- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.941
genelde 6 ama bugün 5.30da kalktım.maşallah sabah sabah iyi iş çıkarmışsın eline sağlık
bunları yapabilmek için sabah saat kaçta kalkıyorsun
günaydın kızlar.
c.tesi evde olmayacağım için evi akşam süpürmeyi düşünüyorum.
sabah lavaboyuiklozeti yıkayıp banyonun yerlerini sildim elle.
paspasları yıkayıp balkona astım.
havluyu değiştirdim.
akşama çorba ve köfte yaptım.
çocukları hazırlayıp evden çıktım.:)
akşama çamaşır katlamam lazım.
bir de ocağı silerim.
günlük az az yapınca işde kalmıyormuş.
oooo kuş daha fena.
sürekli dökerler bir şeyler.
hmm.şu meşhur oda.daha önce de okumuştum orayla ilgili hikayelerini.
bak resmini ben de merak ettim.:)
gözükmüyor.içeriği neydi kızlar?
seni şeref meselesi ve küççük odanla tanıyorum.
çalışıyor musun canım?
mutfak dolaplarının üst kısmı gibi önemli ve teferruatlı bir işi bitirmişsin.
böyle parça parça yapmak daha iyi.
akşama sana kolay gelsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pratik-nevresim-katlama-videolu.623231/
Abla burdaki video gozukuyo mu sende?
Site yenilendiginde gitmis videolar
kızlar benim davul fırınım var ve içi berbat durumda sizce nasıl temizlerim.... yani kalıplaşmış bir kiri var.... nasıl çözülür ki....
Benim de ankastre firinim ayni durumda.
kızlar benim davul fırınım var ve içi berbat durumda sizce nasıl temizlerim.... yani kalıplaşmış bir kiri var.... nasıl çözülür ki....
rossmann marketlerde fırın temizliği için sprey var. alıosunuz. sıkıosunuz. bir gün bekletip siliosunuz. bi bakıonuz pırıl pırıl :)
rossmann marketin adı. üründe rosman marketin kendi markası. rossmannın sitesinden bir bakın yaşadığınız şehirde marketi var mı yok mu die :)aaaa süpermiş bunu bulmam lazım..... rossmann markası mı oluyor....
ben evde 5 de oluyorum ama sabah ki yorgunluktan hiç bir şey yapmak istemiyorum.betül ve sırlar odası gibi :)) çalışıyorum çok şükür... 7 bazen 8 gibi evde oluyorum bazende iş çıkışı sağa sola uyrayıp 9 u buluyorum :)) her hafta sonu muhakkak misafirim olur olmazsa sokaklarda olurum... cumartesi milli temizlik günüm sabahın 6 sında kalkar başlarım öğlen olmadan sil süpür biter.... pazar akşamına varmadan gene her yeri batırırım o ayrı :)) eskiden çok dağınıktım vallahi.... azerinin bloğu beni adam etti... biraz daha düzen lazım yalnız... onuda oturtsam misss gibi olcak.....
ben hiç sevmem yarım kalsın... elim değdi mi bitsin isterim.... o yüzden hep hafta sonuna atarım işleri çünkü erkenden uykum geliyo uykum gelincede benden hayır gelmiyo böyle yarım kalıyo....
sabah baktım yarısı pırıl pırıl yarısı gri gözüktü gözüme mutfak dolaplarının :)) çok rahatsız edici..... neyse akşam olsun gerisinide hallediciğim... tabiki şeref meselesini izledikten sonra :)) 3 tane dizim var gönül işleri, paramparça , şeref meselesi... onun dışında tv açmam evde... sabahları da ismail küçükkaya ile çalar saat... ismaile de aşığım ben zaten :)) ama ona herkez aşık ayol aaaa :))) onu seyretçem diye 6 larda kalkıyorum :)) izliyo musunuz çok hoş insanlar mesaj atıyor kameraya yaklaştır gözlerini diye :))
nette dolaşıyordu bir video.kızlar benim davul fırınım var ve içi berbat durumda sizce nasıl temizlerim.... yani kalıplaşmış bir kiri var.... nasıl çözülür ki....
rossmann marketin adı. üründe rosman marketin kendi markası. rossmannın sitesinden bir bakın yaşadığınız şehirde marketi var mı yok mu die :)
ama ürün tek kelime ile muhteşem :)
adı DOMOL Fırın Temizleyici Sprey diye mi geçiyor
maalesef bulunduğum şehirde yok şubesi
ee anlat bakalım sen neler yapıyosun çalışıyomusun çoluk çombak vaaa mı :)
Kızlar açık renk el halısı, az desenli. Nasıl silinir sildikten sonra nemliyle toz yapışıyor. Normalde eve gelen kadın siliyordu ama bir süredir kadın eve gelmiyor(hırsızlık yaptı)
Calisiyorum. Memurum. 10 aylik evliyim henuz cocuk yok. :) Sen neler yapiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?