En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kizlar gubaydin bizde esimle kahvalti yapcz simdi
bugun odalari yapamicm dun mitfaktan sonra grip olcak gibiyim halada usuyorum
nisana saglam gitmeliyim :)
Odalarda biraz beklesin

Gunaydınn hamarat hatunlarr
Sabah cocukları gönderdikten sonra yatmadım
Hemen bir makine çamaşır attım makineye
Onlar yıkanırken yatakları topladım
Mutfağı toparladım lavaboyu ovdum
Odalardaki dağınıklığı topladım
Çamaşırları astım
Bir makine daha attım siyahlar
Onlar yıkanırken ütülerim vardı onları ütüledim
Siyah çamaşırlar bitti onları astım
Şimdi tekrar bir makine daha yıkanıyor
Onlarda bıtsın asacağım
Banyo yapıp bebek mevlüdune gitcem...,

Bende yarin anneme gitcem kizlar evim toplu esim supurdu grip olcam herhalde fena usuyorum ve burnum tikali cimartesi nisan var artikkisliklari flan haftalik temizligi pazar yada pazartesi yapicam carsamba yada persembe kaynanamlara bauram temizligi yapcz arefe gunude koydeyz zaten

selamm hanımlar , selam azerin yine çok uzun zaman olmuş buraya girmeyeli , ama bu sefer sadece benim suçum değil, kullanıcı adım değişmiş , uzun zamandır uğraşıyorum forum a giriş yapmak için olmuyordu . efloş olan kullanıcı adım efloxsx olmuş. forumu didik didik okuyup kendi yazılarımı bulabilince öğrendim. neyse çok kafanızı şişirdim, kızlar bişi daha soracam azerin bu gurubu malum sosyal paylaşım sitesine taşımayı düşündünmü hiç yada varda ben mi bilmiyorum . size ulaşamadığım günlerde bunu düşündüm , hatta aradım ama bulamadım. eğer yapmadıysan bu fikrimi bir düşün hem daha fazla kişiye hitap eder ve ulaşımı da daha kolay olur . hepinize kolay gelsin, güzel bir gün diliyorum .

kızlar dün öğleden sonra çarşıdaydım günlük yemek bulaşık bi makine çamaşır yıka as yapabildim etrafı her sabah evden çıkmadan toparlıyorum makinem bozuldu çamaşır yıkamıyor yenisini istedim netten kurutmalı inşallah memnun kalırız bakalım bi oğlum var çamaşırım çok.. kışın bebiş de olunca kolaylık olur inşallah..
bugunse saat 4ten beri ayaktaydım öğleden sonramı uyuyarak geçirdim..
mutfak beni bekliyor gidip toplıyım
yarın boş günüm ful süpür sil tozal banyo tuvalet yıka işler beni bekliyor Allahtan kardeşim var o da yardım ediyor..yoksa işim zor 32. haftadayım allah hamile olan olmayan herkese hepimize sağlık versin, yardım etsin..kadın olmak kolay değil.

selam kızlar:KK25:
kız kıza, bol fırtınalı, bol yağmurlu tatilimiz bitti kürkçü dükkanına döndüm:KK48:
valla ne yalan söyleyim çok iyi geldi

akşam 4 gibi eve girdim
oğluşumun çok uykusu vardı, emzirdim uyuttum
valizleri açtım, oğluşumun kıyafetlerini yıkadım, astım
eşim annesinde kaldığı için ev nasıl bıraktıysam öyleydi
gerçi evde de kalsa düzenlidir, dağıtmaz

yarın da günlük işler var işte
hepinize sevgiler :KK68:

