- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.141
Iyi akşamlar canlar bomba gibi bi konuyla geliyorum yarincalisan bagyanlara özel
tapelerimle gelcem diyosun hhodri meydan diyosun :)) bence liste yetişmez bacım gaz vereyim acık :))
gaz geldim her işimi yaptım bir tek camları silmediim onun yerine akşam kayınvalidemle kayın babamı yemeğe aldım :) yemekti kahveydi derken 1,5 ta kalktılar 2 de yattım :/ şuan işteyim bayılıyorummmm
araseeer hani rapoor....
Haftasonu rapor yok benim relax takılıyorum bugunde kafayı yiyorum nerden başlıcam die?....
bu fotondaki yeşil bıcır senin miiii :)
Evetttt eşim getirdi ama hiç bakmıyor ben yapıyorum hep temizliğini, tırnakları cok uzadı nasıl kescem onları....
Selam canlar,uzun zamandir gelemiyorum,kac zamandir hastaliklarla bogusuyorum.o yuzden coguu sey,sekteye ugradi bizde,duzen bi bozulunca,yapilacaklar aksayinca arkasini toplamak zaman aliyor.insallah sizleri okuyup,gaza gelip,gene normal duzenime donecegim .
Bu arada,azerin,betul,areser nasilsiniz,Ozledim guzel sohbetlerinizi,insallah toparlanip gelicem
Sagol betul :) safra kesesi problem yapti maslesef,simdi iyim cok sukur.wuuu yuvaya dönmüşsün.... geçmiş olsun önemli bir hastalık değildir inşallah....
Sagol betul :) safra kesesi problem yapti maslesef,simdi iyim cok sukur.
Bugun gezmelerdeydim,esim evdeydi,o biraz toplamis etrafi.iki makine camasir attim,kuruyanlari katlayip yerlestirdim.yemek sonrasi mutfak toplandi.Bu kadar ,kisa gunun kari.bugunluk yeter bu kadar.
GÜNAYDIN HEPİNİZE ... YENİ TAKİPÇİLERİNİZDENİM..MAŞALLAH SİZLERE BİR GÜNDE NE ÇOK İŞ YAPIYORSUNUZ ÖYLE KENDİMİ ÇOK BECERİKSİZ GÖRDÜM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?