- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #21.781
Selam hanimlararada nadirde olsa ugruyorum topige ama cok ara veriyorum kimse hatirlamaz heralde
yine daraldim yine evim cok dagildi ve kirlendi havalarda iyiyken bir temizlik yapsam diyorumdda bana gun hic yetmiyo
10da kalktim kahvalti falan derken cocugun okul saati geldi okula gittik toplanti vardi anca girdim eve
5te yine cikcam yarinda kursum var bugun ne yaptim yaptim sonra kaliyo 2saattede napicam neyi halledicem kafam cok karisik
ya bide soyle eli duzenli hatunlar vardir sipir şıpır heryeri duzenli yaparlar bende tam tersi duzene kafam basmiyo offf deliricem boyle ev karisik olunca psikolojimde bozuluyo biri gelcek diye odum kopuyo
yorumumu gorup insallah cevap yazan akil veren olur
Ahhh ahhh kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş hesabı aynen bende senin gibiyim bu aralar hiç iş yapasım yok ev aldı gidiyo işin garibi cocuklar sabah 8 de servisler gidip aksam 5 dönüyorlar bende bir uyuşukluk var nedense hiç iş yapasım yok ama içim de rahat değil bu aksam kendime bir liste yapcam sıkmadan kendimi yavaş yavaş bir duZene sokmalıyım hepsi birden olmuyo madem yavaş yavaş yapıcam
Mesela Mart ayı temizlik listesi diye bir başlık yapıcam
Gunluk işleri zaten yapabildiğimiz kadar yapıyoruz
Mutfak
Camı silincek, tülü yıkanacak
Buzdolabı temizlenecek, arkası silinecek
Mutfak dolapları duzenlenıp kapakları silincek
Halısı silincek
Gibi bunları her bir güne böleceğim
Diğer odalarda aynı sekilde yaptıkc karşılarına + koyacağım 1 ay içinde dip köşe yapmış olurum hem kendimi yormam diye düşünüyorum inşallah uygulayabilirim...