En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Iste rapor
Kızımın nevresımlerını yatak ortusunu cıkardım attım makıneye
Yenısını sermedım acık bıraktım havalansın dıye yatak
Odasını topladım

Yatak odamı topladım
Nevresımlerı cıkardım onu da acık bıraktım
Ikı makına camasır katlayıp yerlestırdım

Salonu topladım
Masa ve orta sehpayı sıldım
Kapının onunu sıldım
Ayakkabılıgın tozunu aldım

Mutfagı topladım
Makıneyı bosaltdım tekrar doldurdum
Tezgahı ocagı cıfle ovdum
Fırını temızledım
Masayı sıldım
Pencere onunu sıldım
Copu topladım
Caydanlıgı demlıgı sıldım
Balık kokusu tam cıksın dıye ıkı saat pencereyı acık bırakmısdım bı de lımonata yaptım her yer mıs gıbı portakal koktu
Nevresımler yıkandı astım
Supurge actım
Wc lavabo kuvetı ovdum
Yerını sıldım
Kızımı yıkadım
Yedırdım sımdı de uyutuyorum
Bı tek aksama yemek kaldı

Kızlar, banyo kabininin beyazlaması, banyonun da kararmasını önleyecek urunler önerir misiniz ve ya iyi çıkaracak lekeleri?
Canım banyo kararması derken neden bahs ettıyını tam olarak anlayamadım ama banyoda ben deterjan ve camasır suyu ıkılısını kullanıyorum her zaman
Cılıt bang aldım ama hıc ıyı temızlemedı tekrar camasır suyuna gecıs yaptım
Ben de cam uzerındekı su lekelerınden sıkayetcıyım naptıysam cıkaramadım

selam hanımlar
mini fırınımın içini ve camını temizlemek istiyorum en etkili ve kolay çözüm ne olur benim için
malum miskinim:KK51:bir an önce parlatacak bir çözüm?

selam hanımlar
mini fırınımın içini ve camını temizlemek istiyorum en etkili ve kolay çözüm ne olur benim için
malum miskinim:KK51:bir an önce parlatacak bir çözüm?
Canım ben fırını az bıraz ısıtıp kapatıyorum
Sonra cılıt bang sıkıp. Bekletıyorum bıraz
Sonra temızlıyorum

Canım banyo kararması derken neden bahs ettıyını tam olarak anlayamadım ama banyoda ben deterjan ve camasır suyu ıkılısını kullanıyorum her zaman
Cılıt bang aldım ama hıc ıyı temızlemedı tekrar camasır suyuna gecıs yaptım
Ben de cam uzerındekı su lekelerınden sıkayetcıyım naptıysam cıkaramadım
taşların araları doluyor yaa karariyor sonra hemen yikamayinca

Corba ve yemek yaptim. Yemek işini sona birakinca zor geliyor. Ilk basta bitireyim dedim.

Beyazlari on yikamali programa attim.

Bulasik makinesini doldurdum calistirdim.

Firin, buzdolabi, makineler, dolaplari şoyle ustten sildim.

Makineler calisirken supurge actim. Vileda yaptim. Toz aldim. Koltuk ortulerini silktim duzelttim. Yastiklari kabarttim.

Makineleri bosalttim. Camasirlari astim.

Ocagin aparatlarini da makineye attim yikandi. Ocagi sildim.

Gardrobumu duzenledim. Dunden katlanan kiyafetleri yerlestirdim.

Kolay gelsin. Iyi aksamlar kizlar. :KK69:

canim senin oglan okula mi gidiyo hey masallah:KK68::KK68:
prensesin gece uykulari falan nasil huysuz mu:KK17:

evet,anasınıfına başladı bu sene teyzesi:KK54:
ufaklık huysuz maalesef, gece gündüz farketmiyor günün her saati huysuz zaten, bana çekmiş,:KK17:

merhaba bayanlaar,
bi üşengeçliktir günlerdir üzerimde,kolumu kıpırdatacak halim yoktu valla....
bugun kalktım başladım mesaiye
*ev havalandırıldı
*yataklar toplandı
*kahvaltı kuruldu,bebeler doyuruldu
*toplandı,yıkandı
*oyuncaklar toplandı,çocuklar temizlendi giydirildii
*bebiş uyutuldu
*çamaşırlar asıldı
*kuruyanlar toplandı,katlandı
*wc yıkandı
*giyişi dolabı döküldü,ayıklandı,raflar silindi,yerleştirildi
*çekmeceler düzenlendi
*kapı önü silindi
*pasta hamuru yoğuruldu, bitince resim eklerim

