- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 133
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.261
akşam akşam epey iş yapmışsın canım.:)BENDE DÜN AKŞAM YAPTIKLARIMI YAZAYIM BARİ :)
SAĞOLSUN KOCAM YEMEK ISMARLADI EVE TOK GİDİNCE BUGÜNÜN YEMEĞİ İÇİN HAZIRLIK YAPTIM.
MUTFAK+MİSAFİR BANYOSU+EBEVEYN BANYOSU LAVABOLARI ÇAMAŞIR SUYU İLE OVULDU.
ÇAMAŞIR YIKANDI VEDE KURUTULDU..
DAHA ÖNCE KURUTULMUŞ ÇAMAŞIRLARIN BİR KISMI KATLANDI.
MUTFAK CAM ÇERÇEVESİ İLE FAYANS ARASINDAN Bİ YERDEN SOĞUK HAVA GELİYORDU BİRAZ USTALIK YAPAYIM DEDİM ORAYA SİLİKON ÇEKTİM :)
MUTFAK ÇEKMECESİNDE BİRAZ DÜZENLEME YAPTIM..
HEPSİ BU İŞTE SONRA BEN PERT :)
BU AKŞAMDA KALAN ÇAMAŞIRLAR KATLANACAK.. GECE UYUYAKALINCA MAKİNEDE UNUTULAN VE SABAH KURUTULAN BİR MAKİNE DOLUSU ÇAMAŞIR KATLANACAK ÜTÜLENİCEKLER AYRILACAK ÇOK İŞ VAR ÇOKK :)akşam akşam epey iş yapmışsın canım.:)
önceki gün evi süpürüp silmiştim.
dün akşam ocağı,tezgahı,bulaşık makinesi,mutfak dolaplarının bir kısmını,fırının yüzünü sildim.
bimden aldığım aspirinle sildim bu kez.
parlak oldunca hoşuma gitti.
çocuklara çıtır tavuk ve pilav yaptım,bulaşıkları makineye koydum.
yemekten sonrsasını toparladım,yeri sildim.
bu akşam evi süpürürüm şöyle bir.
pek kirlenmedi ama h.sonuna iş kalmasın evde olamyacağım.
mantarım vardı dolapta kavrulmuş.mantar çorbası yapacağım.
bir makine çamaşır yıkarım.balkonu silerim.
bir de klozet,lavabo ikilisini elden geçiririm.
Çok sağolun. Allah razı olsun. Dün rüzgardan üst kat balkonun camı kırıldı. Resmen Patpatlı koruyucu ile kırılan yeri kapattık. Dün gece bu işi yapsaydık keşke. Gece çok soğuk geçti. Ne olur bitsin bu kış artık. Yıldım vallahi.Allah kolaylık versin sana arkadaşım..
Çok sağolun. Allah razı olsun. Dün rüzgardan üst kat balkonun camı kırıldı. Resmen Patpatlı koruyucu ile kırılan yeri kapattık. Dün gece bu işi yapsaydık keşke. Gece çok soğuk geçti. Ne olur bitsin bu kış artık. Yıldım vallahi.
...........
nazari degdi betusun
Bi yagmur bi yagmur
Paskalya olduğunda hep yagmur yagar zaten
............
Günaydınnnn
Çalışkan hatunlar bahar temizliğine başladılar galiba, buraya gelip yazamıyorlar bile
Benimki de seninkinin peşinden gidiyorsa demek kibahar sarhoşluğu diyelim... benim ev aldı başını gidiyoo :)
Günaydınnnn
Çalışkan hatunlar bahar temizliğine başladılar galiba, buraya gelip yazamıyorlar bile
Uyanır uyanmaz balkondaki çamaşırları toplayıp çay demlenene kadar hepsini ütüledim, kahvaltı yaptııım benim pil bittiiiValla bende de bahar sarhoşluğu var dünden beri hiç bir şey yapasım gelmiyor içimden neler geçiyor oysaki ama bir türlü popomu kaldırıp işlere başlayamadım daha bu saat oldu...
Bak yaaOhh neyse ki ben bahar sarhosluguna tutulmadan hall etmistim işimi
Bu arada merhabalar canlar
Aaay areser bunu okumadan çıkmıştım ama iş yapıp geldimHadi kalkgben ben başlıyorum öyle dip köşe temizlik değdi ortalık toparlamaca bakalım dakika tutup yapıcam öyle yapmak bana gaz veriyor
Yapılacak işler şimdilik
Yataklar toplanacak
Mutfak bulaşık makinesi boşaltılacak
Mutfak toparlanacak
Ocak aspratör tezgah lavabo silinecek
Odalardaki dağınıklık toplanacak
Banyo lavabo wc ovulacak (banyo bile dağınık) orası da toparlanacak
Ev süpürrülecek
Dışarı çıkılacak
Hadi bakalım bu kadar işi ne kadar zamanda yapabileceğim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?