En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.
ne guzel bir manzara masallah benimde kardesim konyada bende onu arayim bakalim o ne yapmis.

Merhaba hanımlar cumadan pazara kadar akşamların misafirim vardı dünde öğretmenler gunu için okula gittim..
Bugun de sabahtan hiç bir şey yapasım yoktu ta ki azerinin 3 saatte dip köse topiğini okuyana kadar süre tutup işlere başladım
Yatak odası toplanması : 5 dk
Salon toplanması : : 5 dk
Cocuk odası toplama. : 7 dk
Mutfak toplama. : 20 dk
Hol toplama : 5 dk
Odaların süpürülmesi. : 22 dk
Banyo temizlenmesi. : 23 dk
Toplamda : 1 saat 32 dk bu kadar iş yapabildim..,,

Ben de bu konuyu takip edeyim bari, belki biraz gaza gelirim:)
13.30'da geldim, bulaşıkları makineye yerleştirmiştim onu çalıştırdım, çamaşırları topladım, o arada börekleri ısıttım yedim.
Şimdi bulaşıklar bekliyor, yemek bekliyor, ortalığı toplamam da gerekiyor ama hiç kalkasım yok

selam hanımlar
bu hafta günlük takılmalarla geçecek
aman sağlık olsun da iş her zaman yapılır
kahvaltıda dünden kalan tavuk suyuna çorbayı içtik
eşimi geçirdim ve mutfağı toparladım, yerini süpürüp sildim
sürekli terlediğim için nevresimlerimi değiştirdim, odamı toparladım

banyoda wc ve klozeti, duş teknesini ovdum
yerini süpürdüm, sildim
antreyi, koridoru ve salonu küçük süpürgeyle süpürdüm
salonun tozunu aldım

tabi bunları hep dinlene dinlene, aralıklı zaman dilimlerinde yapabildim

k.pederime marketten tavuk sipariş ettim, sosa yatırdım(yakın olmanın faydaları)
akşama da patatesle fırına sürerim
yanına da ezo gelin çorba
oldu bitti

oğluma da yine babannesi gelip hazırlayıp yediriyor (allah razı olsun onlardan)

kendinize dikkat edin, iyi bakın
grip de olsa hastalık fenaaaa

maşallah hasta halinle yinede işi bırakmıyorsun
tavuğu göğüs eti mi but-kanat mı tercih ediyorsun
sos için ne kullanıyorsun
bende soslarım da farklı tariflere açığım

Slm kızlar.. Şükür kızım birazdaha iyi.. Güzel dilek ve duarınız için tesekkğr ederim.. Su saat oldu haka uzanıyrum.. İnanın h halim kalmadı.. Evim temiz gerçi onun verdigi rahatlık var sanırsam..
Oazar günü misafirim gelcek diye dip köşe yaptım.. Pazartesi iş yoktu haliyle yemekte vardı.. Arkadaslara gitti öle..
Salı günü güzel bi toparladım camasırlamı astım kuruyanlar ütülencekler vardı onları ütüledim..
Aksamdanmutfagumı topladım..
Sabah eşime kayvaltı hazırladım.. Kahvaltlıklarıı toplayı p bulasıkları lavabo yanına su ıle akıtıp koyduydum saah hala öleler.. Şmdi kalkacan kızcemle güzel bi karnımızı doyuralım cay icesim geldi cay yapcam kendime gelin kızlar..
Bu arada şeker hamuruyla kurabiye yapmak istiyorum ama seker hamırunun tası nasıl hiç bilmem yiyenler yapanlar varmı nasıl yaptınız .. Marsmallaowlamı bn onunla yapıcam ...

ayy bugün bende çok iş yaptım yazıyım bari

sabah 12 de kalktım direk kahtvaltı hazırlamaya koyuldum
eşim 12.30 da geldi mis gibi kahvaltı yaptık
o gidince mutfağı topladm sildim makinayı çalştırdım
sonra tüm evi süpürdm
tüm evi sildim
banyo lavabosunu temizledim klozetini temzledim
ortalığı topladm
eşimin dolabı dağlmş topladm
limdi de yemek yapıcam

