haklisin canim
konu sahibi arkadasim mesela yemek hazirlarken bi yandanda cikan bulasiklarida yikasan yine az bulasik cikar ben oyle yapiyorum yani bi yandan yemek piserken diger yandan cikan bulasiklari yikarim sadece sofradaki bulasiklar vs kalir e onlarida koy makinaya olsun bitsin...ama sen yikamayi birak makineye koymaya useniyorsun olmazkiALLAH YARDIMCIN OLSUN...AMIN
konunun tüm sayfalarını okudum tek tek
kalkıp iş yapasım geldi resmen
sizi motive etmek için daha ne yazılabilir ki
üşengeçliği anlarım da yemek tabağı bile kaldırılmıyorsa ileri derece vakasınız bence bir bayana yakışmaz
bir de baya alıngansınız derdinize çare arıyorsunuz haklısınız ama insa burda yazılanlardan bile özenir ve kalkar temizlik yapmaya
bir de sözüm meclisten dışarı ama ben pislik içinde yaşayabilen karısı yapmıyorsa bile onu uyarmayan adama adam demem nacizane fikrim..
istersen son çare umutsuz ev kadınların da bennu yıldırımların oydadığı karakteri izle işe yarra belki :78:
konu sahibi gaza gelip butun evi temizlemeye basladi galiba siteye girecek vakit bulamiyor bu yuzden
belki bi enerji hapı falan verirse..yerinde duramaz....
artık konu açıyomuş temizlik hastasıyım yardım edinnnnn
şaka maka inş. en kısa zamnda kendine gelir
Ama sende hiç bir hareket yok anladığım kadarıyla daha ne yazalım sana sayfalarca döşedik be canım
Bak dün ne oldu eşim,ben,eşimin kardeşi ve eltim beraber alışverişe çıktık o yağmura rağmen,saatlerce dolaştık ayaklarımıza kara sular indi diyebilirim.
Akşam 7 gibi eve geldim eşim de markete gitti ben o arada bandanamı taktım müziğimi açtım içeri girer girmez hiç oturmadan süpürgeye suyu doldurdum,açtım bi güzel süpürdüm her yeri (3 günü geçmişti çünkü içim rahat etmedi bi türlü) banyoyu wc yi duşkabini bi güzel çamaşır suyuyla yıkadım,tozları aldım.Mutfağım her daim temizdir zaten..
Eşim geldi kızdı bana yarın yap diye,bugüne de yerleri silmeyi bıraktım bi güzel de dip köşe sildim,ütülerimi de 3 gün önce yapmıştım zaten.Şu an oturuyorum 1 saat sonra da mutfağa geçip yemek yapıcam.....
Umarım biraz da olsa tekrar yardımcı olmuşumdur...
-----
ay vallahı bılmıyorum ne olacak .saat 12 den berı toplayacagım sozde. 23 yasındayım. evdekı butun yataklarda sırasıyla yattım.cunku benım yatagın ıcınde kıyafetler dolu. yerede bı tepe var sanırım kendı dama hıc gırmeyım orası ıptal zaten. en kotusu benım odada yer klmayınca annmın odası dogıldı yatagında yttım. saclarımı boyadım boyatuplerı eldıvenler duzlestırıcımekyaj malzemelrım orda kaldı :s mutfak desen orayada gımryı hıc. nasıl olacak bılmıyorum
evet tweety bütün evimi sildim süpürdüm tuvaletimi banyomu çamaşır suyuyla yıkadım o yüzden vakit bulamadım burda bana destek olan bütün arkadaşlrıma tek tek teşekkür ediyorum sayenizde bende artık yavaş yavaş birşeyler yapmaya başladım
sevgili niltt tavsiyelerin için çok sağol gerçekten işe yaradı
Çok teşekkürler canımm,evet 3 tane canımmm ,ama kızlarıma ALLAHTAN odalarınıı düzenlii tutmayıı öğrettimm ,dolaplarıı kıyılı kıpılıdırr ,çamaşırlarını ben katlarımm amaa onlaraa yerleştiririmm o sorumluğu alsınlar diyeeAy Allah nazardan saklasın üç çocuk olduğu halde mi evdeki dağınıklıktan şikayet ediyorsunuz :86:
olsun olsun o kadar olur 3 çocuğa yetişmek kolay mı,
ben şu bekar halimle bile sizlerden tüyo almaya çalışıyoruminşallah ileride işime yarar annem iş yaptırmadı bana böyle oldu
rica ederim canim yardimci olabildiysek ne mutluçok teşekkür ederim tweety taktiklerin için bende aynı öyle yapmaya başladım umarım bırakmam Allah yardımcın olsun demişsin amin amin inşallah çok sağol
evet tweety bütün evimi sildim süpürdüm tuvaletimi banyomu çamaşır suyuyla yıkadım o yüzden vakit bulamadım burda bana destek olan bütün arkadaşlrıma tek tek teşekkür ediyorum sayenizde bende artık yavaş yavaş birşeyler yapmaya başladım
Çok teşekkürler canımm,evet 3 tane canımmm ,ama kızlarıma ALLAHTAN odalarınıı düzenlii tutmayıı öğrettimm ,dolaplarıı kıyılı kıpılıdırr ,çamaşırlarını ben katlarımm amaa onlaraa yerleştiririmm o sorumluğu alsınlar diyee
birde ufaklık kucak hastasııı onuu yere alıştırana kadar çok uğraşıyorumm dikkatinii çekecekk şeylerr önüne koyuyorumm üstümden gidincee doğruu işeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?