- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.921
günaydn hanımlar
dün derz aralarına tuz ruhu döküp tekrar derzledim bembeyaz oldular bugün wc ve banyoyu tekrar yıkamalıyım
işler her üst üste birşkiyor ve hiiç gücüm yok
Derz araları için ben sihirli su (mavi su) keşfettim harika birşey deterjan satan yerlerde bulunuyor...
evet onu daha öncede söylemiştin çok merak ettim nereden alabilirim acaba,derzler beni çok yordu
Yaa böyle mahalle detarjancılatı olur yaa öyle yerlerde bulunuyor bilindik marketler de ben daha rastlamadım...
Döküp diş fırcsıyle fırcalıyorum...bak sana bir öncesi sonrası yapıyım
Eki Görüntüle 1303069
Eki Görüntüle 1303070
güzel günlerde giyin, sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallahSelam kızlar su saat oldu kardeşiniz anca kalktıda karnını doyurdu .. Evde işim yok gerçi ondan takmıyom pek galiba
Dün evde yoktum zaten ondan öncede temizlk yapmıstım..
Bebegime yeni cicler aldım kendime pijama takımı falan onları yıkıcam ütülicem bakalım..
Sizler ne yaptınız.. Bn su saate kadar sadece eeşim tatlı istemişti tatlı yaptım..
Saolun...güzel günlerde giyin, sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah
bu ikinci bebek galiba, cinsiyeti ne
Allah bağışlasın, maşallahSaolun...
Ewet ikinci bir kızım var birde oglum olacak Allahın iZniyle..
Ay yasemin nerelerdesin bacim yakızlaaaaar nasılsınız hepinizi çok özledim.
ben uzun zamandır yoğundum. 2+1 evimizi satıp Allah a şükür 3+1 eve geçtik. toplan - taşın - yerleştir-yıka - pakla
anaaaammmm ne telaştır o. günlerce ayaklarımın acısını çektim. neyse ev işinden şu an bahsedemiyorum. geçmiş çok sayfa olmuş okuyamadımda herkes iyidir inşallah. hayırlı haberlerinizi bekliyorum:) öptüm sizi görüşürüz:)
dilvinim hosgeldin canimmerhabaaaa nasılda özlemişim bu temizlik kokan topiği hele azerin ablamın sohbetinii
bütün bir ev sana kalınca insan gaza getirmeyi bilicek kendini
Günaydin caniiimmMerhaba kizceler
pempepanter dogurdu mu acep
Kiz Allah seni ne etmeye kahvalti sofrasi hala duruyo mu ordaGünaydin caniiimm
Pembepanteri bilemem ama Ben dokuz dogurcam galiba
Ev ucuyor acil indirmem lazim
Yasisin temiz evler yasasin temizlik yasasin duzen
Pembepanterle tanisamadik henuz ama dualrim onunla Rabbim dogumunu kolaylastirsin hayirla bebegini kucagina almayi nasip etsin
Eveeeet yapilacaklar;
Kahvalti sograsi toplanacak
Bulasiklar makineye trzgah yikanip dolap kapaklari silinecek
Yataklar be oyuncaklar toplanacak
Camasir serilecek
Kuruyan utulenecek
Ev supurulup silinecek
Toz alinip
WC yikanacak
E bende bi dus alirim ustune
Hadi bana kolay gelsiiinn
HeeeeKiz Allah seni ne etmeye kahvalti sofrasi hala duruyo mu ordaSaat kac olmus tembel karu hadi kalk bakem
sagol ablam nasılsın iyi misinAy yasemin nerelerdesin bacim yaevin hayirli olsun canim benim
dilvinim hosgeldin canim
sağol azerincim Mevla her isteyene nasip etsin inşallah.Ay yasemin nerelerdesin bacim yaevin hayirli olsun canim benim
dilvinim hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?