- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.421
baktım canım.sen diger topige bi bak bacim ben dinlenirsem evi belediye temizlicek birazdan
evet,oturtuğun kabahat.siz yazin yazin ben gelince cevaplicamyoksa beni de laptopla birlikte oturdugum yerden kepceyle alicaklar
gunaydin bacilar
ay her tarafim agriyo ya ozellikle de bacaklarimdun birden esimin arkadasi ilk defa ailecek bize gelmek istediklerini soylediler kostur kostur yemek yaptim onlar daha gitmeden 6 yildir aramiz acik olan bizle konusmayan halam torununu da almis bize gelmek istedigini soyledi o geldi.gece 12de gittiler.sabahdan popom yer yuzu gormedi anlicaginiz
simdi de ev savas alani gibidiger topige foto eklicem
aynı hızla devam ediyorsun maaşALLLAH canım.
bi de sigara böreğimi sardıno yorgunlukla.
maharetli hanımlar her işin üstesinde geliyor ne güzel.
ben bu hafta yorgunum.
çocukların kontrolü vs. ile geçti.
sabah evi toparladım.mutfak dolaplarını dıştan sildim.tezgahı vs.
yemek yaptım.
çamaşır katladım.
kahvaltıyı hazırladım.çıktım.
eğer akşama enerjik hissedersem halıları silkeleyip dip köşe silip süpürmek istiyorum.
banyo ve küçük wcyi çamaşır suyuyla yıkarım.
mutfak ve koridorun yerlerini de çamaşır suyuyla biraz bekletmeyi düşünüyorum.
geçen hafta derz aralarını temizlemiştim kirlenmesin.:)
tabi hepsi plan.
akşama yapabilmeyi ümit ediyorum.
sen de fazla mesai yapmışsın misafirlerinle,geçmiş olsun.
her iki misafir de stres yapmıştır sende.:)
betül nerelerde kızlar?
sihirli su bulunduğum yerde var mı bilmiyorum.Sen en büyük işi halletmişsin derz araları bende yapıcam ama gözümde büyüyor sihirli mavi sudan almam lazım o cok güzel cıkarıyor....
sihirli su bulunduğum yerde var mı bilmiyorum.
ben epey uğraştım.
limon suyu,soda,vs.ile bir karışım gördüm nette.
onu da deneyebilirim.
kolay çıkarıyormuş.
sihirli suyu da aramak lazım.:)
Canım amwayin satışını ablam yapıyo alayım bari o da tam emin olamadı eski kalanları temizler mi diye.memnunsan alayım dün bimin güldalını övüyolardı onunla temizledim tam istediğim gibi olmadı sankiAmway un fırın temizleyicisi mükemmel bişey ben bayıldım ışıl ışıl oldu resmen
Ama bu karisimida deneyecegim bi ara
Maşallah sana ya herşeye yetişiyosun.bizleri de motive ettin ben de artık programlı yapıyorum yoksa pilim bitiyo.pazartesi çarşamba cuma sil süpür bütün ev.salı perşembe cumartesi toz al tuvslet banyo ov.perşembe pazar balkonları yıka.cumartesi ütü günü.pazar pazartesi çamsşır yıkama günü.böyle kafam rahat oluyo daha özenerek yapıyorum birikmeyince.toz alma günlerinde haftada bir gününü dolap düzenlemeye ayırıyorum buzdolabı kıyafet dolapları gibi.balkonları yıjarken iki haftada bir o odaların camlarını da elden geçiriyorum.üç bslkon var.diğer iki odayı da diğer balkon yıkamada siliyorum.valla kadın tutuyorum ikinci gün yine aynı oluyo yine yoruluyorum parama yazık vazgeçtim artık.bugün bslkon ve toz alma günüm ama şimdi pikniğe gidicem işlet akşama kalacak mecbur yspcazgunaydin bacilar
ay her tarafim agriyo ya ozellikle de bacaklarimdun birden esimin arkadasi ilk defa ailecek bize gelmek istediklerini soylediler kostur kostur yemek yaptim onlar daha gitmeden 6 yildir aramiz acik olan bizle konusmayan halam torununu da almis bize gelmek istedigini soyledi o geldi.gece 12de gittiler.sabahdan popom yer yuzu gormedi anlicaginiz
simdi de ev savas alani gibidiger topige foto eklicem
Maşallah hıza bak ya nazar değmesinKimse iş yapmadı mı bugün neyse ben yazıyım yaptıklarımı
Sabah 7 de Kalktım
Mutfakta bir kaç Bulaşık vardı onları makineye dizdim çalıştırdım
Ütü Yaptım
Cocukları okula gönderdim
Cocukların nevresimlerini çıkarttım yıkamaya koydum
Dışarı çıkıp 45 dk yürüyüş Yaptım
Kayınvalideye kahvaltıya gittim
Eve gelince nevresimleri Astım
Mutfağın tülünü ve balkonun tülünü attım makineye
Camını sildim, tülünü taktım
Yerlerini süpürdüm
Görünen yerleri sildim
Tezgahı sildim, lavaboyu ovdum Ocak aspiratör sildim
Holu süpürdüm, görünen yerlerini sildim
Dış kapıyı sildim
Cocukların Odası'nı süpürüp görünen yerlerini sildim
Salonun süpürdüm toz aldım
Yatak Odası'nı süpürdüm Toz aldım, yerlerini sildim
Balkonun camını sildim, tülünü taktım
Yerleri ni süpürüp sildim
Banyoyu sildim lavabo wc ovdum
3 yufkam vardı onları sigara Böreği sardım
Cocukların nevresimlerini utuledim serdim
Artık pilim bitti şimdi dizi keyfi yapacagım...
