En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kiz betus karusu valla senin yaptıklarından çok yapamadiklarin eglendiriyo beni
Demek dır dır etmekten kitap okuyamadin he

ayy napiim yaaa onca yıl okumuşum öğrenememişim şimdi sınav kazanma uğruna gene kitap gene kitap noluyo şu tarihi coğrafyayı öğrenince... ayy hayır yakın tarih olsa gam yemicem milattan önce..... bitmiş gitmiş nedir yani... sasanileri bilmesem noluyo....

Aynen yea tarih ve cografiya fizik kimya hic sevmediyim dersler daha ne kaldi

branş ne canım?

kızlar yatak odası bitti çarşaflar değiştirildi bazaların komidinlerin altı süpürülüp silindi gerçi temizdi yatak odam ama beşik için yer açtım o yüzden böyle bi üsten yaptım küçük bi halısı var banyoya attım ıslattım yıkayacam cam ve perdeside haftasonu yapılacak çocuk odsınıda bazayı kanepeyi çektim altını süpürüp sildim ikitane küçük halı var onlarıda attım banyoya yıkanacak bugün oğlumun nevresimini dün yıkamıştım akşam düzelttim camı hafta sonu dolabıı 2 gün önce bitirmiştim bulaşıklar yıkandı mutfak toplandı eve üsten bi makina atacam bolkonu yıkayıp halıları yıkayacam sonra yemek yer dinlenirim uyurum biraz

Canım bebegini sağlıcakla al kucağına
Kendini çok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…