- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.641
kızlarr günaydınn...
8,5 aylık evliyimm 36 haftalık hamileyimm.
birkaç ay öncesine kadar cuma akşamları dip köşe komple temizlik yapardım
artık eskisi dermanım yook
wc ye çamaşır suyu dök
çamaşır as topla yemek yap makineye at hepsi buu
ev bile süpüresim yoook
merhaba bende 6 aylık hamileyim süpürge açacak dermanım yok evdeyim üstelik
dün aniden misafir geldi pek alışık olmadığımız bir durum canım çıktı resmen
bugün mecburi süpürge açıcam mutfağı geceden toparlamıştım
camlar da temizdi çamur yağmış leş gibi olmuş
herkese kolay gelsin işler su gibi bitsin
ben çalışıyorum aynı zamanda hamileliğim çok güzel geçtii
şu 32 ye kadar herşeyimi kendim yaptım
ama artık gerçekten halim yook yerimden kalkmaya bile
neyseki şubat 7 de izne ayrılıcam..
az kalmış neyse ki sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin çok sağolun
sende inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde. cinsiyeti ne?
amin inşallah erkek bizim ki sizin?
canım misafir berekettirPazar gunu misafirim geliyo sehir disindan
yarin menu hazirlarim
obur gun market alisverisi yapariz
cumartesi temizlik yaparim bi de yemeklerimi hazirlarim aksamdan
pazar gunu de temizligin ustunden gecerim biter gider
misafirlerim ogleye dogru gelir heralde
oyyy valla misafir agirlamak buyuk problem ya benim icinkizim misafir gordu mu cildiriyo yemin ederim valla cocugu sakinlestirmekten misafirle iki kelime edemiyorum cocuk cok yoruyo beni ya
canım bnm kızımında bronsiti var cok kotu oksuruyodu tıkanıyodu bizde hastaneye götürduk 4 gun hava verdiler bide dogal oksuruk surubu var prospan o cok iyi veriyorum hemen oksuruğu geciyo cok sukurmeraba kızlar günaydın annemlerdeydim kaç gündür dün akşam geldim eşim evdeydi tabi ecvi umduğumdan daha temiz buldum akşam biraz hastaydım sancım vardı pek bişey yapamadım çantamı bpşalttım yemek falan yaptık yedik misafirimde vardı bugün biraz temizlik yaparım ama çokta kirli değil öğlene kadar yaparım öğlwn eşim yemeğe gelcek hamsi yapacam birde kızlar oğlum çok hasta bronşiti var sıcak soğuk havalarda hemen hastalanıyo bu kış oldu kaç kez tam geçmediği için tekrarlıyo annemlerşn evi çok sıcaktı çok terliyodu şimdi öksürükten gece hiç uyumadık o öksürdükçe ben ağlıyorum hastaneyede görmek istemiyorum kan alınca serum takınca çok fazla ağlıyotedavisini niliyorum evde buhar takıyoruz ağzına ventolinle bekmez zencefil veriyorum antibiyotik falan başka işe yarar bişey bilen varsa söylesin lütfen
çok geçmiş olsun canım bizimkiçartık sürekli tekrarlıyo bir kere terlemesi yetiyp hastanede verdikler havadan evde veriyorum dört saatte bir ama ben kesin çözüm arıyorum bitkisel bişeylercanım bnm kızımında bronsiti var cok kotu oksuruyodu tıkanıyodu bizde hastaneye götürduk 4 gun hava verdiler bide dogal oksuruk surubu var prospan o cok iyi veriyorum hemen oksuruğu geciyo cok sukur
çok geçmiş olsun canım bizimkiçartık sürekli tekrarlıyo bir kere terlemesi yetiyp hastanede verdikler havadan evde veriyorum dört saatte bir ama ben kesin çözüm arıyorum bitkisel bişeyler
geçmiş olsun canımmeraba kızlar günaydın annemlerdeydim kaç gündür dün akşam geldim eşim evdeydi tabi ecvi umduğumdan daha temiz buldum akşam biraz hastaydım sancım vardı pek bişey yapamadım çantamı bpşalttım yemek falan yaptık yedik misafirimde vardı bugün biraz temizlik yaparım ama çokta kirli değil öğlene kadar yaparım öğlwn eşim yemeğe gelcek hamsi yapacam birde kızlar oğlum çok hasta bronşiti var sıcak soğuk havalarda hemen hastalanıyo bu kış oldu kaç kez tam geçmediği için tekrarlıyo annemlerşn evi çok sıcaktı çok terliyodu şimdi öksürükten gece hiç uyumadık o öksürdükçe ben ağlıyorum hastaneyede görmek istemiyorum kan alınca serum takınca çok fazla ağlıyotedavisini niliyorum evde buhar takıyoruz ağzına ventolinle bekmez zencefil veriyorum antibiyotik falan başka işe yarar bişey bilen varsa söylesin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?