- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.101
herkezin derdi farklı işte sende eşya çok koycak odan yok bende eşya yok oda çok :))
ayy sağol canım
tertemiz demeyelim de işte..2 çocukla ne kadar olursa
benim olayım döküleni anında sil..dağılanı anında topla
Kiz betus karusu valla senin yaptıklarından çok yapamadiklarin eglendiriyo beni
Demek dır dır etmekten kitap okuyamadin he
Aynen yea tarih ve cografiya fizik kimya hic sevmediyim derslerayy napiim yaaa onca yıl okumuşum öğrenememişim şimdi sınav kazanma uğruna gene kitap gene kitap noluyo şu tarihi coğrafyayı öğrenince... ayy hayır yakın tarih olsa gam yemicem milattan önce..... bitmiş gitmiş nedir yani... sasanileri bilmesem noluyo....
ayy napiim yaaa onca yıl okumuşum öğrenememişim şimdi sınav kazanma uğruna gene kitap gene kitap noluyo şu tarihi coğrafyayı öğrenince... ayy hayır yakın tarih olsa gam yemicem milattan önce..... bitmiş gitmiş nedir yani... sasanileri bilmesem noluyo....
branş ne canım?
Allah yardımcın olsun ben 5. yılımda atanmıştımiktisat
Allah yardımcın olsun ben 5. yılımda atanmıştım
eşyası olmayan içinde ıvır zıvırların olduğu odam :)) hobi malzemelerinde tut kitap dergi toka ne ararsan bulabilirsin bi milyoncu gibi :))
Betülüm senin bu odan topiğin fenomeni oldu kız...
Dimi ablaBetülüm senin bu odan topiğin fenomeni oldu kız...
evet canım 27 yaşımdayım üniv. son dahil her sene girdim işte 5.de atandımyaş kaç acaba geç mi diye endişe ediyorum ben 32 oldum gari... 5. yılımda derken 5 kere mi girdin sınava... bu benim ikinci olacak ilki 2004 te 77 puan aldım yüzüme bakan olmadı :)
Canım bebegini sağlıcakla al kucağınakızlar yatak odası bitti çarşaflar değiştirildi bazaların komidinlerin altı süpürülüp silindi gerçi temizdi yatak odam ama beşik için yer açtım o yüzden böyle bi üsten yaptım küçük bi halısı var banyoya attım ıslattım yıkayacam cam ve perdeside haftasonu yapılacak çocuk odsınıda bazayı kanepeyi çektim altını süpürüp sildim ikitane küçük halı var onlarıda attım banyoya yıkanacak bugün oğlumun nevresimini dün yıkamıştım akşam düzelttim camı hafta sonu dolabıı 2 gün önce bitirmiştim bulaşıklar yıkandı mutfak toplandı eve üsten bi makina atacam bolkonu yıkayıp halıları yıkayacam sonra yemek yer dinlenirim uyurum biraz
Yapamadim betus affethani aramızda kalacaktıııı söz vermiştiin :)))
inanmam betüşün böyle bir odası olamaz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?