- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.961
Ahhh kızlar.. Nasılsınız... Masallah hamart hanımlara
Bnm ev göçüyo.. Bi gün tertipli durmuyo .. Bnm kız hasta oldu gece acile gittik.. Heryer heryerde...aldıgımı olduu yere koymusum... Bu sefer öncesini hemn atcam size buraya atınca evi tertemiz yapıyom...
Ahhh cok işim var
Dua edin kızım iyleşsin önmli olan o
canım çok geçmiş olsun bebişineBogazları enf kapmış .iğne tedavisi ile anca geçer dedi dr umuz.. Saol areserim.. Şşmdi igneden geldik.. Agir bi igne malesef kızım dayanamıyo ama mecburuz...
Bakalım inş geçicek 2 tane kaldı 4 tane verdi zatn
cok geçmiş olsun canim , rabbim şifalar versin inşallah.Bogazları enf kapmış .iğne tedavisi ile anca geçer dedi dr umuz.. Saol areserim.. Şşmdi igneden geldik.. Agir bi igne malesef kızım dayanamıyo ama mecburuz...
Bakalım inş geçicek 2 tane kaldı 4 tane verdi zatn
Allah analı babalı büyütsün cnm,hayırlı olsun inş.Merhaba kizlar 8 gun once dogum yaptim sezeryan oldum. Annemdeyim
Sadece ufak tefek isler yapabiliyorum
Bugun kaldigimiz odayi toparladim yatagimi,Bebegin yatagini topladim kirlileri ayirdim
Cantalarimi topladim icini duzenledim
hepsi bukadar
Allah saglik versin tez zamanda insallah daha aktif olcam
Sagol canim amin cumlemizin cocuklarini insallahAllah analı babalı büyütsün cnm,hayırlı olsun inş.
Merhaba kizlar 8 gun once dogum yaptim sezeryan oldum. Annemdeyim
Bugun kaldigimiz odayi toparladim yatagimi,Bebegin yatagini topladim kirlileri ayirdim
hepsi bukadar
oyy maşallah size canım, allahım analı babalı büyütsünMerhaba kizlar 8 gun once dogum yaptim sezeryan oldum. Annemdeyim
hepsi bukadar
Allah analı babalı büyütsün saglıcakla...hayırlı evlat etsinMerhaba kizlar 8 gun once dogum yaptim sezeryan oldum. Annemdeyim
hepsi bukadar
günaydın kızlar
kahvaltı edildi, kociş geçirildi
mutfak toparlandı, tezgah ve ocak silindi
yeri süpürüldü, silindi
balkonunu ellemedim, havalar soğuyunca eskisi gibi çıkılmıyor, kirlenmiyor (cam balkon)
y.odası toparlandı, havalandırıldı
wc ve klozet ovuldu
diğer taraflar toplu, temiz
yufkalarım var, onlardan sigara böreği sarıp dondurucuya atacağım
ayrıca kocişime hindistan cevizli kurabiye yapacağım
kociş çocuk gibi evde bunlar olmazsa akşam çayının yanına gidip gofret vs abur cubur alıyor
akşam yemeğine de patates musakkası yapacağım
dünden bulgur pilavım var, yanına da şöööyle mis gibi bir tarhana çorbası, karışık turşu
ikindiden sonra da komşumla çay keyfi yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?