Slm canlarım.. Kahvaltıdan sonra evimi topladım.. Süre tutdum..
Yatak odamı topladım yorganı falan düzeltme 11 dk
Kızımn ytagını kaldırdım yerlestırdım 9 dk
Misafir odamın üstünden geçtim öle5 dk
Oturma odam topladım.. Koltuk yastıklaroydı sıyduoyuncak toplamaydı 18 dk
Mutfakkahvaltılılları koydum makınayı bosalttım kirli bulasıkları koydum mutfak dolabımı sildim ocak fıron içi sildim.. 48 dk
Bütün evi süpürdüm 19 dk
Parke tv ünitesi koltuk basları silindi 26 dk camasır astım 32 dk
E son banyoyuda güzelce ovdum wc lavaboyu 17 dk orda geçti makınaya camasır attım deterjanlıgı temizledim falan..
İşim bitti ...paat diye eşim aradı kvdem bana gelcekmiş oturmaya ne zaman böle erken iş yapasım gelse misafirim oluyo.. İçime doguyo heralde..
Evim miss gbi... Temizlk rahatlıktır cok rahatım.. O gelince bişiler yaparım .. Yeriz içeriz anacımla... Koly gelsin sizlerede öpüyorum

Yaklasık 3 saati bulmus dogrudur anca yani.. Napayım arkadaslar karnım burnumda bu kadar... Aralıgın ilk haftasından sonra dip köşeye baslıcamzz hergün bi oda güzelce heryeri ama dogumm yaklastı miss gibi eve gelmk istiyorum ...

Selam arkadaşlar ben de varım. ..en büyük derdim Evimi derli toplu tutamamak öyle olunca birsey yapasim gelmiyor temizlik ve hatta yemek...Böylece depresif bir halde gün bitsin diye bekliyorum. ..şimdi hemen kalkiyorum. ..

Günaydın hanımlar, hayırlı cumalarınız olsun.

uzun zamandır bu topiğe uğrayamadım.
badana sonrası temizliğimden sonra büyük temizlik yapamadım. hamilelik dolayısıyla hep küçük küçük temizlikler yapmaya çalışıyorum.
bu sıra bebeğin eşyalarıyla haşır neşiriz. yıka ütüle modundayız.

Herkese hayırlı cumalar...
Yapılcak iş cok herzaman ki gibi.. Kardeşim gelicek bugunde... Yemek olarak sadece corbam var bakalım..
Şimdi evi toplayayım.. Dün bebişime gelen hediyleri yıladım astım...
Evi toplayayım bn hadi kolay gelsin hepimize

koca göbüşle bu kadar iş yapıyorsun maşallah sana canım
bebiş kız mı erkek mi?
sağlıklı doğum dilerim canım

günaydın kızlar
bugün hava nasıl güneşli, tam olarak iyileşseydim dip köşe evi kaldırırdım yani o kadar açık
kahvaltı ettik eşimle, onu şehir dışına yolladım
artık gece anca döner

mutfağımı toparladım, makineye çıkanları dizdim
ocağı, tezgahı ve tezgah arkasını mr muscle ile sildim
mutfağın yerini süpürdüm sildim
balkonunu süpürdüm sildim
çöpünü boşalttım

y.odamı toparladım, tozunu aldım, gece yine çok terlemişim nevresimlerimi değiştirdim

kızlar dün kurutma makinesi geldi, bugün hevesle bornozlarımı ve nevresim takımlarımı yıkayıp, kurutucam bakalım
sonucu size de yazarım

salonum topluydu, toz aldım
banyoda wc, klozet ve duş teknesini ovdum, çöpünü boşalttım
yerini süpürüp sildim
dün görümcem izindeymiş uğradı
sağ olsun evi süpürüp, silmişti bugün pek iş yok

herkese kolay gelsin kızlar

masallah sabah sabah ne cok is yapmissiniz hasta halinizle . Makineniz dehayirli olsun memnun kalirsiniz insallah .ne marka aldiniz ve kaca aldiniz acaba. Bende dusunuyorum ama çoğu kiyafetin etiketinde gordugum kurutma yapmayınız ifadesi de aklimi karıştırıyor. Yarisini telde kuruttuktan sonra ne anlami kalir diye düşünüyorum. Neyse siz bir deneyin bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…