En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam hanimlar:KK68: arada nadirde olsa ugruyorum topige ama cok ara veriyorum kimse hatirlamaz heralde:KK51: yine daraldim yine evim cok dagildi ve kirlendi havalarda iyiyken bir temizlik yapsam diyorumdda bana gun hic yetmiyo:KK61: 10da kalktim kahvalti falan derken cocugun okul saati geldi okula gittik toplanti vardi anca girdim eve o_O5te yine cikcam yarinda kursum var bugun ne yaptim yaptim sonra kaliyo 2saattede napicam neyi halledicem kafam cok karisik:KK47: ya bide soyle eli duzenli hatunlar vardir sipir şıpır heryeri duzenli yaparlar bende tam tersi duzene kafam basmiyo offf deliricem boyle ev karisik olunca psikolojimde bozuluyo biri gelcek diye odum kopuyo :KK42:yorumumu gorup insallah cevap yazan akil veren olur

Ahhh ahhh kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş hesabı aynen bende senin gibiyim bu aralar hiç iş yapasım yok ev aldı gidiyo işin garibi cocuklar sabah 8 de servisler gidip aksam 5 dönüyorlar bende bir uyuşukluk var nedense hiç iş yapasım yok ama içim de rahat değil bu aksam kendime bir liste yapcam sıkmadan kendimi yavaş yavaş bir duZene sokmalıyım hepsi birden olmuyo madem yavaş yavaş yapıcam
Mesela Mart ayı temizlik listesi diye bir başlık yapıcam
Gunluk işleri zaten yapabildiğimiz kadar yapıyoruz
Mutfak
Camı silincek, tülü yıkanacak
Buzdolabı temizlenecek, arkası silinecek
Mutfak dolapları duzenlenıp kapakları silincek
Halısı silincek
Gibi bunları her bir güne böleceğim
Diğer odalarda aynı sekilde yaptıkc karşılarına + koyacağım 1 ay içinde dip köşe yapmış olurum hem kendimi yormam diye düşünüyorum inşallah uygulayabilirim...

Bugünkü raporumu veriyim
Mutfak cok dağınıktı toparlandı
Kirliler makineye atıldı
Tezgah, lavabo, Ocak aspratör silindi
Yerleri süpürldü
Çöp kovası yıkandı
1 makine cocukların nevresimleri yıkandı asıldı
Yatağımı topladım
Yatak odasının komidinlerşn tozu alındı
Yerleri süpürüldü
Hol toz alındı, yerleri süpürüldü
Salon süpürldü
Bir makine siyahlar yıkandı
Yemek yapıldı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Bu günlük bu kadar şimdi mutfağı toparlayıp yatacağım iyi geceler....

kız araser gece gece rapor mu yazdın pehhh hamarat hatun.....

Ahh aaahh hafta sonu ne temizlikler yaptım da ben yazasıya kadar ev gene pislendi yahu :)

Cumartesi evi dip köşe sildim süpürdüm kırkladım
Pazar küçük odaya bir girdim bacılarım sabah 7 de akşam 7 de baygın olarak çıktım... Çok az bir işi kaldı onuda ilk fırsatta halledicem inş. Küçük odam artık oda gibi görünüyor...

dün hiiiç bişi yapmadım
bu gün sabah
bulaşıkları yıkadım salona çeki düzen verdim yatağımı topladım çıktııım

akşama
- mutfak toparlanacak
- dolaplar tezgah silinip paklanacak....

yeni nevresim takımı aldım dı.... bahar geliyo mu ne..... şöyle yıkayıp ütüleyip renkli renkli cıvıl cıvıl takayım bakiim haftasonu :)) içim pırr pırrr ne güzel güneş ama niye soğuk onu yaaa... benim kafa gitti kızlar hadi ben kaçtım :)
Valla Betülüm hiç sorma tam sopalık oldum..... Kucuk Odan oda gibi olmuş sonunda, ben rahatladım valla....

oldu valla oldu.... dolap aldım oraya bi sürü anca yerleştirebildim bi kaç haftasonuma mal oldu... ama yinede bir elden geçiricem.... elimi attığımda aradğım şeyi cart diye bulayım istiyorum :) her kuşu öptüm kaldı leylek :)))

Ahhh ahhh kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş hesabı aynen bende senin gibiyim bu aralar hiç iş yapasım yok ev aldı gidiyo işin garibi cocuklar sabah 8 de servisler gidip aksam 5 dönüyorlar bende bir uyuşukluk var nedense hiç iş yapasım yok ama içim de rahat değil bu aksam kendime bir liste yapcam sıkmadan kendimi yavaş yavaş bir duZene sokmalıyım hepsi birden olmuyo madem yavaş yavaş yapıcam
Mutfak
Halısı silincek
Diğer odalarda aynı sekilde yaptıkc karşılarına + koyacağım 1 ay içinde dip köşe yapmış olurum hem kendimi yormam diye düşünüyorum inşallah uygulayabilirim...
Mutfak
Halısı silincek
Cocuklarin okulu ne iyiymis oyle neresi canim orasi ozel okulmu devletmi?
Bende liste yapmam lazim bugun hava yagmurlu kizimda beni yollamiyo napcam biliyorum.isleri hep saldim zaten hava yagmurluyken evde is hic yapamiyorum :KK12:

Cocuklarin okulu ne iyiymis oyle neresi canim orasi ozel okulmu devletmi?
Bende liste yapmam lazim bugun hava yagmurlu kizimda beni yollamiyo napcam biliyorum.isleri hep saldim zaten hava yagmurluyken evde is hic yapamiyorum :KK12:

yan yattı çamura battııı ohooooo....... azerin bacım bunlar kaytarıyoooo :)) ispiyonlucam sizi....

