Fedakarlikta abartı olmayın.
Elbette o çalışıyorsa evdeki işlerin çoğu sana bakıyor.
Ama başına yastık koymak.yok havlu vermek filan...
Abartmayin lütfen o bir bebek değil.
Kv evinde de birlikte yapın.
Sizin annenizde de birlikte yapin.
salatayı yapıp balkonu yıkaması benim birçok erkekte görmediğim şeyler
Gece terleyince havlusunu vermedim kalksın alsın. başucuna suyunu hiç koymadım çocuğum değil kocam. Hizmetçisi değilim. Sen abartmışsın. Bunları yapmayı kes bence.
Bence yine de birşeyler yapıyormus
Hem calısıyorsa ve siz işe gitmiyorsanız agırlıgın sizde olması normal geliyor
Biz eşimle ikimizde calıstıgımız icin herşey ortaktır birlikte mutfaga girer birlikte cıkarız hatta fazlası eşimde diyebilirim ama dedigim gibi oda bende calısıyoruz
Şu kısımda siz de kadının görevi olarak görmüşsünüz bilinç altınızda. Neden görümceme kalk demiyor da bana diyor... ben olsam neden kendi kalkmıyor da eşinden ya da kızkardeşinden bekliyor diye düşünürdüm.
O zaman abartıyorsunuz hizmet konusundaBen de çalışıyorum ama benim saatlerim 8-17.00 ve eşimin hiç belli olmuyor o yüzden ben ondan geç çıkıp erken gelebiliyorum
beni yanlış anlamayın bişey söylücem. dinen ev temizliği çocuk bakmak vs. kadının görevi değilmiş. bunları kadınlar yaparsa eşlerine ekstra yaparmış. bak bizim dinimizde bile böyle yazıyor.
erkeklerede iyi bir sopa lazım anneleri çok yoruluyor biz sanki ayağımızı uzatıp yatıyoruz.
geçenlerde babam emekli olduğunda annem şunu söyledi ''bak babam emekli oldu kahve ev arsı mekik dokuyor maaşınıda alıyor. ben nolcam söylermisin halen 3 öğün yemek ütü bulaşık ben ne zaman emekli olucam^^ dedi.
ilk başta tuhat geldi ama sonra düşündümki haklı. :)
Dediğim gibi kendisi çocuk değil bebek hiç değil. Terliyorsa kalkar üstünü değişir. Bu çok bireysel bişey. Ben yapmam. Kv evinde de görümce varsa (ki var) o evin kızı o. Anasına yardım etsin. Elimi bişeye sürmem.Bunları yaparken hizmetçisi gibi hissetmiyorum aslında.Gece deli gibi terliyor ve fark etmiyor başucuna bırakıyorum temiz havlu bir bakmışım gece sermiş havlusunu.Baş ucu suyu kendime hep koyarım alışkanlığım var.Eşime de getiriyorum getirmişken
O zaman abartıyorsunuz hizmet konusunda
Hasta vs olmadıgı sürece teriydi meyvesiydi suyuydu her aksam olmamalı
Eli kolu ayagı var kalksın kendi alsın veya arada oda size hizmet etsin
Madem eve giren paraya ortaksınız bi zahmet ev işlerinede o ortak olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?