- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #20.421
Merhaba kizlar bende bugun nevresimimi yikicam evim toplu mutfagimda oturma odanin prtulerini duzeltirim okadar hic halim yok aslinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine sağlıkEvet raporumu veriyim
nevresim asildi
tozlar alindi
supuruldu
silindi
balkon yikandi
wc /banyo yikandi
evim tertemiz oldu
bende dustan ciktim simdi :)
oh miss temizlik kokuyo evim :)
Aynen oyle ev dagijik olsa bu kadar erken bitiremezdim zaten :)ellerine sağlık
bak bir şey yapmayacağım derken neler yapmışsın
hem ev işi sık sık yapılınca ev kirlenmiyor ve temizlemesi de kolay oluyor
Günaydın herkese, rapor zamanıııııııı
dün akşam iş çıkışı eve gittim yemeğim yoktu sadece çorba vardı
yanına da kolay bir şeyler hazırladım yedik ama sonrasında acayip bir mide bulantısı başladı hiçbir şey yapamadım
bulaşığı bile eşim yıkadı sağolsun
bu sabah erken kalktım
iş yerine getirmek için poğaça yaptım onlar pişerken çıkan bulaşıkları yıkadım
akşam oturma odasını toplayamamıştım
oğlumun oyuncakları vardı onları topladım ve odayı süpürdüm
kuruyan çamaşırlar vardı onları topladım akşama katlanacaklar
sonrada hazırlanıp çıktım
akşama yine yemek yok![]()
Selam kızlar bayadır yazamadım saçma ve boş bi yoğunluk yaşıyorum nedense.
Gezmekten yine temizliğe fırsat bulamadım. Ben bişey danışmak istiyorum size. Benim bir kitaplığım var her noktası kitapla dolu. Temizlemekten yoruldum artık ama kütüphanem benim için çok önemli. Tamamı beyaz olduğundan daha fazla tozlanıyo ve temizlemesi zor hangi bezle silsem bezler toz bırakıyo beyaz da daha çok belli oluyo. Kütüphanemin temiz kalması için ne yapmalıyım. Güzel sevimli örtüler kullansam çok mu çirkin durur?
2.Sorum İkea dan aldığım köşe ile ilgili. Leke tutan bir kumaş malesef. Şimdi neyle silcem diye kara kara düşünüyorum. Kanepe su lekesi bile alıyor. tırtıklı bi kumaş gibi. Fikri olan yada aynı model köşesi olanlar bana bi yardım lütfen :)
3.Sorum aspiratör ile ilgiliankastre serisi gri renkli bir aspiratörüm var. Neyle silsem iz kalıyor üzerinde nasıl temizlicem çözemedim. Bu ürünler için deterjanlar varmış onlara da para vermek istemiyorum. Pratik bir yöntemi olan varsa söyleyebilir mi lütfen ?
evet canım işe gelmeden yaptımHala evimizin eksikleri bitmediginden disarida kosturup duruyordum dun artik yorgunluktan cikamadim fala yorulmadan,
- bir makine kotlari attim
-aksamdan kalan salon ve mutfak enkazini topladim:) bulasik makinesini calistirdim
-ortaliktan atilacak naylon, brosur, ambalaj vb topladim:)
- dondurucuda kaptan cikacaklari torbalara yerlestirdim
-makinedekileri cikarip astim.
- annem gelmisti hazir o gelmisken yanimda tecrubeli varken esimin bekarligindan gelen tost izgarasinda kofte pisirmeyi denedim yaglar tezgaha kadar akti cildirdim:)
-yemek sonrasi tezgah lavabo ovdum biten bulasiklari dizdim yenileri yerlestirdim
-erzaklari gozden gecirdim dolabi bosalttim, esim tasindiginda yarim paket pirinc vardi, kayinvalidemin kavanozlama aliskanligi yok, annemin her seyi kavanozdadir o yuzden ben de kavanoza koymustum ama boceklenmis resmen kavanozuyla torbaya koydum agzini bagladim kavanozun gucu acikta olsa dolaba yayilabilordi allah korusun. Bu evde mi sorun var eski evden mi acaba oyle olmus bilemiyorum tabii:/
-kepekli kek karisimi almistim migrostan kek kalibi hediyeli havuc rendeleyip onu yapip firina attim, annem gitmeden kek keyfi yaptik:)
Ise gitmeden mi bu oadar isi yaptin?masallah 41kere ben ayilip da yola dusmek icin cabaliyorum ancak:)))
Bizim evde epey fazla kitaplik oldu esim ve benimkiler birlesince. Benimkiler armut renginin acigi gibi ozellikle siyah ve koyu kahve almamistim. Tamamen dolu olan kitapligin temizligi daha kolay aslindaq cunku aralar toz olmuyor. Benim balik istifi doludur mesela sadece dis tarafindan kitap onunde kalan yerleri alirim yeter. Ama obje falan konan bosluklar olunca arada insana fenalik basiyor, bknz esimin raflari
Koltuk dosemesi konusunda biz almadan once epey kararsiz kaldik ama her seyde temizligini dusunerek yani fazladan is cikarmasin bizi yormasin diye tay tuyu aldik guya ama yine devamli kanepe silmek gozumde buyudu ve ortu yaptirdik. Cok pahaliya gelmezse kullanisli bir kumasstan kilif diktirsen?
