En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sitenin yei halini bende sevdim yaa en azında beğen butonumuz var :)

Bu sabah yaptıklarım
battaniyemi katladım
wcyi çamaşır suladım
bir makine çamaşır astım sözle akşam asacaktım ne güzel uyumuşuum ZzzzZZzzzzz......
kuşların yemlerini sularını tazeledim
çöpü çıkardım

bence sabah için güzel bi performanstı :) hem kahvaltımı da yaptım tabi bulaşıkları bıraktım o ayrı....

Betül naberr kızzz bizim bi diyet topğiğimiz vardı bir zamanlar napıyorsun diyet devam mı ben hedefime ulaştım biliyormusun 58 .500 kiloya kadar düştüm ama yaz tatilinde çoğunu geri aldım yine o_Oo_O Sen naptın yapıyormuşun diyet falan??

oooooo maşallah kıız ne güzel olmuş öyle 58 felam... Kal orlarda çıkma yukarılara....

Ben 75 oldum :( kan değelerimi ölçtürdüm şeker var mı tiroid var mı diye bunlar kiloyu etkiliyor ya... Bunlar normal çıktı ama kolestrol ve karaciğerde problem çıktı bakalım daha ultrason falan çekilecek sonra belki diyetisyene yönlendirir. Bakalım haftaya bunlarda sonuçlanır noluyomuş içerde öğrenicez :)

günaydın hanımlar
oğlumun agucuk mugucukları bu sabah daha erken başladı e biz de daha erken uyandık
şu ana kadar yaptığım işler:
kahvaltı edildi, kociş işe geçirildi
oğluşumu da yanıma alıp, kahvaltı masasını topladım sildim
çıkan bulaşıkları makineye dizdim
tezgah ve ocak silindi
balkonu bu sabah yıkamadım süpürüp sildim, mutfak da süpürülüp silindi
yatak odası toplandı, tozu alındı
baktım oğluşum huzursuzlanıyor emzirdim uyuttum
lavobalar ve klozet temizlendi, yeri süpürüldü paspaslandı
salonun tozu alındı, balkonu silindi

dün gece eşim iş yemeğine gitti o yokken ben de ütülerimi tv karşısında yapıverdim
bugüne ütüm kalmadı:KK73::KK73:

amaaa kayınpederim kornişon getirmiş, öğleden sonra kayınvalidem gelecek onları kavanozlara yapıcaz

bir de akşama yemek işi var
şu yemek işini de haftalık liste mi yapsam ne yapsam:KK64:
gerçi kocişim de o ne öyyle fabrika gibi diyor ama:rolleyes:
aslında işim çok kolaylaşır ne yapayım ne yapayım diye en azından düşünmem
direkt yaparım:-)

şimdilik bu kadar kızlar herkese kolay gelsinn

Hamarat hatun işte maşallah canım sana işlerini kolaylamışsın liste aslında iyi oluyor ben yapıyorum ona göre de haftalık alışverişimi yapıyorum cok fazla bişey de almamış oluyorsun

kızlar evde olunca bebek de olsa işler planlı olunca bir şekilde oluyor. ben öğretmenim ve ikinci dönem işime döneceğim. bu topikte çalışan hanımlar da var mı? iş düzenleri nasıl acaba, nasıl yetişiyorlar? onların da raporlarını görseydim :KK23::KK23:

Hamarat hatun işte maşallah canım sana işlerini kolaylamışsın liste aslında iyi oluyor ben yapıyorum ona göre de haftalık alışverişimi yapıyorum cok fazla bişey de almamış oluyorsun
oğlum sağolsun anneciğini koşturuyor:KK8:
canım o konu hep aklımda da eşim dalga geçiyor işte ama işim çok kolaylaşır farkındayım. :KK16:

oooooo maşallah kıız ne güzel olmuş öyle 58 felam... Kal orlarda çıkma yukarılara....

