- 6 Eylül 2014
- 78
- 50
- 18
- 33
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #20.201
Bu gün doğum günüm kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kutlarım cnm. Doğum günün kutlu olsunBu gün doğum günüm kızlar
canım ellerine sağlıkBi rapor da ben veriyim. Belim koptu sabahtan beri. Bitirdim işlerimi. Mis gibi oldu her yer
Sabah kahvaltısı hazırladım, kocişimle kahvaltı yaptık. Oğluşumu yedirdim, bezini değiştirdim.
Giriştim hemen mutfağa. Bulaşıkları yıkadım, tezgahımı cifledim, ocağı temizledim. Nerde el izi varsa hepsini sildim. Pencerenin önü toz olmuşdu baya onu temizledim. Masa, sandalyeler silindi. Mutfak Süpürüldü, silindi. Yemek yaptım kendimiz için bir de oğluşa. Arada işi yarım bırakıp bebişimi uyuttum. O uyurken de diğer işleri hall ettim.
Oturma odası toz alındı, süpürüldü, silindi
Salon toz alındı, süpürüldü çamaşır suyuyla silindi( oğluş hep yerlerde mecburen her gün çamaşır suyuyla siliyorum mikrop falan olmasın)
Korıdor da aynı süpürüldü, çamaşır suyuyla silindi. Veee oğluş durdu. Yemeğini yedirdim kendimi de doyurdumKociş geldi yemeyini verdim o bebişle ilgilendi bende çıkmış bulaşıkları hall ettim. Wc ve banyoyu iyice domestosla temizledim. Çöpünü attım, kovasını çamaşır suyuyla yıkadım. Veeee 2 ci kata kalktım. Yatak odamızı temizledim indim veee bittim. Şimdi banyo yapmak istiyorum halim kalmamış poffff
![]()
mutlu yıllar canım, ailenle birlikte daha nice yıllaraBu gün doğum günüm kızlar
Teşekkür canım. Evet zararlı olduğunu biliyorum. Arap sabunu duymuştum ama bizim buralarda araki bulasın, yok burda. Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Adını duydum ama hiç göremedimcanım ellerine sağlık
söylemeden geçemedim, çamaşır suyuyla yer silme yetişkinler için de sağlıklı değil
ama bebek için özellikle sağlıklı değil canım
soludukça akciğerler için çok sakıncalı, alerjik sorunlara da sebep olabiliyor
doktorumuz bize arap sabunu tavsiye etti, evlendiğimden beri onu kullanıyorum
annem çok titiz bir kadın, evi hep çamaşır suyuyla silerdi ben ve kardeşim ikimiz de malesef astıma yakalandık
sebep çamaşır suyu ve çamaşır suyu katkılı deterjanlar
sadece klozete kullanıyorum, onu da maskeyle ve hemen kapağını kapatıp bekletiyorum sonra da sifonu çekiyorum
hiç solumuyoruz astımım da çok şükür epey geçti
Dogum gunun kutlu olsun canimBu gün doğum günüm kızlar
canim ben senin nikini merak ettimNice mutlu senelereeee![]()
oyy ellerin dert gormesin hemsomBi rapor da ben veriyim. Belim koptu sabahtan beri. Bitirdim işlerimi. Mis gibi oldu her yer
Sabah kahvaltısı hazırladım, kocişimle kahvaltı yaptık. Oğluşumu yedirdim, bezini değiştirdim.
Giriştim hemen mutfağa. Bulaşıkları yıkadım, tezgahımı cifledim, ocağı temizledim. Nerde el izi varsa hepsini sildim. Pencerenin önü toz olmuşdu baya onu temizledim. Masa, sandalyeler silindi. Mutfak Süpürüldü, silindi. Yemek yaptım kendimiz için bir de oğluşa. Arada işi yarım bırakıp bebişimi uyuttum. O uyurken de diğer işleri hall ettim.
Oturma odası toz alındı, süpürüldü, silindi
Salon toz alındı, süpürüldü çamaşır suyuyla silindi( oğluş hep yerlerde mecburen her gün çamaşır suyuyla siliyorum mikrop falan olmasın)
Korıdor da aynı süpürüldü, çamaşır suyuyla silindi. Veee oğluş durdu. Yemeğini yedirdim kendimi de doyurdumKociş geldi yemeyini verdim o bebişle ilgilendi bende çıkmış bulaşıkları hall ettim. Wc ve banyoyu iyice domestosla temizledim. Çöpünü attım, kovasını çamaşır suyuyla yıkadım. Veeee 2 ci kata kalktım. Yatak odamızı temizledim indim veee bittim. Şimdi banyo yapmak istiyorum halim kalmamış poffff
![]()
hemso ben de arap sabunu bulamiyorum ya bulursan bana da haber etTeşekkür canım. Evet zararlı olduğunu biliyorum. Arap sabunu duymuştum ama bizim buralarda araki bulasın, yok burda. Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Adını duydum ama hiç göremedimBulursam hemen alıcam. Bebeğim henüz 8 aylık emeklemeyi yeni öyrendi sürekli yerlerde kalmak istiyo, bende mecburen temizlik konusu açısından kullanıyorum.
![]()
Nasılsın hemşom? Elma sirkesi? Bak o olur nasıl akıl etmedim?Dogum gunun kutlu olsun canim
nice uzun.mutlu senelere sevdiklerinle birlikte
canim ben senin nikini merak ettim
oyy ellerin dert gormesin hemsom
gule gule kirletin
hemso ben de arap sabunu bulamiyorum ya bulursan bana da haber et
Bu arada mikrop icin elma sirkesi kullana bilirsin![]()
Bu gün doğum günüm kızlar
canım en azından yüzey temizleyici kullanmaya çalışsan?Teşekkür canım. Evet zararlı olduğunu biliyorum. Arap sabunu duymuştum ama bizim buralarda araki bulasın, yok burda. Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Adını duydum ama hiç göremedimBulursam hemen alıcam. Bebeğim henüz 8 aylık emeklemeyi yeni öyrendi sürekli yerlerde kalmak istiyo, bende mecburen temizlik konusu açısından kullanıyorum.
![]()
Aynen cnm dun bi dunya camasir yikadimAh şu çamaşırlar! ütüsü katlaması ayrı dertKendimi bildim bileli nefret ederim çamaşır işlerinden.
Normal zamanda hadi neyse diyor yapıyorsu da hamilelikte insanın içinden gelmiyorAynen cnm dun bi dunya camasir yikadim
yagmur yagdigi icin hepsi salonda caminida actim bakalim ne zmam kurcak
aslinda yagmurlu havada yikamam camasir ama mecbur cok birikmisti
simdide iki seper camasirim var 1tanesi pike az bisi kalfi ama onlar krumadan yikayamam oda da yer kalmadi
Aynen oyle cnnm allah yardimcin olsunNormal zamanda hadi neyse diyor yapıyorsu da hamilelikte insanın içinden gelmiyorama el mahkum naapcan
![]()