• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev iş derken kendine zaman ayıramayanlar ve bakımsız olduğunu düşünenler:(

ben kafayı yemek üzereyim sabah eşimle aynı satte çıkıyorum ewden beni işyerime bırakıyor akşamda alıyor genelde birleri sürekli yemeğe davet görümcede kayınvaldede derken eve zaman ayıramıyorum misafirim gelior derken mahvoluyorum inanın kendime bakmıyorum benim çalıştıgım yerde bende 2 ay snra evlenen bi kız var sabah bi süslü gelior imreniyorum ikimizinde dahaa çocugu yok ama o vakit buluyor çünkü kayınvalde kayınbaba görümceye kök söktürüyor kocası. Arkasnda duruyor kimse gelip gitmez çagırmaz çıkınnca ewine gidiyor kimse karışmıyor rahat ailesine düşkün bi eşi yok çünkü haliyle vakit oluyor
heekezin yaşantı tarzı başka benim ewimde 1 haftadır yemk pişmiyor sürekli biri çagrıyor kimse senin halinden anlamıyor helede eşin bardagını bile yerinden kaldırmıyorsa siz düşünün halimi misafirim vardı dün 12 kalktılar sabah kayıvaldem görümcelerim aradı pazar pazar işimi var bi pazarı var dien yok kahvaltıya gelin gittim 4de geldim ütü çamaşır oldugu gibi kaldı temizlik kimin umrunda artk akşam yemeğine kalın dedi kalktm işim çok die kimse senin halinden anlamıyor bişey desen kötü olcaksın helede eşin düşkünse ailesine eşinle kötü olmamak için ses çıkarmıyosun ben ne ara ew temizlicem yemek yapacam kendimee bakcam stresten 3 aydır çocuk deniyoruz olmuyor herşeyin başı stres herkezin yaşantı farklı bu yorgunlukla sabah kalkıp üzerimi zor giyiyorum nerde makyaj yapcam akşam iş çıkışı yapıorum saçım kıvırcık ne yapsan yakışmıyor illa fön istiyor bu saça makyaj yapsamda ama benzemiosun fönsüz ben hergün nerde fön yetiştiriyim sizler nasıl idare ediosunuz artk 2 haftada bir yarım gün kadın almayı düşünüyorum kafayı yicem artk çok titiz biriyim ewim temiz olsun dünya umrumda degil düşüncesi var sizlerde aymı fikirdemisiniz

babamın çok güzel bir lafı vardır hak verilmez alınır die siz madem bu kadar şikayetcisinz tepkinizi belli edin evimde temizligim var gelmiycem diyin sen kendini düşünmüyosun ki başkalarının sizi anlamanızı beklerseniz daha çok beklersiniz yok öyle bir dünya herkez kendi çıkarları ve isteklerine göre piyonlarını hareket etirmek ister eşiniz ailesine düşgün olabilir sen git canım benim işim var deyin ben öle yapıyorum valla çok da rahatladım artık benim esimde malesef hiç yardımcı olmaz azıcık söylenirim hemen sende yapma zaten ev temiz der ama olmuyo malesef kendim yapıyorum sabahlarıda 10 dk önce kalkmam hazırlanmama yetiyo dogrusu dügün makjajı yapmıyorum 1 göz kalemi allık bile yeterlı cnm önce kendini düşün kimsenin oyuncagı olmamanı tavsiye ederim kırılan üzülen hep sen olursun hiç birşey senin el kızı oldugunu değiştirmez

Aslında haklısın ama sürekli işim var diorum sürekli bahaneler üretiyorum ama herşeylere bi cevapları var heryere vakitleri var bize yok diorlar gibi gelior işteyken ben bakmasam eşimi arıyorlar oda eşime soruyum dior yok diorum akşam kndimizi orda buluyoruz eğer çalışmasam benden çıkmazlar çocuk olursa napcam die sürekli düşünüyorum artık bişekilde idare ediyorum işte

Son düzenleme:
Bence en önemli bakım kıl-tüy'dür. Ben evlenmede önce lazerle hallettim.Bunun dışında bi duş,vücuduma güzel kokulu bi krem, sonra çok az rujla gayet bakımlı oluyorsun.

borç bitmez. bizde herşeyi borç yaptık hala çok borcumuz var. bunun yaşamınızı olumsuz etkilemesini izin vermeyin. bebek kısmı düşünüldüğü gibi zor olmuyor. kadın anne olduktan sonra daha güçleniyor. çok sıkıntı çektim. yeri geldi bebeğime bez alamadığım için market poşetine atletimi sardım. ama hep kendimi güçlü hissettim. hayata karşı negative olmadım. iniş ve çıkışlarla dolu hayat. bunun bir sonu yok. zengin olursunuz. çocuklarınız olur ama bir anda iflas edersiniz ve her şeyinizi kaybedersiniz. allah herkesin rızkını yaratır. tam bir iman ile hayata göğüs gererseniz yaşaması daha kolay olur. çekilen sıkıntılar size üzmez.

borç bitmez. bizde herşeyi borç yaptık hala çok borcumuz var. bunun yaşamınızı olumsuz etkilemesini izin vermeyin. bebek kısmı düşünüldüğü gibi zor olmuyor. kadın anne olduktan sonra daha güçleniyor. çok sıkıntı çektim. yeri geldi bebeğime bez alamadığım için market poşetine atletimi sardım. ama hep kendimi güçlü hissettim. hayata karşı negative olmadım. iniş ve çıkışlarla dolu hayat. bunun bir sonu yok. zengin olursunuz. çocuklarınız olur ama bir anda iflas edersiniz ve her şeyinizi kaybedersiniz. allah herkesin rızkını yaratır. tam bir iman ile hayata göğüs gererseniz yaşaması daha kolay olur. çekilen sıkıntılar size üzmez.

çok doğru söyledin öyle tabi insan yaşarak görüyor ama zorlanıyor işte hayırlısı inşallah yaşayarak öğrenicez bişeyleri

ay ben bu konu bana açılmış hiç kendıme ayıracak vaktım yok ev iş iş

Aslında isteyince bir şekilde zaman ayırıp, bir fırsatını bulup bakımlı olunabiliyor. bir şeylerden fedakarlık edip (mesela uykudan), en küçük fırsatı değerlendirip bakabiliyor insan kendine. ama içten gelecek bu. yoksa niye yarım saat erken kalkayım o saatte uyur dinlerim bir güzel ,diye de düşünülebilinir.

Back
X