En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben pek kurabiye sevmem, yersem de kahvaltıda bir tane yerim
eşim akşam çayının yanına da arıyor
kilo sorunu yok, benim de doğum kilolarımdan 2 kilom kaldı
50 ile hamile kaldım, 65 le doğum yaptım
şu anda 52 kiloyum

yakın mesafelerin çoğuna yürüyerek verdim galiba

kurabiyelerin resmini bekliyoruz :) şimdiden ellerine sağlık

hay maşallah yaaaa:) ben daha gözümü acamazken siz bütün temizliği yapmışsınız :)
ya bana takdık verın bıraz,ben çok tembelım sanırım nasıl yetiştiriyorsunuz bu kadar işi

Bu akşam yemeğim hazır sadece fırına verilecek
o sırada bulaşık mak.boşaltılacak
yemekten sonra bulaşıklar makineye, mutfak toplanacak
kuruyan çamaşırları katlayıp, ütü yapıcam
yarına temizlik var ortalığı toplayıp yarına kolaylık olması lazım
bir iki makinede çamaşır yıkarım yarına iş yükü azalır
hem sabaha kadar kurumuş olur çoğu

hay maşallah yaaaa:) ben daha gözümü acamazken siz bütün temizliği yapmışsınız :)
ya bana takdık verın bıraz,ben çok tembelım sanırım nasıl yetiştiriyorsunuz bu kadar işi
ehuehuehehe
canım küçük alarmlı saatim sayesinde 6 gibi bazen de 5.30 gibi uyanınca ortaya bu çıkıyor

canım margarinle tarif verdiler ama ben mümkün mertebe margarin kullanmıyorum
tereyağı ile yapıyorum
oda sıcaklığında 200 gr tereyağı
iki yumurta, birinin akı üzeri için ayrılacak
4-5 çorba kaşığı tepeleme pudra şekeri
aldığı kadar elenmiş un
1 paket kabartma tozu
4-5 çorba kaşığı hindistan cevizi

önce tereyağı ve pudra şekerini mıncık mıncık iyice birbirine yediriyorum
sonra yumurtaları ilave edip yine iyice yediriyorum
sonra 4 kaşık kadar hindistan cevizi, kabartma tozu katılmış unu katıyorum
bir güzel yoğuruyorum
iri ceviz büyüklüğünde parçalar koparığ yuvarlıyorum
önce yumurta akına, sonra hindistan cevizine batırıp 175 derece ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişiriyorum

k.validem pudra şekeri yerine bir su bardağı kadar toz şeker kullanıyor
öyle de çok güzel oluyor canım

Banyo mutfak wc temizligi arkadaşlar yardim pırıl pırıl olmuyo olmuyo ya eltim var benim vallahide bilahide kıskanıyorum arkadaş evi ışıl ışik nezaman gitsem gerci pek sık görüşmeyiz hayran kalıyorum nasıl yapıyo bu kadın bunu anlamıyorum ocagı hiçmi yemek yapmıyo yeni alın mış sanki tezgah buzdolabı mutfagı banyosu heryeri hic bileke toz kir yok yaşanmıyo sanki o evde e bide kızı var yok ben pisim başka bişey gelmiyo aklım sihirli olmalı

tşk ederim
aldım tarifi, hafta sonu fırsatım olursa denerim inş.

neden kendisine sormuyorsun?
muhtemelen doğru yerde, doğru deterjan kullanıyordur
kirlenmesine fırsat vermeden hemen temizliyordur

mesela benim bi arkadaşım var, ocak kirlenmiş diyelim, şu yemek de pişsin öyle temizlerim diyor
e bu sefer de yemek artıkları yanıyor, temizlemesi zor oluyor
aşındırıcı temizlik maddeleriyle ovuyor, bu sefer de ocak yıpranıyor, tezgah çiziliyor vs
ben olsam sorardım
akıl akıldan üstündür

Merhaba hanımlar uzun zamandır yaAmıyorum. Bugün biraz geç uyandık kahvaltı faslından sonra ben mutfağı toparladım eşinde halıları kaldırdı. O süpürürken bende sildim. Birazdan alışverişe gidicez akşama çaya misafir var. Buzlukta böreğin vardı eşinde pudingli tatlı yapmıştı yanına keçiboynuzlu kek ve salata yapmayı düşünüyorum sonra meyve kuruyemiş hatta kestane patlatıcam. Sizce az olurmu başka ne yapabilirim :/

masallah buyumus senin çocuklar
bizim de okulda gezi var bakırköyde olana onun için sordum
ben de göndermeyi duşunmuştum iyi olur o zmn
teşekkür ederim.

Gunaydin hanimlar ; sinavim gecti artik temizlik icin hicbir bahanem kalmadi.gun temizlik gunudur.ama evin halini gorseniz rahmetli babanemin bir lafi vardi affiniza siginarak "it oynamis yonca tarlasi gibi"hatta bu laf bile az kalir. Bu arada azerin diger topige de malzeme cikti bolca .once fotolari cekiyim sonra temizlige baslayim. Aksamada raporumu veririm insallah.herkese kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…