Bende yarin anneme gitcem kizlar evim toplu esim supurdu grip olcam herhalde fena usuyorum ve burnum tikali cimartesi nisan var artikkisliklari flan haftalik temizligi pazar yada pazartesi yapicam carsamba yada persembe kaynanamlara bauram temizligi yapcz arefe gunude koydeyz zaten

geçmiş olsun canım
ben de öyle arada üşüyordum falan, arkadaşım direncin artsın dedi ve bal zencefil karışımı bir macun hazırladı
sabah akşam yedim çok şükür yatmadan atlattım
istersen sen de dene :KK51:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım
ben de öyle arada üşüyordum falan, arkadaşım direncin artsın dedi ve bal zencefil karışımı bir macun hazırladı
sabah akşam yedim çok şükür yatmadan atlattım
istersen sen de dene :KK51:
Sagol cnm tesekkur ederim su anlik iyiyim cok sukur ama bayramdan sonra ancak deneyebilirim

günaydınlar:KK52:
kızlar oğluşum sayesinde yine erkenden uyandık
ben onunla ilgilenirken eşim kahvaltı hazırladı
kahvaltıdan sonra eşimi geçirdim, mutfağı toparladım, balkonunu süpürdüm, sildim, yerini sildim
yatağımı toparladım, pike yetersiz gelmeye başladı
bazanınn altından ince yorganımı çıkardım
çarşaflarımı değiştirdim, nevresimi geçirdim
e bir de toz alıverdim
oğluşumu emzirdim, uyuttum

lavoba, kolozet, duş teknesi, duş kabin temizlendi
banyonun yeri süpürüldü, silindi
şimdi kahve keyfi yapıyorum:KK14:

birazdan kalkıp salonun tozunu alırım, küçük süpürgeyle evi süpürüp, vileda mopla yerleri silerim
işler biter:KK53:

arkadaşım doğum yapmış, öğleden sonra onu ziyaret etmeyi düşünüyorum
epeydir anneme gitmemiştik, akşam yemeğine de oraya geçeriz:KK23:
herkese kolay gelsin:KK24:

selamm hanımlar , selam azerin yine çok uzun zaman olmuş buraya girmeyeli , ama bu sefer sadece benim suçum değil, kullanıcı adım değişmiş , uzun zamandır uğraşıyorum forum a giriş yapmak için olmuyordu . efloş olan kullanıcı adım efloxsx olmuş. forumu didik didik okuyup kendi yazılarımı bulabilince öğrendim. neyse çok kafanızı şişirdim, kızlar bişi daha soracam azerin bu gurubu malum sosyal paylaşım sitesine taşımayı düşündünmü hiç yada varda ben mi bilmiyorum . size ulaşamadığım günlerde bunu düşündüm , hatta aradım ama bulamadım. eğer yapmadıysan bu fikrimi bir düşün hem daha fazla kişiye hitap eder ve ulaşımı da daha kolay olur . hepinize kolay gelsin, güzel bir gün diliyorum .
Anaaa eflos ne olmus senin adina oyle
ben de diyorum kim bu bayan:KK48:
Canim ben face kullanmiyorum esim sevmiyo face
google den aratinca hemen cikiyo keske aratsaydin ordano_OSen nasilsin:KK50:
kızlar dün öğleden sonra çarşıdaydım günlük yemek bulaşık bi makine çamaşır yıka as yapabildim etrafı her sabah evden çıkmadan toparlıyorum makinem bozuldu çamaşır yıkamıyor yenisini istedim netten kurutmalı inşallah memnun kalırız bakalım bi oğlum var çamaşırım çok.. kışın bebiş de olunca kolaylık olur inşallah..
bugunse saat 4ten beri ayaktaydım öğleden sonramı uyuyarak geçirdim..
mutfak beni bekliyor gidip toplıyım
yarın boş günüm ful süpür sil tozal banyo tuvalet yıka işler beni bekliyor Allahtan kardeşim var o da yardım ediyor..yoksa işim zor 32. haftadayım allah hamile olan olmayan herkese hepimize sağlık versin, yardım etsin..kadın olmak kolay değil.
canim merhaba:KK19:ay masallah senin dogumuna az kalmis:KK68: Allahim sagsalim dogurmani sagsalim buyutmeni nasip etsin:KK68:iyi ki yardimci olacaq birileri var yoksa cok zor gercekten
selam kızlar:KK25:
kız kıza, bol fırtınalı, bol yağmurlu tatilimiz bitti kürkçü dükkanına döndüm:KK48:
valla ne yalan söyleyim çok iyi geldi

