- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.661
günaydın kızlar
sabah çok erken uyandık
oğlum gece erken uyumuştu, kargalar şeyini yemeden açtı gözlerini
ben onunla ilgilenirken eşim kahvaltı hazırlamış
beraberce kahvaltımızı ettik, sonra onu geçirdim
mutfağımı toparladım, yerini süpürdüm sildim
ıspanak vardı, onları ayıklayıp yıkadım, sirkeli suya bastım
yatak odasına geçtim
gece eşim çok terlemiş nevresimleri değiştirdim
toz aldım, çıktım
salon topluydu, şöyle bir toz aldım
banyoda lavabo ve klozeti ovdum, havlularını değiştirdim
yarın aylık genel temizlik olacağı için başka bir şey yapmayı düşünmüyorum
en fazla çıkan nevresimlerle havluları ve bir kaç gömlek var onlar yıkanır, kurutulur
birazdan ıspanağı pişiririm, yanına da çorba veakşam üzeri de fırın makarna yaparım
pazartesi görevime döneceğim için çok heyecanlıyım
bebeğime babaannesi bakacak
gerekince annem yardıma gelecek
nihayetinde böyle karar aldık
bu arada annem tedaviye başladı, dua eden herkesten allah razı olsun
herkese kolaylıklar dilerim
çoook teşekkür ederimgözün aydın olsun annen için sevindim
görevinde de başarılar dilerim
çok sağol canım her gidişimizde doktorun verdiği antibiyotiği veriyorum ona oksijende evde veriyorum dört saatte bir doktora gidince kan alınıyo damarı bulunmuyo kaç yerden deliyolar eşimde sağlık memuru zaten birde incw giydiriyorumşuan atlet ve ince bir badi var annemlerde tişörtle gezdi sürekli sadece bitkisel bir çözüm arıyorum tekrarlamasın diyegeçmiş olsun canım
ezbere antibiyotik kullanılması doğru mu?
bence doktora götür, tıkanması varsa oksijen verirler rahatlar yavrucak
terliyor diyorsun, fazla mı giydiyorsun acaba?
ev ortalama bir sıcaklıktaysa, atlet ve üzerinde ince penye uzun kollu bir üst yeter sanki
benim oğlum giyinmeyi hiç sevmiyor da
altında kısa kollu bir body üzerinde de incecik bir penyeyle tutuyoruz
anneannesi incecik bir triko almış, o bile terletti hiç giydiremedim
Canim benim kizim gecen mart cok fena hastalandi icirmedigimiz ilac kalmadi haziran ayina kadar oksurugu dinmedibugün yaptıklarım dün akşam misafirlerm vardı yatıya kalmışlarsı işe onların yatağını toplamakla başladım kahvaltı yapmadan gitt'ler eşimle kahvaltı yaptık çıktı masayı topladım bulaşıkları dizdim makinaya hamsi ayıkladım yıkadım fırına atmak için hazırladım mutfağı temizledim masa sandalyeler silindi evi kompile makinayla süpürdüm toz aldım yerleri sildim renklileri attım makinaya çıksın sercem bulaşık makinasını çalıştırdım boşaltacam daha balkon yıkanacak wc banyo yıkandı arada oğlumla ılgilendim buharını falan verdim yemek yedik bulaşıkları yıkayacam bugünlük ò kadar kolay gelsin heppinize
çpk sağol canım denyecemCanim benim kizim gecen mart cok fena hastalandi icirmedigimiz ilac kalmadi haziran ayina kadar oksurugu dinmedi
en son ilaclardan bikip dogal tedaviye gectim arastirdim ve sonunda bi tarif buldum
sogani ince ince kiyip yarim cay bardagi sekerle karistirdim
gelip gidip tekrar karistirdim ta ki seker eriyip suyu cikana kadar
sonra gun icinde 1 corba kasigindan az olmamak kaydiyla icirdim
vee cok sukur 4 aylik oksurugu 4 gunde atlattik
canım çok geçmiş olsun,benim oğlumda bronşit,önceden hep serum iğne antibiyotik ventolin pulmicort öyle iyileşiyorduk hem de uzun sürede.2 senedir siyah turpu oyup bal koyuyorum altını da kürdanla delip bardağa oturtuyorum ,Allahıma şükürler olsun hastalığı daha çabuk atlatıyor turpla hem de doğal yolla,bizim ilacımız ballı turp ve zencefil,ıhlamurmeraba kızlar günaydın annemlerdeydim kaç gündür dün akşam geldim eşim evdeydi tabi ecvi umduğumdan daha temiz buldum akşam biraz hastaydım sancım vardı pek bişey yapamadım çantamı bpşalttım yemek falan yaptık yedik misafirimde vardı bugün biraz temizlik yaparım ama çokta kirli değil öğlene kadar yaparım öğlwn eşim yemeğe gelcek hamsi yapacam birde kızlar oğlum çok hasta bronşiti var sıcak soğuk havalarda hemen hastalanıyo bu kış oldu kaç kez tam geçmediği için tekrarlıyo annemlerşn evi çok sıcaktı çok terliyodu şimdi öksürükten gece hiç uyumadık o öksürdükçe ben ağlıyorum hastaneyede görmek istemiyorum kan alınca serum takınca çok fazla ağlıyotedavisini niliyorum evde buhar takıyoruz ağzına ventolinle bekmez zencefil veriyorum antibiyotik falan başka işe yarar bişey bilen varsa söylesin lütfen
geçmiş olsun canım...Canim benim kizim gecen mart cok fena hastalandi icirmedigimiz ilac kalmadi haziran ayina kadar oksurugu dinmedi
en son ilaclardan bikip dogal tedaviye gectim arastirdim ve sonunda bi tarif buldum
sogani ince ince kiyip yarim cay bardagi sekerle karistirdim
gelip gidip tekrar karistirdim ta ki seker eriyip suyu cikana kadar
sonra gun icinde 1 corba kasigindan az olmamak kaydiyla icirdim
vee cok sukur 4 aylik oksurugu 4 gunde atlattik
Tadilat sonrasi temizlik yapan biri olarak biliyorum ki o is cok zorbenim içinde yarın büyük gün evimde 1 haftadır tadilat var pencerlerim değişti ve şuan boya yapılıyor inşallah bugün bitecek boya badana işleri yarında sıra bana gelecek mahvoldum kızlar camlar harclı lekeli parkeleler deseniz banyo tuvalet mutfagımı hiç söylemeyeyim
teşekkürler canımBalaca canim yeni is gunun hayirli olsun bebekimbakalim is kadini olarak neler yapacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?