En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam hanimlat. Topigi bi kac gundur takio ediyorum. Tam yazacak oluyorm oglum vizildiyor. Bende temizlige bayilan ama cok sık yapamayan (9 aylik bir oglum var) biriyim. 3 gundur bahar temizligi adi altinda temizlik yapiyorm. Her yer mis oldu cok sukur rahatladkm resmen.
Bide sizden bi akil istiyorum koltughma bebek yagi damladi. Pudalra doktum ustune ceksin diye ama ihh hala duruyor napicamm?

Iyi akşamlar canlar bomba gibi bi konuyla geliyorum yarincalisan bagyanlara özel

bekleriz efendim.... bide dibi tutan tencereye napmalı ... ayy dün yemeği koydum ocağa o pişene kadar az kestireyim dedim 4 saat sonra kokulara uyandım yakacam memleketi haberim yok.... sabaha kadar yanık koktu töbe töbee.....tabi tencereye yapıştı ne varsa....

güccük oda süpürüldü silindi....
ayakkabılık temizlendi
kışlık botlar kaldırıldı
kuşlar yem su değişti kafes temizlendi kafes tülleri makinaya atıldı yarın yıkanacak

yarın yapılcaklar;
güccük oda tozu alınacak
kitaplar düzgün yerleştirilecek
çöpler atılcak
kişisel bakım yapılcak
yemek yapılca

Gezinirken burayı gördüm. Maaşallah ne kadar hamarat herkes.

Benim evin inşaatı devam ettiği için her yer her yerde. Mutfak dolapları olmadığı için masayı mutfak yaptık. Üstü bu akşam itibari ile kirli tabak dolu. hidrofor bağlanmadığı için depodan hortumla su çekip hem bulaşık hem de 2 sepet dolusu çamaşırı elimde yıkamam lazım.

Evin saten alçısına da yarın devam etmemiz lazım kocamla.

Elimizde de 3 proje var. Hem işleri yetiştirmek, hem de ev işleri yapmak zorundayım.

Dün mantolama yaptık bir odaya. İkimizde öldük. Bugün yataktan çıkamadık. Dün anladım ki, inşaat yapmak ev işlerinden on kat daha zor.

Yazdıklarınızı okuyunca ben de yarın gece içeriyi temizlemeye karar verdim. Tabi bir ara da nefes almam lazım

günaydın dün küçük odadaki kitaplığı boşaltıp güzelce sildim kitapları silip silip yerleştirdim
biraz toz aldım
yemek yaptım (dolaba köfte hazırladım )
bulaşık yıkadım
tezgahı yıkadım
çöpleri çıkardım
buz dolabını kontrol ettim atılcakları attım

bu akşam;
küççük oda;
orda bez dolap var içi savaş alanı gibi bu akşam onu düzenlerim....
bilgisayar dolabı boşaltılıp silinecek kitapları silinip yerleştirilecek
yeşil dolap düzenlenecek
diğer;
yemek yapılacak
evi gene süpürmem lazım kuş yemleri tüyleri saçıldı ben tülü takasıya kadar batırdılar her yeri
bir makine çamaşır yıkanacak

inşallah.....

tapelerimle gelcem diyosun hhodri meydan diyosun :)) bence liste yetişmez bacım gaz vereyim acık :))

gaz geldim her işimi yaptım bir tek camları silmediim onun yerine akşam kayınvalidemle kayın babamı yemeğe aldım :) yemekti kahveydi derken 1,5 ta kalktılar 2 de yattım :/ şuan işteyim bayılıyorummmm

gaz geldim her işimi yaptım bir tek camları silmediim onun yerine akşam kayınvalidemle kayın babamı yemeğe aldım :) yemekti kahveydi derken 1,5 ta kalktılar 2 de yattım :/ şuan işteyim bayılıyorummmm

akşamlar olmaz artık :)) benimde yarım işlerim kaldı çok gıcık bir durum....

Evetttt eşim getirdi ama hiç bakmıyor ben yapıyorum hep temizliğini, tırnakları cok uzadı nasıl kescem onları....

kesme beceremezsin törpülü tünekler var onlardan al o kendi halleder..... ben yüz yıldır bakıyorum hiiç kıyamam elleyemem bişi yaparım diye korkarım.... geçen ayağına ip dolanmış ellerim ayaklarım titreye titreye dua ede ede çıkardım... kuzucum benden sakin öyle yattı bekledi... normalde hayatta öyle sakin durmaz hissetti herhalde bu manyak karı heyecandan kolumu bacağımı ip niyetine keser iyisimi ben kıpırdamıyim dedi :))

Selam canlar,uzun zamandir gelemiyorum,kac zamandir hastaliklarla bogusuyorum.o yuzden coguu sey,sekteye ugradi bizde,duzen bi bozulunca,yapilacaklar aksayinca arkasini toplamak zaman aliyor.insallah sizleri okuyup,gaza gelip,gene normal duzenime donecegim .
Bu arada,azerin,betul,areser nasilsiniz,Ozledim guzel sohbetlerinizi,insallah toparlanip gelicem

Aksam aksam birseyler yaptim yazayim bari :) yemekten sonra mutfak toparlanip silindi.mutfak bezlerini suya bastim yikanicak.uc makine camasir var,biri yikaniyor,digerlerinide yikicam
kizimi yikadim,banyoyu temizledim.kizimi uyuttuktan sonra kalan isleri yapmaya devam :)

wuuu yuvaya dönmüşsün.... geçmiş olsun önemli bir hastalık değildir inşallah....

wuuu yuvaya dönmüşsün.... geçmiş olsun önemli bir hastalık değildir inşallah....
Sagol betul :) safra kesesi problem yapti maslesef,simdi iyim cok sukur.
Bugun gezmelerdeydim,esim evdeydi,o biraz toplamis etrafi.iki makine camasir attim,kuruyanlari katlayip yerlestirdim.yemek sonrasi mutfak toplandi.Bu kadar ,kisa gunun kari.bugunluk yeter bu kadar.

ayy geçmiş olsun aldılar mı safra keseni... iyi gene yapmışın ben bişi yapmadım möööö gibi yattım.... hep şu şeref meselesi yüzünden o bitene kadar benim uykum geliyor iş yapasım kalmıyor....

GÜNAYDIN HEPİNİZE ... YENİ TAKİPÇİLERİNİZDENİM..MAŞALLAH SİZLERE BİR GÜNDE NE ÇOK İŞ YAPIYORSUNUZ ÖYLE KENDİMİ ÇOK BECERİKSİZ GÖRDÜM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…