akşam 4 gibi eve girdim
oğluşumun çok uykusu vardı, emzirdim uyuttum
valizleri açtım, oğluşumun kıyafetlerini yıkadım, astım
eşim annesinde kaldığı için ev nasıl bıraktıysam öyleydi
gerçi evde de kalsa düzenlidir, dağıtmaz

yarın da günlük işler var işte
hepinize sevgiler :KK68:
anaaa hatun herifi anasina birakip gitmis gezmis gelmis:pdarisi baimiza:KK22:
Sagol cnm tesekkur ederim su anlik iyiyim cok sukur ama bayramdan sonra ancak deneyebilirim
gecmis olsun canim:cry:bal limon ic
Bende mevlutten geldikten sonra uyumuştum
Cocuklar geldi okuldan yemek yaptım.
Bugun yıkadığım 3 makineden 1 makine çamaşır ütüledim
Yarın sabah da kısmetse kahvaltıya gitcez arkadaşlarla
Ordanda pazarımı yaparım yarın gene işyok bende.....
areser abla seni de evde bulana ask olsun:KK45:
Iyi yetistiriyorsun islerjni ama:KK9:

Sagol @azerinncim simdi atlatmis gozukuyorum ama su nisanla koydeki bayram temizligini bitirsem bayramida atlatiyim full yaticam insl :)

Anaaa eflos ne olmus senin adina oyle
ben de diyorum kim bu bayan:KK48:
Canim ben face kullanmiyorum esim sevmiyo face
google den aratinca hemen cikiyo keske aratsaydin ordano_OSen nasilsin:KK50:

canim merhaba:KK19:ay masallah senin dogumuna az kalmis:KK68: Allahim sagsalim dogurmani sagsalim buyutmeni nasip etsin:KK68:iyi ki yardimci olacaq birileri var yoksa cok zor gercekten

anaaa hatun herifi anasina birakip gitmis gezmis gelmis:pdarisi baimiza:KK22:

gecmis olsun canim:cry:bal limon ic

areser abla seni de evde bulana ask olsun:KK45:
Iyi yetistiriyorsun islerjni ama:KK9:

darısı başınıza :KK45:
valla kızlar erkeksiz kız kıza tatil çok güzel oluyor:KK48:

eveet kızlaarrr ev küçük süpürgeyle süpürülüp silindi
çıkardığım pike takımımı haftalık çamaşıra katmamak, işimi kolaylamak için makineye atıverdim
yıkandı, asıldı

duş yapıldı, oğluşla ilgilenildi
birazdan giyinip süslenip minnoşumla bebek görmeye gidicez:KK46:

eveet kızlaarrr ev küçük süpürgeyle süpürülüp silindi
çıkardığım pike takımımı haftalık çamaşıra katmamak, işimi kolaylamak için makineye atıverdim
yıkandı, asıldı

duş yapıldı, oğluşla ilgilenildi
birazdan giyinip süslenip minnoşumla bebek görmeye gidicez:KK46:
Ooo masallah cnm ii gezmeler sana :)
İslerde bitmis benm mutdak ve wc mis gibi bi odalar ve camasirlar kaldi

Merhaba kızlar. Ne zamandır buralara uğrayamadım. Hemşerim nasılsın? Özledim seni hemen geldim:KK48: Evin işleri zaten bitmiyor. Hep sil süpür toparla toz al yemek yap.... Bunalmıyo diğilim yaniii pooooffff

ben çok hastayım kızlar yataktan sağdan sola dönemz oldum. rapor aldım işede gidemedim. kv. çağırdım sağolsun eve geldi çamaşırları katladı yemek yaptı hazırladı kahvaltı da hazırladı ben yattım o evimi düzenledi şimdi biraz iyiyim ama hala yatıyorum. belki düzelirsem akşam bebe kıyafetlerini yıkayıp asalım diyoruz. dün akşamada kv+eşim park yatağı kurdu. şimdi onun içine yatak alınacak tabi ben iyi olursam. herşeyden önce sağlık...

Back
X