- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #20.221
Kızlarr dün aksam ki o ses kayboldu içimden hadi kalk iş yap diyen o heves yokkk valla hevesim yok biraz zoraki başlayacağım şimdi sizler naptınınnzz bi bakem dedim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür canım. Evet zararlı olduğunu biliyorum. Arap sabunu duymuştum ama bizim buralarda araki bulasın, yok burda. Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Adını duydum ama hiç göremedimBulursam hemen alıcam. Bebeğim henüz 8 aylık emeklemeyi yeni öyrendi sürekli yerlerde kalmak istiyo, bende mecburen temizlik konusu açısından kullanıyorum.
![]()
İceri girdim simdi koku azaliyo vanilya kokmaya basladi :) sanki birazdaha kaynatiyim belli olur
Firinim biraz nanay cnm :) ekim maasiyla luxel borekci alcam inslcanım kek de pişirebilirsin. her yer vanilyalı kek kokuyor o zaman : )
İyyaparsin cnm dikkat et kendineBugün büyük gün. Badanamız başlıyor, bitince de mecburen bayramdan sonra kadın çağırıp temizlik yaptıracağım. ben de dolap içlerini düzenlerim. yıkanacakları yıkarım.
hamileliğim dolayısıyla şu sıralar fiziksel aktivitelerimi azaltmamı söyledi doktor ufak bi riskten dolayı. o yüzden temizliğimi kadına yaptıracağım.
İyyaparsin cnm dikkat et kendine
aman canım iş bitmez, olduğu kadarBugün büyük gün. Badanamız başlıyor, bitince de mecburen bayramdan sonra kadın çağırıp temizlik yaptıracağım. ben de dolap içlerini düzenlerim. yıkanacakları yıkarım.
hamileliğim dolayısıyla şu sıralar fiziksel aktivitelerimi azaltmamı söyledi doktor ufak bi riskten dolayı. o yüzden temizliğimi kadına yaptıracağım.
aman canım iş bitmez, olduğu kadar
yorma kendini, hayırlı doğumlar![]()
sağolasın. zaten dedim ya kadın yapacak. ben dolap içlerine bakarım. : )
aha bu mesajı anneme okutmak gerekBalaca çok hamaratsin masallah