- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
ee işte bizde sana bunu söylemeye çalışıyoruz , herşeyi sen yaparsan bu senın görevin olur
madem ailesının evinde yapıyorsa kendı evinde de yapsın ozaman
tamam sen eşine hizmet etmekten gocunmaya bilirsin ama bu senın görevin oldukça
o da sana teşekkür etmekten uzaklaşacak ,
Butun sayfalari okumadim ama hep diyorum, erkekler evlenmeden once en az 5 sene yalniz yasamali, mumkunse yurt disinda falan.. annesinin, ablasinin, kardesinin elinin uzanamayacagi bir yerde yasamali yani.. kvalidenize gittiginizde size kas goz yapana kadar kendi neden kalkmiyor mesela sofra hazirlamak icin? Ya da neden meyvesine, bas ucundaki suya kadar siz dusunuyorsunuz? Yarin cocuklariniz oldugunda, buyudugunde bunu gorup ayni beklenti icine girecekler kendi evliliklerinde de.. mesela bir degisiklik yapip meyve getirmeyin bu aksam, canim ya hadi kendine de al bana da getir deyin bakalim ne diyecek?
Bizde de yemeği, çamaşır yıkama işini eşim yapar. Temizlikte de süpürge ondadır. Hatta ütü yaptığı da çok oluyor. Allah razı olsun. İkimiz de çalıştığımızdan, hele ki ben vardiyalı çalıştığımdan çoğu şeye koşuyor.
Evlilik öncesi 4 sene yalnız yaşamış. Sanırım biraz da ona bağlı.
Ben eşim çamaşır yıkayınca sinir oluyorum çünkü asması yerleştirmesi oluyor sonrasında onu da yapıyorsa iyi...Eşim de doğu ilinde kendi yuvasında kaldığında her işini kendisi görmek zorundaydı.Ama eve gelince rahatladı
Bizimki toplama işini de yapıyor. Sizin eşinizin nazı size geçiyor belki de ama bence net olun. Yapması gerektiğini bilmeli tabi ki.
Butun sayfalari okumadim ama hep diyorum, erkekler evlenmeden once en az 5 sene yalniz yasamali, mumkunse yurt disinda falan.. annesinin, ablasinin, kardesinin elinin uzanamayacagi bir yerde yasamali yani.. kvalidenize gittiginizde size kas goz yapana kadar kendi neden kalkmiyor mesela sofra hazirlamak icin? Ya da neden meyvesine, bas ucundaki suya kadar siz dusunuyorsunuz? Yarin cocuklariniz oldugunda, buyudugunde bunu gorup ayni beklenti icine girecekler kendi evliliklerinde de.. mesela bir degisiklik yapip meyve getirmeyin bu aksam, canim ya hadi kendine de al bana da getir deyin bakalim ne diyecek?
Zaten konu sahibine göre sorun kadin/erkek rolleri değil ki. Yani konu başliği bile yanliş olmuş. Onun için sorun "niye ben iş yapiyorum ama görümce değil". Hiç aklina gelmiyor bile eşide gayet sofra serebileceğini yada çay koyabilceğini.
Cidden erkek/kadin rollerinde sorun görseydi ilk eşin iş yapmasini isterdi yada terlediği için çocuk gibi havlu koymazdi.
Burda herkes kocasina yönelik konuştu ama konu sahibin derdi görümce.
Bravooo maşallahtek derdimin görümce olduğunu nasıl buldunuz öyleee...buna açıklama bile yapmıcam cidden
Yapamazsin zaten. Konu başliği "ev işi kadinin görevimi" içeriği "kocam bana göz kaş yapiyor, niye görümce bişey yapmiyor"
Cidden kadinlarin ev işine yapmasina karşi olsaydin, görümceden değil, eşinden beklentin olurdu. Adamin çamaşir bile yikamasini istemiyorsun. Konuda bu tip sorularada mirin kirin etmistin. Neyse fazla polemiğe girmek istemiyorum. Iyi günler.
derdi yok dert arıyor çözüm kabul etmiyor çünkü :)valla ne dediysek bir cevabı yaptırmış ,
bir de bana konuyu tam okumadın demekle suçlamış ,
ama asıl derdini anlayan varsa beri gelsin ,
derdi yok dert arıyor çözüm kabul etmiyor çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?