- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.361
Zor canım ya bilmiyorum inşallah bulursun o zaman çaresini.Evet ama kendi evimiz olmadığı için almadan düzeltme yöntemi bulabilirsem çok harika olacak canım
Teşekkür ederim canım. Duvar konusunda yazan olmamış aspirin ve sarı süngerle sildim. Çok iyi olmadı aslında ama idare eder. Hiç yoktan iyidir yoruldum baya. . Tupper kendim satıyorum ama kiler almak nasip olmadı kendime bi türlü. Aldığımı götürdüler arkadaşlar
canim anka_misalinin de dedigi gibi malesef evye asindigi icin degistirmekten baska caresi yokBenim basim dertte gercekten yaaa bana yardim edebilecek var mi kii
cok.feci bi hata yapmisim farkina da gec vardım ev sahibim.beni mahvedecek nolur bi care söyleyin noluuurrr
sorun su aksam kireç çözücü lavaboya akmis ve farketmemisim Sabah kalktim heryeri kaplara olmus evyenin ne kkullandimsa gecmedi yurt dışındayim burda ev sahipleri kiracilarin iflahini sokuyor ne yapcam yaaa nolur bana biri akil.versi yok mu çaresi
canim ben iz birakmasindan korktugum her seyde sampuanli su kullaniyorum bildigimiz sac sampuani ve sungerHamarat hanımlar iyi akşamlar. Ben bu gün bahar temizliğine başladım. Perşembe büyük davetim var o yüzden çarşambaya kadar bitirmem lazım. Size sormak istediğim şeyler var.
1. Duvarları nasıl bezle ve deterjanla siliyorsunuz. Duvarlar beyaz bez izi kalır diye korkuyorum.
2. Koltukları nasıl bezle ve deterjanla siliyorsunuz.
3. Mutfakta patates soğan koyacak yer bulamıyorum sizler nereye koyuyorsunuz.
Lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi. Sabah erkenden kalkıp silmem gerek.
merhaba canımm,,canim anka_misalinin de dedigi gibi malesef evye asindigi icin degistirmekten baska caresi yok
canim ben iz birakmasindan korktugum her seyde sampuanli su kullaniyorum bildigimiz sac sampuani ve sunger
pamuklu her hangi bir bezle siliyorum arap sabunu ve ya bulasik deterjaniyla
sebzelige koyuyorum ama bazen filizleniyo malesef duyduguma gore kagit posetlerde filizlenmiyormus daha denemek nasip olmadi
bulasik deterjani super bi sey simdiye kadar cikaramadigi leke gormedim o derecemerhaba canımm,,
sence koltuk temizliğinde arap sabunu mu daha etkili bulaşık det. mı? bi de tekrar sade suyla ıslattığın bezle geçiyo musun yoksa sadece deterjanlı su ile mi siliyosun?
ellerine saglik canimevettt kızlar cuma günü hiçbirşey yapamadım gezimden dolayı perşembe akşamı otobüse bindim.cuma akşamı gece diyelim de eve geldim hiçbişey yapamadım konyaya gittim bu arada :)
Cumartesı günü 1 de işten çıktım mutfağı komple indirdim dolapları güzelce sildim yağ sökücü ve cifimle örtülerini serdim
yeniden yerleştirdim
fayansları cifledim bulaşıkları makineye atmıştım onları yerleştirdim
halısını attım makineye allahtan hava çok güzeldi hemencecik kurudu.
yerini domestosla sildim pırıl pırıl yaptım cıktım kızlar :)
ardından evi sadece süpürebildim cumartesi bu kadar
pazar günü yani bugün sadece ütü yaptım. yorgunluktan ölüyorummmm :)
alemsin canim yakızlar valla süper bir başlık olmuş haftalardır temizlik yapmıyordum tayinimiz çıktı o kadar sevindim ki çünkü o evi temizlemek taşınmaktan daha zor geliyorduşimdi taşındık 2 hafta falan oluyor hala tam düzen oturtmuş değilim. arada buraya bakıp gaza geliyorum kalkıp bişeyler yapıyorum valla gideyim balkonu yıkayayım çamaşırları atmıştım makineye balkonda daha rahat kurur toplarım hemen.
gecmis olsun canimgünaydın kızlar.
ben hastaydım,sonra çocuklar ameliyat oldu.
bugün nihayet normal hayatımıza döndük.
işe başladım,çocuklar okula gittiler.
bir kaç güne kadar hastaydım.
bir türlü toparlayamadım.
evde hem çocuklara koşturmakla,hem işlerle geçti.
sağol canım.gecmis olsun canim
ne ameliyati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?