- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.981
ben pek kurabiye sevmem, yersem de kahvaltıda bir tane yerim
eşim akşam çayının yanına da arıyor
kilo sorunu yok, benim de doğum kilolarımdan 2 kilom kaldı
50 ile hamile kaldım, 65 le doğum yaptım
şu anda 52 kiloyum
yakın mesafelerin çoğuna yürüyerek verdim galiba
hay maşallah yaaaa:) ben daha gözümü acamazken siz bütün temizliği yapmışsınız :)günaydın kızlar
kahvaltı edildi, kociş geçirildi
mutfak toparlandı, tezgah ve ocak silindi
yeri süpürüldü, silindi
balkonunu ellemedim, havalar soğuyunca eskisi gibi çıkılmıyor, kirlenmiyor (cam balkon)
y.odası toparlandı, havalandırıldı
wc ve klozet ovuldu
diğer taraflar toplu, temiz
yufkalarım var, onlardan sigara böreği sarıp dondurucuya atacağım
ayrıca kocişime hindistan cevizli kurabiye yapacağım
kociş çocuk gibi evde bunlar olmazsa akşam çayının yanına gidip gofret vs abur cubur alıyor
akşam yemeğine de patates musakkası yapacağım
dünden bulgur pilavım var, yanına da şöööyle mis gibi bir tarhana çorbası, karışık turşu
ikindiden sonra da komşumla çay keyfi yapacağız
ehuehuehehehay maşallah yaaaa:) ben daha gözümü acamazken siz bütün temizliği yapmışsınız :)
ya bana takdık verın bıraz,ben çok tembelım sanırımnasıl yetiştiriyorsunuz bu kadar işi
canım telefonum eski model nokialardan o yüzden çekemedimkurabiyelerin resmini bekliyoruz :) şimdiden ellerine sağlık
tarifinide alalım öyleysecanım telefonum eski model nokialardan o yüzden çekemedim
netten baktım şimdi tam olarak böyle görünüyorEki Görüntüle 1310298
ağızda dağışıyor tavsiye ederim
tşk ederimcanım margarinle tarif verdiler ama ben mümkün mertebe margarin kullanmıyorum
tereyağı ile yapıyorum
oda sıcaklığında 200 gr tereyağı
iki yumurta, birinin akı üzeri için ayrılacak
4-5 çorba kaşığı tepeleme pudra şekeri
aldığı kadar elenmiş un
1 paket kabartma tozu
4-5 çorba kaşığı hindistan cevizi
önce tereyağı ve pudra şekerini mıncık mıncık iyice birbirine yediriyorum
sonra yumurtaları ilave edip yine iyice yediriyorum
sonra 4 kaşık kadar hindistan cevizi, kabartma tozu katılmış unu katıyorum
bir güzel yoğuruyorum
iri ceviz büyüklüğünde parçalar koparığ yuvarlıyorum
önce yumurta akına, sonra hindistan cevizine batırıp 175 derece ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişiriyorum
k.validem pudra şekeri yerine bir su bardağı kadar toz şeker kullanıyor
öyle de çok güzel oluyor canım
mutlaka dene canım, gerçekten enfes oluyor:)tşk ederim
aldım tarifi, hafta sonu fırsatım olursa denerim inş.
neden kendisine sormuyorsun?Banyo mutfak wc temizligi arkadaşlar yardim pırıl pırıl olmuyo olmuyo ya eltim var benim vallahide bilahide kıskanıyorum arkadaş evi ışıl ışik nezaman gitsem gerci pek sık görüşmeyiz hayran kalıyorum nasıl yapıyo bu kadın bunu anlamıyorum ocagı hiçmi yemek yapmıyo yeni alın mış sanki tezgah buzdolabı mutfagı banyosu heryeri hic bileke toz kir yok yaşanmıyo sanki o evde e bide kızı var yok ben pisim başka bişey gelmiyo aklım sihirli olmalı
Amin canim Allah razi olsun cumlemizin cocuklarina saglik omur mutluluk versinoyy maşallah size canım, allahım analı babalı büyütsün
sağlıklı, mutlu, uzuuuun bir ömrü olsun bebişinin
Amin canik hepimizinkini insallah Allah razi olsunAllah analı babalı büyütsün saglıcakla...hayırlı evlat etsin
Amin canim sagol hepimizin cocuklarini insallahallah analı babalı büyütsün ,sağlıklı bir ömür geçirsin yavrun
masallah buyumus senin çocuklarMecidiyeköy'de valla cocuklar için cok eğlenceli bir yer bıraksan sabaha kadar kalırlar hatta biz daha once Bakırköy de var başka bir isimle yine aynı konsept orda almışlardı oğlumu Mecidiyeköy de almadılar yas ortalaması 8 miş oğlum 7,5 yasında kızım 10...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?