Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışmak bişey değil bence zaten asıl sorun bebek olduktan sonra başlıyor:) uykusuz geceler sürekli size yapışıyor eteğinizden çekiştiriyor.. ağlıyor derken vicdanınız elvermio o orda ağlarken süslenmeye:) benim kızım ben kapıdan içeri girer girmez anneeeee diye başlıo..zaten bide işyerindeyken özlüosun kıyamıyorum yaa ben kızıma:)
o durum daha zor tabi. Şuan yaşamadığım için bilemem ama aşırı baskı var üzerimde :) Allah yardımcın olsun
valla en kısa zamanda yaşamanı şiddetle tavsiye ederim.. eşim her gece teşekkür ediyor kızımızı doğurduğum için:) anne olduktan sonra sanki daha bir güzelleştin falan dior :)ama görseniz kaş bıyık ayrı telden çalıyoo:) ama sonuçta butün bunlara ragmen ona baba olma sıfatını verdiğim için o çok memnun halinden:)
emnim bizim kadar yoktur borcunuz canım yaa:) ev aldık ve 159 bin borcumuz var şu anda:)
Hayırlı olsun canım. Allah bize de nasip etsin :) bize göre çok tabi :)
amin inş olmayan herkese nasip etsinn:) sizede dileğiniz istediğniz zaman bir evlat versin Rabbim.:)
güzel söylemiş :)) ağzına sağlık ama işte eşin yardımcı olmayınca her iş sana bakıyor seninde hiçbişiy yapasın gelmiyorrrbenim ablam der ki
işini seven kadın sabah
eşini seven kadın akşam
kendini seven kadın her zaman makyaj yapar :))
kızlar ben 1 buçuk yıldır evliyim ev ile iş arasında sürekli git gel yapıyorum ne kendime bakabiliyorum nede zaman ayırabiliyorumszlerde aynımısınız
ya sormayın. artık zaman maman yetmıyor valla. alışverişti, ev temizliğiydi işti ütüydü öf! valla ben hepsi için bir gun belirliyorum kendime. ve hepsini o gün hallediyorum. zaten o gün evden de çıkmıyorum. temizlik vs 1 gunde bıtıyor. market alısverisimi de tüm marketler diye bi internet sitesi var ordan yapıyorum. yeminle yapanı bulsam elini öpüjem :) kapıda da bunları odeyıp, mis gibi bir günde her işimi yetiştirmiş oluyorum.
pratık yollar bulmaya bakın kızlar kendınıze. bu hayata yalnızca ıs yapmaya gelmedık![]()