- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.241
marc banyo jel sıkıyorum, sonra da mikrofiber aktif bezle siliyorumarkadaşlar duş teknesini neyle temizliyorsunuz
fırça, sünger ?
marc banyo jel sıkıyorum, sonra da mikrofiber aktif bezle siliyorum
bekletip duruluyorum, sonuç mükemmel :)
canım bazıları toz almak için yumuşacık oluyor, bazıları da temizlik için biraz diricemikrofiber aktif bez dediğin nasıl birşey,
aktifini hiç duymadım
canım bazıları toz almak için yumuşacık oluyor, bazıları da temizlik için biraz dirice
sıkarken elini acıtıyor sanki, o leke ve kirleri güzel çıkarıyor
iyi markaların banyo bezleri var ama çok pahalılar(gerçi çok uzun kullanıyorsun, ben ne zaman aldığımı unuttum)
paketlerin üzerinde yazıyor zaten, incelemen lazım
canım bir de yakınlarında mobilya boyası, ev boyası satan dikkan varsa onlar da satıyormarkete gidince bakıcam ilk iş
teşekkür ederim
canım bir de yakınlarında mobilya boyası, ev boyası satan dikkan varsa onlar da satıyor
onlarınkiler daha da dayanıklı ve büyük oluyor özeline bak marka da yazayım
Canim bebisini kokla op benim yerimeKizlar merhaba evime geldim nasilsiniz
Bebis bir bucuk aylik oldu oglus 3 u bitircek artik zor ev isi yapmak ben de biraz idare edecek kadar yapicam, esime de soyledim destek olmasini bakalim ne olacak
Oglan bebegi rahat birakmiyor o yuzden dikkatim hep onlarda bugun bi girgirladim oturma odasini toz aldim gorunen yerleri sildim,yataklari topladim camasir attim kuruyanlari katladim ortaligi topladim kahvalti yaptik bebek uyandi hicbise yapamadim sonrasinda
Oglum bebek uyurken park yatagina girmee calisiyo birakamiyorum yalniz
Igne batircam diyorum birakiyo
Baska hic bise ise yaramadi dikkatini dagitiyorum olmuyo konusuyorum olmuyo
Siz nasil bas ediyosunuz kardesin zarar gormemesi icin, hep nobette mi olucam
Sagol bitanem cok tesekkur ederim amin cumlemizinkileri korusun, siz napiyosunuz nasilsiniz bebis dusunuyo musunuz canimCanim bebisini kokla op benim yerimeAllah nazarlardan korusun insallah
oy oyyy nasıl güzel kokuyordur o şimdiKizlar merhaba evime geldim nasilsiniz
Bebis bir bucuk aylik oldu oglus 3 u bitircek artik zor ev isi yapmak ben de biraz idare edecek kadar yapicam, esime de soyledim destek olmasini bakalim ne olacak
Oglan bebegi rahat birakmiyor o yuzden dikkatim hep onlarda bugun bi girgirladim oturma odasini toz aldim gorunen yerleri sildim,yataklari topladim camasir attim kuruyanlari katladim ortaligi topladim kahvalti yaptik bebek uyandi hicbise yapamadim sonrasinda
Oglum bebek uyurken park yatagina girmee calisiyo birakamiyorum yalniz
Igne batircam diyorum birakiyo
Baska hic bise ise yaramadi dikkatini dagitiyorum olmuyo konusuyorum olmuyo
Siz nasil bas ediyosunuz kardesin zarar gormemesi icin, hep nobette mi olucam
teşekkürler azerinnnBacilar her kese iyi yıllar
bu sene hepimize ugurlu gelsin inşallah
biz yola ciktik gidiyoruz
iyi geceler kızlar ya benim yatagımdan sarı sarı lekeler cıktı onları sileyim dedim cıkmadı daha -da beter lekeli oldu ne yapcam ben nasıl cıkcak bu lekeler
koslanın leke cıkarıcısını deniycem bide eger cıkarsa sende dene cok sinir bozucu durum daha bi sene bile olmadıAynen bende de var. Cikmadi bir turlu.
canım ter lekeleridir onlarkoslanın leke cıkarıcısını deniycem bide eger cıkarsa sende dene cok sinir bozucu durum daha bi sene bile olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?