• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlarr dün aksam ki o ses kayboldu içimden hadi kalk iş yap diyen o heves yokkk valla hevesim yok biraz zoraki başlayacağım şimdi sizler naptınınnzz bi bakem dedim....

Kizlar gercekten evde balik kokusu kalmadi bayagi kynattm odalara folatirdim buharini flan
tezgah camadir sulu cifle silindi ocak ocagun ustundeki dolap silnncede yerleride silncd balik kojusu kayboldu :)

Teşekkür canım. Evet zararlı olduğunu biliyorum. Arap sabunu duymuştum ama bizim buralarda araki bulasın, yok burda. Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Adını duydum ama hiç göremedim:KK64:Bulursam hemen alıcam. Bebeğim henüz 8 aylık emeklemeyi yeni öyrendi sürekli yerlerde kalmak istiyo, bende mecburen temizlik konusu açısından kullanıyorum. :KK43:

sirkeli suyla sil canım. ilk silerken sirke kokuyor sonra geçiyor kokusu. gerçi azerinnn yazmış ama olsun. çift dikiş olsun değil mi? : )

Son düzenleme:
Bugün büyük gün. Badanamız başlıyor, bitince de mecburen bayramdan sonra kadın çağırıp temizlik yaptıracağım. ben de dolap içlerini düzenlerim. yıkanacakları yıkarım.
hamileliğim dolayısıyla şu sıralar fiziksel aktivitelerimi azaltmamı söyledi doktor ufak bi riskten dolayı. o yüzden temizliğimi kadına yaptıracağım.

Bugün büyük gün. Badanamız başlıyor, bitince de mecburen bayramdan sonra kadın çağırıp temizlik yaptıracağım. ben de dolap içlerini düzenlerim. yıkanacakları yıkarım.
hamileliğim dolayısıyla şu sıralar fiziksel aktivitelerimi azaltmamı söyledi doktor ufak bi riskten dolayı. o yüzden temizliğimi kadına yaptıracağım.
İyyaparsin cnm dikkat et kendine

selam hamarat hanımlaaaaarrrr:KK52:

yardımcı ablamız geldi
önce halıları dövdürdü, sonra makineyle yıkadı
yağmur yok şükür, balkon demirlerine astık
suyunu da çok çektirdi, kurumaya yüz tutmuş bile:nazar:

salon koltuklarını da sildi, akşama kadar o da kurur
şimdi de mutfak dolaplarını siliyor
içlerindekiler temizdi zaten, eşyaları çıkarıp silip hemen geri yerleştiriyor
kv oğluşumu aldı az önce
ben de parkeleri süpürürüm

dün zaten konsolu ve büfeyi boşaltıp b.makinesine dizmiştim, içlerini temizleyip yerleştirmiştim
banyo dolaplarını da akşam düzenledim, içini dışını sildim

camlar, kapılar, banyo fayansları, klozet, lavobalar, duş teknesi ve duş kabin bir de yerlerin silinmesi kaldı:KK23:
ben de oğlum babannesinde uslu durursa toz alırım, gerekirse başka şeylere de yardım ederim
akşam yemeğine de artık dondurucudan bir şeyler hazırlarız

geriye evi temiz tutmak kalıyor

aman canım iş bitmez, olduğu kadar
yorma kendini, hayırlı doğumlar:KK46::nazar:

Geldim kızlarrrr
Kucuk balkonun camını sildim tülü yıkandı takıldı
Halısı supurlup kaldırıldı
Yerleri silindi
Toz alındı çiçekler sulandı
Beyaz çamaşırlar yıkandı asıldı
Yatak odası tülü yıkandı camı silindi
Yolluklar supuruldu silindi
Yatak çekildi altları silindi
Komidinler cekildi silindi
Yatağın olduğu duvar silindi
Toz alındı
Komidin örtüleri değişti
Nevresimler degişti
Yatak örtüsü yıkandı
Kapısı silindi
Avize silindi
2 makine ütü yapıldı
Diğer odalar süpürüldü....

günaydın kızlar:KK52:
temiz tertemiz bir eve uyanmanın keyfi paha biçilemez:nazar:
sabah kahvaltıdan sonra mutfağımı toparladım, yerlerini süpürüp sildim
balkonunu süpürüp sildim
yatağımı topladım, y.odasının tozunu aldım
yatak odasında benim çok hav oluyor
zannedersem yatağı açıp kaparken, giyinip soyunurken üzerimizdekiler dökülüyor:KK43:
lavobayı ve klozeti sildim

salona baktım toz falan yok
akşam yatarken zaten toplamıştım, dağınığım da yok

gece oğluş uyuyunca eşimle hem lafladık bu arada minnoşumun ütülerini yaptım

oğlum uyurken de bizim ütülerimizi yapacağım
bir pike takımı, eşimin 3 kumaş pantolonu, 2 kot pantolonu, 5 gömleği, 2 tişörtü, benim de toplamda 3 parça giysim var

öğleden sonra da dondurucuya atmak için hazır yufkadan börek saracağım, soslu tavuk hazırlayacağım
dar zamanlarda imdadıma yetişiyorlar:KK45:
akşam için de kıymalı taze fasulye, bulgur pilavı ve cacık düşünüyorum

bana da size de kolay gelsin kızlaaarrr:KK28:

Bende soliim bugun yaptiklarimi yapacaklarimi
hava gunesli bugun salondaki cami actim camasurlar havva alsin diye
makineye 3seferlik camasirin 1.atildi bitmek uzere uyku setinin takimi yikaniyor
sonra pike takimim vat yikancak ve hurca kalfirilcak birazda renkli ve beyaz var olmadi kurumazsa balkondaki yarin yikarim onuda evim toplu dun cayla patlamis misir yemistik oturna ods ve mutfak supuruldu tiplandi odamida toplafim ev toplu yani

Back
X