tüm marketler diye bi internet sitesi var ordan yapıyorum. yeminle yapanı bulsam elini öpüjem :) kapıda da bunları odeyıp, mis gibi bir günde her işimi yetiştirmiş oluyorum.

pratık yollar bulmaya bakın kızlar kendınıze. bu hayata yalnızca ıs yapmaya gelmedık ;)

kızlar ben 1 buçuk yıldır evliyim ev ile iş arasında sürekli git gel yapıyorum ne kendime bakabiliyorum nede zaman ayırabiliyorum :KK43: szlerde aynımısınız

bu ara bende oyleyim esim bi haftadir gece calisiyo haliyle ne yemek yaptigim var ne kendime baktgim o sabah geliyo kahvalyi bile yapmadan uyuypruz aksama dogru uyan biseyler atistir esin gitsin sen ders calis sacimi bile taramiyorum bi haftadir pijemalarla geziniylrum evde :)) gece gunduz kavrami da kalmadi cok pasakliyim normal duzene dondugumuzde bi bakima sokcam insallah kendimi de

ya sormayın. artık zaman maman yetmıyor valla. alışverişti, ev temizliğiydi işti ütüydü öf! valla ben hepsi için bir gun belirliyorum kendime. ve hepsini o gün hallediyorum. zaten o gün evden de çıkmıyorum. temizlik vs 1 gunde bıtıyor. market alısverisimi de tüm marketler diye bi internet sitesi var ordan yapıyorum. yeminle yapanı bulsam elini öpüjem :) kapıda da bunları odeyıp, mis gibi bir günde her işimi yetiştirmiş oluyorum.

pratık yollar bulmaya bakın kızlar kendınıze. bu hayata yalnızca ıs yapmaya gelmedık :KK66:

ben kafayı yemek üzereyim sabah eşimle aynı satte çıkıyorum ewden beni işyerime bırakıyor akşamda alıyor genelde birleri sürekli yemeğe davet görümcede kayınvaldede derken eve zaman ayıramıyorum misafirim gelior derken mahvoluyorum inanın kendime bakmıyorum benim çalıştıgım yerde bende 2 ay snra evlenen bi kız var sabah bi süslü gelior imreniyorum ikimizinde dahaa çocugu yok ama o vakit buluyor çünkü kayınvalde kayınbaba görümceye kök söktürüyor kocası. Arkasnda duruyor kimse gelip gitmez çagırmaz çıkınnca ewine gidiyor kimse karışmıyor rahat ailesine düşkün bi eşi yok çünkü haliyle vakit oluyor
heekezin yaşantı tarzı başka benim ewimde 1 haftadır yemk pişmiyor sürekli biri çagrıyor kimse senin halinden anlamıyor helede eşin bardagını bile yerinden kaldırmıyorsa siz düşünün halimi misafirim vardı dün 12 kalktılar sabah kayıvaldem görümcelerim aradı pazar pazar işimi var bi pazarı var dien yok kahvaltıya gelin gittim 4de geldim ütü çamaşır oldugu gibi kaldı temizlik kimin umrunda artk akşam yemeğine kalın dedi kalktm işim çok die kimse senin halinden anlamıyor bişey desen kötü olcaksın helede eşin düşkünse ailesine eşinle kötü olmamak için ses çıkarmıyosun ben ne ara ew temizlicem yemek yapacam kendimee bakcam stresten 3 aydır çocuk deniyoruz olmuyor herşeyin başı stres herkezin yaşantı farklı bu yorgunlukla sabah kalkıp üzerimi zor giyiyorum nerde makyaj yapcam akşam iş çıkışı yapıorum saçım kıvırcık ne yapsan yakışmıyor illa fön istiyor bu saça makyaj yapsamda ama benzemiosun fönsüz ben hergün nerde fön yetiştiriyim sizler nasıl idare ediosunuz artk 2 haftada bir yarım gün kadın almayı düşünüyorum kafayı yicem artk çok titiz biriyim ewim temiz olsun dünya umrumda degil düşüncesi var sizlerde aymı fikirdemisiniz

Back
X