- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.961
hakkınızda hayırlısı olsunkimse ne yaptığımı sormuyo işten ayrılıyorum son günüm kızlar yeni iş bulmam lazım dua edinnnn
ÖN MUHASEBE cnm iş bulamıcam gibi hissediyorum panik atak var bide bendehakkınızda hayırlısı olsun
inşallah en kısa sürede istediğiniz gibi bir iş bulursunuz
şu an ki işiniz ne
kimse ne yaptığımı sormuyo işten ayrılıyorum son günüm kızlar yeni iş bulmam lazım dua edinnnn
amin hayırlı olsunda şuanki işime girdim hayırlı diyerekten pek hayırlı çıkmadı malesefAllah hayırlı iş nasip etsin.
baharla beraber bende burdan istifa edip başka iş bakmayı düşünüorum. burda 4,5 yılım geride kaldı ama hiç bir geleceği yok. evet çok rahatım ama nereye kadar...kimse ne yaptığımı sormuyo işten ayrılıyorum son günüm kızlar yeni iş bulmam lazım dua edinnnn
bende geleceğim olsun istiyorum işte ne iş yapıosunuzbaharla beraber bende burdan istifa edip başka iş bakmayı düşünüorum. burda 4,5 yılım geride kaldı ama hiç bir geleceği yok. evet çok rahatım ama nereye kadar...
hakkınızda ve hakkımda hayırlısı. umarım bir an önce hayırlı bir iş bulursunuz...
kimse ne yaptığımı sormuyo işten ayrılıyorum son günüm kızlar yeni iş bulmam lazım dua edinnnn
vallahi kaç gündür moralim bozuk iş bulamıcam dieAllah hayırlı işler nasip etsin inş.
vallahi kaç gündür moralim bozuk iş bulamıcam die
1 ay öncesinden söyledim iş aramya başladım die iş te bulamadım ayıp olur bak işte bulamadım sigortamı yapmadı 9 aydır ön muhasebedeyim. paramı işe girdim 3 ay sonra aldım zamanında vermio eksik veriovalla ne denir ki ... işsizlik zor iyi bilirim... Allah kimseye yaşatmasın. keşke önceden işini ayarlayıp öyle çıksaydın.... olmazsa kpss ye hazırlan boş durma...
1 ay öncesinden söyledim iş aramya başladım die iş te bulamadım ayıp olur bak işte bulamadım sigortamı yapmadı 9 aydır ön muhasebedeyim. paramı işe girdim 3 ay sonra aldım zamanında vermio eksik verio
1 ay öncesinden söyledim iş aramya başladım die iş te bulamadım ayıp olur bak işte bulamadım sigortamı yapmadı 9 aydır ön muhasebedeyim. paramı işe girdim 3 ay sonra aldım zamanında vermio eksik verio
valla bilmiyorum işte en son çıkmaya karar verdim artık başka iş arıcam yaşım 20ayyy bende öyle 3 sene çalıştım hala içime oturur sigortasız maaşım yarım yamalak ödenir.... hemen ayrıl ne gerek var kullandırtma kendini.... evde otur daha iyi boğaz tokluğuna çalışçağına....
meslektaşız. bu firmada ön muhasebe tutuyorum ama kapanışa doğru gidiyoruz...bende geleceğim olsun istiyorum işte ne iş yapıosunuz
hangi ildesin canım bizimkiler belli değil 3 senelik firma ama her dakika baştan beri battı batıyo gibimeslektaşız. bu firmada ön muhasebe tutuyorum ama kapanışa doğru gidiyoruz...
valla bilmiyorum işte en son çıkmaya karar verdim artık başka iş arıcam yaşım 20
benim ablam yok ablam olabilirsin. evde oturmaktansa çalışıp kendimi geliştirmek istiyorum.çok gençsin çoook maşallah... aman değerlendir bu günlerini eğitime ara verme....öğren öğren öğren... muhasebeciysen level atla mali müşavir olmaya çalış.... zaten 3 yıl falan staı sürüyo kazanman bir iki yılını alır.... güzel yaşlardasın değerlendir zamanı boşa harcama..... yıllar çabuk geçiyo... ayyy abla moduna geçiverdim :)))
benim ablam yok ablam olabilirsin. evde oturmaktansa çalışıp kendimi geliştirmek istiyorum.
valla cnm umudunu kesme ne olursa olsun umudunu sakın keybetme sen hangi ildesin nerdesinayy benim de kardeşim yok sevinirim :)) valla kpss yi zorla... özel sektör berbat az paraya üç kişilik iş yapman beklenir... bir süre yaparsın gençlikte ama yaşlar geçince çekilmiyor... rahata kaç memur ol... ben olamadım hiç beceremedim o sınavları püfff :)) çok pişmanııım.... ben bile kpss çalışıyom ama hiçç umudum yok ama olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?