gerçekten fırın temizleyici çok süper.Canım amwayin satışını ablam yapıyo alayım bari o da tam emin olamadı eski kalanları temizler mi diye.memnunsan alayım dün bimin güldalını övüyolardı onunla temizledim tam istediğim gibi olmadı sanki
Hazır bahsetmişken sorayım canım mutfak dolaplarını ne ile siliyosun locla siliyorum ama cam kısımlarda iz kalıyo sanki buğulu camveee rapor
once yatagimi topladim(Allahtan orasi daginik degildi)
supurge actim
halinin kenarlarini sildim(buyuk temizligi daha yeni yapmistim)
kizimin yatagini topladim
bit pazarina donen odasini topladim
supurge actim
kenarlari sildim
salonu topladim
sofrayi silkeleyip makineye attim
masa sandalye
orta sehpayi sildim
supurge actim
kalan yerleri sildim
koltugun yastiklarini kabarttim
wc lavabo kuveti ovdum
aynayi
aksesuarlari sildim
havluyu
paspasi degistim
yerini sildim
kapinin onunu sildim
koridoru supurdum
gectim esas yere,mutfaga
kaldirilmasi gerekenleri kaldirdim
tabaklardaki kalintilari aldim makineye dizdim
elde yikanmasi gereken servis tabaklari ve kadehleri yikadim
mikrodalgayi sildim
masa sandalye
tezgah
aspirator
beyaz esyalari sildim
ocagi sildim
lavaboyu ovdum
makineye camasir attim
supurge actim
sildim
mutfak dolaplarindeki parmak izlerini de sildim
veee bitti
him sey o zaman lafimi geri aliyorumben rapor geçene kadar ev gene aldı başını yürüdü... o vakit baya yaptıydım amaa... vallaa camları neyim sildiydim... Bu
hafta sonu gene yapçam raporu o zaman vereyim...
bu akşam yapılacaklar
* salon süpürülecek
* kuşalarla ilgilenilecek kafes malzemeleri sirkeli suyla yıkanacak hatta kuşlarda yıkanacak hava güzel
* çiçeklerle ilgilenilecek
* kuruyan bulaşıklar yerleştirilecek
* pis bulaşıklar makineye atılacak
kızlar bişi sorucam ben acemiyim bulaşık makinem yeni kuruldu daha içinden ıslak çıkıyo kapısını açık mı bırakmak gerekiyor kuruması için... gülmeyin valla, hiç bir fikrim yok... ömrümde ilk defa bulaşık makinam oldu :) yıkamasını da içime sindiremedim henüz.... sankim ben daha güzel yıkıyordum :))
aksama mievet,oturtuğun kabahat.
hadi kalk ancak akşama biter bu ev.
Allah kolaylık versin.
dularımız seninle canım.
sagolasin ablaOooo misafir üstüne misafir hiç sevmem davetsiz misafir gelsin insanın eli ayağına dolaşır Neyseki senin gibi hamarat bir hatun üstesinden gelmiştir bütün işlerin....
[/QUOTE]Maşallah sana ya herşeye yetişiyosun.bizleri de motive ettin ben de artık programlı yapıyorum yoksa pilim bitiyo.pazartesi çarşamba cuma sil süpür bütün ev.salı perşembe cumartesi toz al tuvslet banyo ov.perşembe pazar balkonları yıka.cumartesi ütü günü.pazar pazartesi çamsşır yıkama günü.böyle kafam rahat oluyo daha özenerek yapıyorum birikmeyince.toz alma günlerinde haftada bir gününü dolap düzenlemeye ayırıyorum buzdolabı kıyafet dolapları gibi.balkonları yıjarken iki haftada bir o odaların camlarını da elden geçiriyorum.üç bslkon var.diğer iki odayı da diğer balkon yıkamada siliyorum.valla kadın tutuyorum ikinci gün yine aynı oluyo yine yoruluyorum parama yazık vazgeçtim artık.bugün bslkon ve toz alma günüm ama şimdi pikniğe gidicem işlet akşama kalacak mecbur yspcaz
canim ben bulasik detrjanli ve bildigin camasir deterjanli su yapip onla siliyorumHazır bahsetmişken sorayım canım mutfak dolaplarını ne ile siliyosun locla siliyorum ama cam kısımlarda iz kalıyo sanki buğulu cam
him sey o zaman lafimi geri aliyorumefferim
kurdurdun mu betus makneyi hayirli olsun
ay ben de senin gibiyim ya icime sinmiyo benim deevet kapagini acik birak ki buhari disariya ciksin
kiz betus evimin temiz halini gordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?