En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
[QUOTE="azerinnn, post: 40815325, member: 344172]

hani rapor pekiatma giii[/QUOTE]

ben rapor geçene kadar ev gene aldı başını yürüdü... o vakit baya yaptıydım amaa... vallaa camları neyim sildiydim... Bu
hafta sonu gene yapçam raporu o zaman vereyim...

bu akşam yapılacaklar
* salon süpürülecek
* kuşalarla ilgilenilecek kafes malzemeleri sirkeli suyla yıkanacak hatta kuşlarda yıkanacak hava güzel
* çiçeklerle ilgilenilecek
* kuruyan bulaşıklar yerleştirilecek
* pis bulaşıklar makineye atılacak

kızlar bişi sorucam ben acemiyim bulaşık makinem yeni kuruldu daha içinden ıslak çıkıyo kapısını açık mı bırakmak gerekiyor kuruması için... gülmeyin valla, hiç bir fikrim yok... ömrümde ilk defa bulaşık makinam oldu :) yıkamasını da içime sindiremedim henüz.... sankim ben daha güzel yıkıyordum :))

Oooo misafir üstüne misafir hiç sevmem davetsiz misafir gelsin insanın eli ayağına dolaşır Neyseki senin gibi hamarat bir hatun üstesinden gelmiştir bütün işlerin....

Sen en büyük işi halletmişsin derz araları bende yapıcam ama gözümde büyüyor sihirli mavi sudan almam lazım o cok güzel cıkarıyor....

Sen en büyük işi halletmişsin derz araları bende yapıcam ama gözümde büyüyor sihirli mavi sudan almam lazım o cok güzel cıkarıyor....
sihirli su bulunduğum yerde var mı bilmiyorum.
ben epey uğraştım.
limon suyu,soda,vs.ile bir karışım gördüm nette.
onu da deneyebilirim.
kolay çıkarıyormuş.

sihirli suyu da aramak lazım.:)

sihirli su bulunduğum yerde var mı bilmiyorum.
ben epey uğraştım.
limon suyu,soda,vs.ile bir karışım gördüm nette.
onu da deneyebilirim.
kolay çıkarıyormuş.

sihirli suyu da aramak lazım.:)

Genelde temizlik malzemeleri satan ufak dükkanlar varya oralarda oluyor bir de artık bazı marketlere de gelmiş muhteşem bişey...

Amway un fırın temizleyicisi mükemmel bişey ben bayıldım ışıl ışıl oldu resmen

Ama bu karisimida deneyecegim bi ara
Canım amwayin satışını ablam yapıyo alayım bari o da tam emin olamadı eski kalanları temizler mi diye.memnunsan alayım dün bimin güldalını övüyolardı onunla temizledim tam istediğim gibi olmadı sanki

Maşallah sana ya herşeye yetişiyosun.bizleri de motive ettin ben de artık programlı yapıyorum yoksa pilim bitiyo.pazartesi çarşamba cuma sil süpür bütün ev.salı perşembe cumartesi toz al tuvslet banyo ov.perşembe pazar balkonları yıka.cumartesi ütü günü.pazar pazartesi çamsşır yıkama günü.böyle kafam rahat oluyo daha özenerek yapıyorum birikmeyince.toz alma günlerinde haftada bir gününü dolap düzenlemeye ayırıyorum buzdolabı kıyafet dolapları gibi.balkonları yıjarken iki haftada bir o odaların camlarını da elden geçiriyorum.üç bslkon var.diğer iki odayı da diğer balkon yıkamada siliyorum.valla kadın tutuyorum ikinci gün yine aynı oluyo yine yoruluyorum parama yazık vazgeçtim artık.bugün bslkon ve toz alma günüm ama şimdi pikniğe gidicem işlet akşama kalacak mecbur yspcaz

Maşallah hıza bak ya nazar değmesin

gerçekten fırın temizleyici çok süper.
hafta sonu aspiratörün tellerini temizledim.
kolayca çıkardı.
ama ellere dikkat etmek lazım.:)

veee rapor
once yatagimi topladim(Allahtan orasi daginik degildi)
supurge actim
halinin kenarlarini sildim(buyuk temizligi daha yeni yapmistim)
kizimin yatagini topladim
bit pazarina donen odasini topladim
supurge actim
kenarlari sildim
salonu topladim
sofrayi silkeleyip makineye attim
masa sandalye
orta sehpayi sildim
supurge actim
kalan yerleri sildim
koltugun yastiklarini kabarttim
wc lavabo kuveti ovdum
aynayi
aksesuarlari sildim
havluyu
paspasi degistim
yerini sildim
kapinin onunu sildim
koridoru supurdum
gectim esas yere,mutfaga
kaldirilmasi gerekenleri kaldirdim
tabaklardaki kalintilari aldim makineye dizdim
elde yikanmasi gereken servis tabaklari ve kadehleri yikadim
mikrodalgayi sildim
masa sandalye
tezgah
aspirator
beyaz esyalari sildim
ocagi sildim
lavaboyu ovdum
makineye camasir attim
supurge actim
sildim
mutfak dolaplarindeki parmak izlerini de sildim
veee bitti

Hazır bahsetmişken sorayım canım mutfak dolaplarını ne ile siliyosun locla siliyorum ama cam kısımlarda iz kalıyo sanki buğulu cam

him sey o zaman lafimi geri aliyorumefferim
kurdurdun mu betus makneyi hayirli olsun
ay ben de senin gibiyim ya icime sinmiyo benim deevet kapagini acik birak ki buhari disariya ciksin
evet,oturtuğun kabahat.
hadi kalk ancak akşama biter bu ev.
Allah kolaylık versin.
dularımız seninle canım.
aksama mi
Oooo misafir üstüne misafir hiç sevmem davetsiz misafir gelsin insanın eli ayağına dolaşır Neyseki senin gibi hamarat bir hatun üstesinden gelmiştir bütün işlerin....
sagolasin abladagaldi ev birazcik ama olsunben misafir varken toplamayi sevmiyorum ya hep misafirle ilgilenmek istiyorum
[/QUOTE]
sagolasin canimne guzel programi kurmushsun sen gerisi yavas yavas gelir zaten
piknik mi pek severim ya

Hazır bahsetmişken sorayım canım mutfak dolaplarını ne ile siliyosun locla siliyorum ama cam kısımlarda iz kalıyo sanki buğulu cam
canim ben bulasik detrjanli ve bildigin camasir deterjanli su yapip onla siliyorum
bende de bugulu cam
ben oyle her yere farkli temizlik malzemesi almayi sevmiyorum ya parama yazik

him sey o zaman lafimi geri aliyorumefferim
kurdurdun mu betus makneyi hayirli olsun
ay ben de senin gibiyim ya icime sinmiyo benim deevet kapagini acik birak ki buhari disariya ciksin

Sağol beybi evet nihayet kurdurabildim... bir de kullanmayı becerebilsem :) şimdi araştırdım azıcık bu bosch markalarda hep bundan şikayet etmiş insanlar.... ıslak kalıyor bulaşıklar diye.... bozuk mu çıktı şimdi makinam yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…