Hala evimizin eksikleri bitmediginden disarida kosturup duruyordum dun artik yorgunluktan cikamadim fala yorulmadan,
- bir makine kotlari attim
-aksamdan kalan salon ve mutfak enkazini topladim:) bulasik makinesini calistirdim
-ortaliktan atilacak naylon, brosur, ambalaj vb topladim:)
- dondurucuda kaptan cikacaklari torbalara yerlestirdim
-makinedekileri cikarip astim.
- annem gelmisti hazir o gelmisken yanimda tecrubeli varken esimin bekarligindan gelen tost izgarasinda kofte pisirmeyi denedim yaglar tezgaha kadar akti cildirdim:)
-yemek sonrasi tezgah lavabo ovdum biten bulasiklari dizdim yenileri yerlestirdim
-erzaklari gozden gecirdim dolabi bosalttim, esim tasindiginda yarim paket pirinc vardi, kayinvalidemin kavanozlama aliskanligi yok, annemin her seyi kavanozdadir o yuzden ben de kavanoza koymustum ama boceklenmis resmen kavanozuyla torbaya koydum agzini bagladim kavanozun gucu acikta olsa dolaba yayilabilordi allah korusun. Bu evde mi sorun var eski evden mi acaba oyle olmus bilemiyorum tabii:/
-kepekli kek karisimi almistim migrostan kek kalibi hediyeli havuc rendeleyip onu yapip firina attim, annem gitmeden kek keyfi yaptik:)
Ise gitmeden mi bu oadar isi yaptin?masallah 41kere ben ayilip da yola dusmek icin cabaliyorum ancak:)))
Bizim evde epey fazla kitaplik oldu esim ve benimkiler birlesince. Benimkiler armut renginin acigi gibi ozellikle siyah ve koyu kahve almamistim. Tamamen dolu olan kitapligin temizligi daha kolay aslindaq cunku aralar toz olmuyor. Benim balik istifi doludur mesela sadece dis tarafindan kitap onunde kalan yerleri alirim yeter. Ama obje falan konan bosluklar olunca arada insana fenalik basiyor, bknz esimin raflari
Koltuk dosemesi konusunda biz almadan once epey kararsiz kaldik ama her seyde temizligini dusunerek yani fazladan is cikarmasin bizi yormasin diye tay tuyu aldik guya ama yine devamli kanepe silmek gozumde buyudu ve ortu yaptirdik. Cok pahaliya gelmezse kullanisli bir kumasstan kilif diktirsen?
hmmm çok teşekkür ederim canım görmemiştimcanım burada kullananların yorumları var
bi bak istersen alırsanız şimdiden hayırlı olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cok-amacli-buharli-temizlik-makinasi.534548/
merhaba hanımlar ben bugün üye oldum tam istediğim gibi bir bölüm olmuş.aynı düşüncede insanlarla görüşmek daha güzel.CKbeautyandshee ben dantelleri çamaşır suyu katılmış suda bekletiyorum sonrada çitileyip duruluyorum. çamaşır suyunun yıprattığını söylüyorlar ama,tercih senin.çokta kirlenen bişey değil dantellerhanımlar günaydın,
ya dantelleri olanlar nasıl yıkıyorsunuz? önce sıcak tuzlu suda bekletip, sonra makineye atsam olur mu ki? başka önerisi olan var mı?
merhaba turkce, çamaşır suyu ve çifle süngerle iyice ovdunmu?benim fırın kapağında biraz gevşeklik var o yüzden üst kısmı sararma yapıyor.çamaşır suyu ve çifle silince rengi bayağı açılıyor belli belirsiz oluyor.ama tamamen göndermeye bende çare bulamadımBenim kafam bu ara firinima takildi hamileyim firini isinsin diye actim icinde tepsim ve kel alaka bulasik sungerim vardi dikkatsizlik ihmal sonra oturmaya girdim sunger firinda yanmis firinin disi kenardan alev cikinca yanik lekesi oldu nasil gecer kafam surekli onda yardim bekliyorum lutfen