Ben 75 oldum :KK43: kan değelerimi ölçtürdüm şeker var mı tiroid var mı diye bunlar kiloyu etkiliyor ya... Bunlar normal çıktı ama kolestrol ve karaciğerde problem çıktı bakalım daha ultrason falan çekilecek sonra belki diyetisyene yönlendirir. Bakalım haftaya bunlarda sonuçlanır noluyomuş içerde öğrenicez :)

Ahh betulcum ahhh kalamadım diyeti bi bozunca tekrar 60 li rakamlR geri geri geldi bide ben düğün var diye cok sıkı bir diyet yapmıştım cok hızlı verdim cok hızlı da geri aldım tekrar başlamak istiyorum bir yerlerden ama hiç motivasyon yok, başlayasım yok:KK43::KK43:
Kolestrol artık çoğumuzda var canım dikkat etmiyoruz yediklerimize
Hayırlısı canım inşallah iyi sonuclar alırsın

Ahh betulcum ahhh kalamadım diyeti bi bozunca tekrar 60 li rakamlR geri geri geldi bide ben düğün var diye cok sıkı bir diyet yapmıştım cok hızlı verdim cok hızlı da geri aldım tekrar başlamak istiyorum bir yerlerden ama hiç motivasyon yok, başlayasım yok:KK43::KK43:
Kolestrol artık çoğumuzda var canım dikkat etmiyoruz yediklerimize
Hayırlısı canım inşallah iyi sonuclar alırsın

ee hadi sende ölçtür bir değerlerini madem bilinçli yapalım bu sefer ne yapçaksak. diyetisyenle bakalım başarabilcem mi devlet hastanesine gidiyorum ben en beleşinden :)

Ne Dicem gidip kan tahlilinde nelere baktırcam...

dahiliyeye gidiyorsun ben şekerim var mı tiroidim var mı genel bir kontrole geldim diyosun... işte ailede varsa onları söylüyosun teyzelerin halalarında dahil. Tansiyonunu ölçtür. kan veriyosun sabaha al randevunu erken git aç git... kan verirsin ilk gün ertesi gün doktor yorumlar... yönlendirir seni sonra... diyetisyene de artık dahiliye yönlendiriyormuş... gide gele hatmettim :)

daha önce hiç kontrole gitmediysen benim gibi onuda söylüyorsun. benim doktor çok ilgili çıktı. mesela ablamda sadece tiroide ve şekere bakılmış karaciğere bakılmamış şimdi o da bir daha gidicek. gerçi o maşallah 55 kilo :) ama o da sonradan verdi 65 lerden düştü. tiroidi çıktı ilaca başlayınca bayada dikkat etti verdi.

zaten 30 yaş üstü her bayanın hipotiroide ve kan şekerine baktırması gerekiyormuş. Tesadüf bunuda tam doktor randevusu aldığım gün bir diyetisyen televizyonda anlatıyordu :)

dahiliyeye gidiyorsun ben şekerim var mı tiroidim var mı genel bir kontrole geldim diyosun... işte ailede varsa onları söylüyosun teyzelerin halalarında dahil. Tansiyonunu ölçtür. kan veriyosun sabaha al randevunu erken git aç git... kan verirsin ilk gün ertesi gün doktor yorumlar... yönlendirir seni sonra... diyetisyene de artık dahiliye yönlendiriyormuş... gide gele hatmettim :)

daha önce hiç kontrole gitmediysen benim gibi onuda söylüyorsun. benim doktor çok ilgili çıktı. mesela ablamda sadece tiroide ve şekere bakılmış karaciğere bakılmamış şimdi o da bir daha gidicek. gerçi o maşallah 55 kilo :) ama o da sonradan verdi 65 lerden düştü. tiroidi çıktı ilaca başlayınca bayada dikkat etti verdi.

Sagol canım yaa baktırmam lazım işte hep iptal ediyoruz en kısa zamanda alıyım randevu biryerden....

evet kızlar bu arada akşam için patlıcan musakka yaptım
dünden de çorbam kalmıştı, yanına bulgur pilavı ve cacık bu günü de kurtardık:KK48:
kornişonları hiç ellemedim, öyle uslu uslu kayınvalideciğimi bekliyorlar
ama kavanozları yıkayıp hazırladım:KK51:

Back
X