En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bu gün yaptıklarım
Evi topladım
Bütün ev supürüldü
Çekmeceler yerleştirildi
Barbieli yas pasta yaptım
Kiler temizlenir yerleştirildi
Vestiyer temizlendi
Tozlar alındı
Yerler dip köşe silindi
Kahvaltı hazırlandı toplandı
Makine temizdi yerleştirildi
Çamaşırlar makinaya atıldı
Sökükler dikildi
Şimdi yemek zamanı kocam öğlen yemegine geliyor

ohh işler bitmiş temiz temiz kocişle keyif yapmak kalmış:KK28:

selam kızlar
mutfak balkonu yıkandı, camı silindi, dolaplar silindi, yerleri süpürüldü, silindi
bütün evin halıları dövdürüldü, yerleri süpürülüp silindi, tozu alındı, diğer balkonlar da yıkandı
banyo dolapları ve aynaları silindi, lavobalar ve klozetler temizlendi, duş kabin silindi, yerleri süpürülüp silindi
iki makine çamaşır yıkandı, asıldı. üçüncü makine devam ediyor

sağolsun kv ben aramadan aradı, geleyim mi diye sordu ben de hayy hayyy dedim:p
:pişler düşündüğümden önce bitti:KK28:

şimdiiii gelin kv kahve keyfi yapıcaz sonra bebişimle ilgilenip markete gidicem.
kv dondurucu için poğaça yapayım dedi sağ olsun.
akşam üzeri de börek pişecek o pişerken de ayran ve domates çorbası yaparım.
bugün de böyle bitti şükür :KK52:

Ben geldim bacilar kan sekerim dustu galiba sabahdan beri basim dönüyo:confused:
neyse neler yaptim
yatak odasini topladim
yatagi topladim
kizimin yatagini topladim
salonu topladim
mutfagi topladim
ocagi tezgahi masayi cifledim
dolap kapaklarindaki parmak izlerini sildim
Supurge actim
ustten toz aldim
wc lavaboyu kuveti ovdum
havluyu degistim
yerini sildim
iki makina camasir yikandi astim
Kizima sebze puresi yaptim
Maske surmusdum yüzüme dus aldim
accik makyaj yaptim aksama yemek derdi kaldi bi tek:KK53:

Kızlar bunları hangi ara yaptınız ya:KK57::KK57: Valla gözlerim pörtledi okurken, ağzım açık kaldı. Ay ne hamarat bacılar varmış yaa:KK57: şu an evimin halini çekip atssam acırsınız bana :KK53:
Kendi adima tesekkurler canim:KK54:
bi sure sonra otomatige bagliyo insan iste
sabah kalkar kalkmaz once islerimi bitirip sonra Doya doya kendime zaman ayira biliyorum boylelikle:D

eveeet kızlar o bir makine çamaşır da asıldı:KK52:
markete gidildi poğaça için eksik olan malzemeler alındı
şu anda kv ciğim mutfakta onları yapıyor.:KK51:
kurabiyem vardı çay da demleyip sıcak sıcak poğaçaların da tadına bakmak gerek di mi amaaa :KK48::KK48:

yarın da ütüm var:KK45:
kocişimin 5 gömleği, iki tişörtü, 3 pantolonu
benim bir kaç parça kıyafetim ve bebişimin cicişleri

valla ne yalan söyleyim görevime dönünce bu işler nasıl olacak çok merak ediyorum

kocişim inşallah yardımcı olur:KK64::KK64:

Kızlar bunları hangi ara yaptınız ya:KK57::KK57: Valla gözlerim pörtledi okurken, ağzım açık kaldı. Ay ne hamarat bacılar varmış yaa:KK57: şu an evimin halini çekip atssam acırsınız bana :KK53:

canım kendi adıma bebişim sayesinde güne çok erken başlıyorum 6.30 gibi:KK45:
e o uyurken bitsin diye mecburen durmadan çabuk çabuk yapıyorum
ah sen annemi bir bilsen canım benim günlük işimi saatte bir, haftalık işimi günlük, aylık işimi de haftalık yapıyor

ve beni hiiiiiç ama hiiiiiç beğenmiyor:KK47:

Kendi adima tesekkurler canim:KK54:
bi sure sonra otomatige bagliyo insan iste
sabah kalkar kalkmaz once islerimi bitirip sonra Doya doya kendime zaman ayira biliyorum boylelikle:D

Sabah kaçta kalkıyosun, ne zaman sürede otomatiğe bağladın, bazen hiç iş yapmak istemediğin oluyor mu, bu pasta böyle nasıl kabarıyo, babam pasta yapmasını nerden biliyo :KK53::KK53: Bebim 15 aylık kızım var, şu sıralar iş miş yapamıyorum. Valla iş yapmayı özledim ha

canım kendi adıma bebişim sayesinde güne çok erken başlıyorum 6.30 gibi:KK45:
e o uyurken bitsin diye mecburen durmadan çabuk çabuk yapıyorum
ah sen annemi bir bilsen canım benim günlük işimi saatte bir, haftalık işimi günlük, aylık işimi de haftalık yapıyor

ve beni hiiiiiç ama hiiiiiç beğenmiyor:KK47:
Bırak allasen ya, beğenmezse beğenmesin. Bana kalırsa sen de gayet hızlısın maşallah diyorum. Bebeğin kaç aylık canım

Bırak allasen ya, beğenmezse beğenmesin. Bana kalırsa sen de gayet hızlısın maşallah diyorum. Bebeğin kaç aylık canım

canım bebeğim daha dört aylık yatırdığım yerde duruyor:KK48:
bir de çok şanslıyım kv yan apartmanda oturuyor benim haftalık temizlik yaptığım günler de kendisi sadece yemek yapıp ortalık topluyor ki ben çağırdığımda gelebilsin:KK51:bazen de çağırmaya çekindiğimi bildiğinden kendi arıyor bugün mesela aradı sağ olsun. o bebişimle ilgilenirken ben de rahat rahat işimi yaptım. şimdi de mutfakta dondurucuya koymak için poğaça yapıyor.:oops::oops: gerçekten çok iyi çok anlayışlı bir kv m var. ihtiyacım varsa gelir, yaptğıma teşekkür eder, takdir eder. allah ondan razı olsun:KK68:

Ne güzel allah bozmasın muhabbetinizi. Benim kimsem yok, bi kızım bi eşim var. Eşim de yoğun çalışıyor. Bizimkiler memlekette öyle ha diyince gelemiyolar. Tek başıma da yapamıyorum işimi gücümü

canım öyle olunca zor olur. bir de bebişler ayaklanınca iş yapmak daha da zorlaşır. benimki daha küçük olduğu için karnı tok, altı temizse sıkıntı olmuyor. gazı falan yoksa zaten uslu bir bebek maşallah:nazar::nazar:
ama göreve başladığımda zorlanacağımı biliyorum:KK66:

canım öyle olunca zor olur. bir de bebişler ayaklanınca iş yapmak daha da zorlaşır. benimki daha küçük olduğu için karnı tok, altı temizse sıkıntı olmuyor. gazı falan yoksa zaten uslu bir bebek maşallah:nazar::nazar:
ama göreve başladığımda zorlanacağımı biliyorum:KK66:
Evet ayaklanınca tüm işler kalıyo

Evet yine ben:KK53:
ogleden sonraki rapora geldim:KK6:
yemek yapildi
sofra kuruldu toplandi
cay kondu icildi
kizimla oynadim biraz
annem arafi kizi parka sutladim 1 saate gelir zaten
hemen salonu topladim
yere kraker dokmus supurge actim salonu supurdum
odasi oyuncak doluydu onlari topladim