şimdiii,ev süpürülecek
*yemek yapılacak
*hamur şekillendirilecek
*mutfak toplanacak
*banyo yıkanacak

hadi ben kaçtıım:KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55:

hafta sonum çok yoğun geçti ve evde değildim
bir iğne kaldıramadım yerden
dün akşam yemeği için mercimekli köfte yaptım
haşlanan mercimek fazla geldi onunla da çorba yaptım ve zeytinyağlı pırasa pişirdim
1 makine çamaşır yıkandı astım
bu akşam bir yerden başlamam lazım
çok işim var çoookkkk

yarın yatak odası ve mutfak halısını yıkamaya göndericem,
bulaşık makinesinden su sızmış halıyı ıslatmış
sildim ama içime sinmedi

Offf offff işler duruyo benim hiç yapacak Halim yok şu kolumun ağrısı bir turlu geçmedi tabak almak için bile uzatırken ağrıyo geçmedi....acaba diyorum geçenlerde yerleri silmek için su döndürerek Yıkanan ve sıkılan temizlik şeyleri varya viledanın yenileri ondan almıştım sanki ondan sonra oldu o yapmış olabilir mi çünkü döndürmek için bir kuvvet uygulanıyor offf yaaa bıktım egilerek yer silmekten ev işleri ucu bucağı kaçtı nerden yakalasam acaba camlar kardan beri silinmedi halılar silinmesi lazım dolap içleri yine karıştı onları düzenlemek lazım ev süpürulup silinmesi lazım ayyy yazdıklarını daha yapmadan yoruldum sanki şu ev işleri ne zaman düzene girecek hiç düzenim yok yaa yapacak halde yok bir usengeclik biri halsizlik bu sene ne oldu bana böyle biraz su mukemmeliuetcilik huyumu biraz bıraksam aslında iyi olur bütün işlerimi cok ayrıntılı yapıyorum bazen diyorum kendime bırak olduğu kadar ama yokkk kızzlarrr napcam ya....

Offf offff işler duruyo benim hiç yapacak Halim yok şu kolumun ağrısı bir turlu geçmedi tabak almak için bile uzatırken ağrıyo geçmedi....acaba diyorum geçenlerde yerleri silmek için su döndürerek Yıkanan ve sıkılan temizlik şeyleri varya viledanın yenileri ondan almıştım sanki ondan sonra oldu o yapmış olabilir mi çünkü döndürmek için bir kuvvet uygulanıyor offf yaaa bıktım egilerek yer silmekten ev işleri ucu bucağı kaçtı nerden yakalasam acaba camlar kardan beri silinmedi halılar silinmesi lazım dolap içleri yine karıştı onları düzenlemek lazım ev süpürulup silinmesi lazım ayyy yazdıklarını daha yapmadan yoruldum sanki şu ev işleri ne zaman düzene girecek hiç düzenim yok yaa yapacak halde yok bir usengeclik biri halsizlik bu sene ne oldu bana böyle biraz su mukemmeliuetcilik huyumu biraz bıraksam aslında iyi olur bütün işlerimi cok ayrıntılı yapıyorum bazen diyorum kendime bırak olduğu kadar ama yokkk kızzlarrr napcam ya....

hafta sonu benim evde aldı başını gitti
ev kaldır ayağını ben basayım durumunda
akşamları ne yapabilirsem artık
çünkü önümüzdeki hafta sonuda evde olmayacağım

hafta sonu benim evde aldı başını gitti
ev kaldır ayağını ben basayım durumunda
akşamları ne yapabilirsem artık
çünkü önümüzdeki hafta sonuda evde olmayacağım

Aynı benimde öyle şimdi zar zor cocukların nevresimlerini makineye atabildim bide ben eveyim elimi ayağımı tutan da yok rahatım yani ama genede ev işleri yapmaya üşeniyorum...

Selam hanimlar:KK68: arada nadirde olsa ugruyorum topige ama cok ara veriyorum kimse hatirlamaz heralde:KK51: yine daraldim yine evim cok dagildi ve kirlendi havalarda iyiyken bir temizlik yapsam diyorumdda bana gun hic yetmiyo:KK61: 10da kalktim kahvalti falan derken cocugun okul saati geldi okula gittik toplanti vardi anca girdim eve o_O5te yine cikcam yarinda kursum var bugun ne yaptim yaptim sonra kaliyo 2saattede napicam neyi halledicem kafam cok karisik:KK47: ya bide soyle eli duzenli hatunlar vardir sipir şıpır heryeri duzenli yaparlar bende tam tersi duzene kafam basmiyo offf deliricem boyle ev karisik olunca psikolojimde bozuluyo biri gelcek diye odum kopuyo :KK42:yorumumu gorup insallah cevap yazan akil veren olur

Back
X