- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #20.461
şimdiden kolay gelsin canımablacım hamile oluşumdan ve yeni sancılı bir badana dönemi geçirmemden sonra yardımcı kadın çağırdım. ctesi ve pazar günü gelecek.
şöyle bir ev düşün ki, her odanın eşyaları/mobilyaları odaların ortasında. halılar yok. perdeler / storlar yok. bu evi süpür sil toz al, cam çerçeve cifle, mutfak dolapları, vitrinler silinip, içlerindekiler yıkanacak. gardırop ve kiler düzenlenecek. tuvalet ve banyo fayansları badana artıklarından ayıklanıp, duşakabinin kireci çözdürülecek. wc'ler ovulacak. 2 kapalı balkonum var birinde hurçlarım diğerinde oturma odası gibi kullanılıyor. hurçları havalandırcam, yıkanacak yorganlarım var ama makineme sığmıyor onları mahallemdeki kuru temizlemeciye vericem. tekrar düzenlenecek. yıkanacak tüm nevresim ve çarşaflar yıkanacak. diğer balkondaki koltuklar silinecek. jaluzileri var onlar da silinecek. gömme bir dolabı var içi dışı silinip düzenlenecek. ev de işe yaramayan kullanmadığımız tüm şeyler evden çıkarılacak. çöpse çöpe, verilecek gibiyse ihtiyaç sahiplerine verilecek. avizeler silinecek. tablolar vs.
çekmeceleri de düzenleyeceğim. ayrıca yıkanacak dantellerim var. bir türlü yıkayamadım. yıkanıp ütülenip vitrinlere yerleştirilecek.
uyyy aklıma gelmeyen bi şeyler varsa onlar da göze çarptığında yapılacak.
hamileyken zor olur maalesef
yardımcı olabilecek bir aile büyüğü var mı peki