Veee topık sahıbesı geldı haaaanım
Baskın var kalkın yoklama yapıcam
Hehe saka saka rahat
Benım ev de aldı basını gıdıyo yarın temızlık gunu ya bu gun saldık aılecek kendımızı

inaaaanmıyoruuum.... olmaz öyle şey...

Bugun ki raporum

Yataklar toplandı
Sabah kahvesine misafir ağırladı
2 saat ütü yapıldı yerleştirildi
Terzi, fırın, kırtasiye işleri halledildi
Yemek yapıldı
Oturma odası süpürüldü
Bu kadar vallaa....

güze hızlı başlamışsın beybi wuuuu.........

ben bişi yapmadım eve girer girmez yattım.... aynen öyle.... biraz başım ağryodu iki saate kalkarım dedim.... hoop sabah olmuş....

Oyy ben nerelere gidemm:KK35:
Kizlar oh herkes is basinda :KK49:
dun yuzme kursum vardi oraya gittim geldim aksam yorgunluktan masayi bile toplayamadim:110: esime dedim nolur sen topla cok yoruldum diye oda dedi aman basinda kaynanan yokya birak sabah toplarsin :KK47:ben bi uzandim uyudum zaten 2saat sonra kalkar toplarim diyodum ama kalkmadim 10.30da kalktim masayi topla kahvalti hazirla ye anca simdi cocuklari hazirlayip okula cikicam ve hersey duruyo herzaman boyle degilim tabikide ama bir isin ucunu kacirinca toparlamakta zorlaniyorum iste disari cikip gelme isi olmasa yapicam bitcek ama surekli getir gotur bide kat 6merdiven cik in yoruluyorum halim kalmiyo bide cok cabuk yorulan bi bunyem var napicam ben ya :cry:

Oyy ben nerelere gidemm:KK35:
Kizlar oh herkes is basinda :KK49:
dun yuzme kursum vardi oraya gittim geldim aksam yorgunluktan masayi bile toplayamadim:110: esime dedim nolur sen topla cok yoruldum diye oda dedi aman basinda kaynanan yokya birak sabah toplarsin :KK47:ben bi uzandim uyudum zaten 2saat sonra kalkar toplarim diyodum ama kalkmadim 10.30da kalktim masayi topla kahvalti hazirla ye anca simdi cocuklari hazirlayip okula cikicam ve hersey duruyo herzaman boyle degilim tabikide ama bir isin ucunu kacirinca toparlamakta zorlaniyorum iste disari cikip gelme isi olmasa yapicam bitcek ama surekli getir gotur bide kat 6merdiven cik in yoruluyorum halim kalmiyo bide cok cabuk yorulan bi bunyem var napicam ben ya :cry:

Aynı canım yaaa bende oyleyım bir iş yasam 1 saat dinlenir oldum işi de zaten biri arkamdan ittiğe ittire yapıyomm... Sabah gittim tahlil yaptırdım aile hekimliğinde bakalım sonuçlarını haftaya alacağım kesin bi vitamin eksikliğim var bi insan heme yorulmu.... Kan tahlilinden sonra kahvaltıya eltime gittim görsen var yaa ev bal dök yala o şekil yani yenge dedim her gun siliyon mu evet dedi yaa nasıl anlamıyorum hergün silmek süpürmek bana çok zor geliyo böyle görünce özeniyorumda napcam valla bilmiyorum
Şimdi eşimle göz doktoruna gittik geldik yoruldum kaldı gene bütün işler....

Aynı canım yaaa bende oyleyım bir iş yasam 1 saat dinlenir oldum işi de zaten biri arkamdan ittiğe ittire yapıyomm... Sabah gittim tahlil yaptırdım aile hekimliğinde bakalım sonuçlarını haftaya alacağım kesin bi vitamin eksikliğim var bi insan heme yorulmu.... Kan tahlilinden sonra kahvaltıya eltime gittim görsen var yaa ev bal dök yala o şekil yani yenge dedim her gun siliyon mu evet dedi yaa nasıl anlamıyorum hergün silmek süpürmek bana çok zor geliyo böyle görünce özeniyorumda napcam valla bilmiyorum
Şimdi eşimle göz doktoruna gittik geldik yoruldum kaldı gene bütün işler....
Merak ettim canim sonuclarin cikinca haber ver.esimde benim gibiymis mevsim degisiminden oluyo diyo.masallah eltine oyle olmayi isterdim.bende simdi kalkip insallah evi biraz adama benzeticem aksamada raporumu yazarim :KK68:

Back
X