- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.441
yok kiz benimki de oyle bozuk degildir benceSağol beybi evet nihayet kurdurabildim... bir de kullanmayı becerebilsem :) şimdi araştırdım azıcık bu bosch markalarda hep bundan şikayet etmiş insanlar.... ıslak kalıyor bulaşıklar diye.... bozuk mu çıktı şimdi makinam yaaa....
bitti tabe ne sandinaaa görmedim henüz hemen bitti mi kız süpersinn.....
sagolasin canimhim sey o zaman lafimi geri aliyorumefferim
kurdurdun mu betus makneyi hayirli olsun
ay ben de senin gibiyim ya icime sinmiyo benim deevet kapagini acik birak ki buhari disariya ciksin
aksama mi
sagolasin abladagaldi ev birazcik ama olsun ben misafir varken toplamayi sevmiyorum ya hep misafirle ilgilenmek istiyorum
Canım en çok memnun olduğum beyaz eşyam her gören makinsn ne kadar temiz yıkoyo diyo.benimki de bosch sadece plastik kaplar ıslak oluyo diğerlri ışı ışılSağol beybi evet nihayet kurdurabildim... bir de kullanmayı becerebilsem :) şimdi araştırdım azıcık bu bosch markalarda hep bundan şikayet etmiş insanlar.... ıslak kalıyor bulaşıklar diye.... bozuk mu çıktı şimdi makinam yaaa....
Canım en çok memnun olduğum beyaz eşyam her gören makinsn ne kadar temiz yıkoyo diyo.benimki de bosch sadece plastik kaplar ıslak oluyo diğerlri ışı ışıl
bu ben oluyorummmmbecerikli hatun öğlene bitirmiş tüm işlerini.
ya boyle seyleri niye gecen sene soylemediniz banaCanım en çok memnun olduğum beyaz eşyam her gören makinsn ne kadar temiz yıkoyo diyo.benimki de bosch sadece plastik kaplar ıslak oluyo diğerlri ışı ışıl
bu ben oluyorummmm
ya boyle seyleri niye gecen sene soylemediniz bana
Canım topiğin başlarını okudum iki yüz sayfa falan şu bulaşık mskinası alma olayını biliyorum ama topik olmuş iki bin sayfa nasıl okuyayım da tavsiye edeyim.bi de benim makina en eski modeli ona rağmen çok iyi.seninki ne marka?bu arada raporumu yazayım piknikte nasıl bi enerjiyle geldiysem önce yemeği yaptım üç balkon yıkadım camlarını sildim üç odanın şampuanlı suyla.wc banyo temizledim.toz aldım.yemek yendi topladım bulsşıkları makinaya koydum veee kafam rahaat çayımı yudumluyorum.bu arada topiğe de böyle pat diye giriş yaptım ama katılabilirim değil mi size hamarat bayanlarbu ben oluyorummmm
ya boyle seyleri niye gecen sene soylemediniz bana
Tuzu eksiktir benimki tuzu azalınca bulaşıklardan hemen anlıyorum bi farklılık olduğunuMerhaba arkadaslar hepsini okuyamadım yeni katıldım aranıza. Benim bir sorum var bulaşık makinam bir senelik daha ve cok güzel yıkarken bir kaç seferdir bardaklar ve digerle aeylerde bembeyaz cıkıyor parlatıcı koyuyorum detarjanım hepsi iyi marka ne oldu böyle anlamadıö ne yapmam lazım
saka yapiyorum zaten canimCanım
Canım topiğin başlarını okudum iki yüz sayfa falan şu bulaşık mskinası alma olayını biliyorum ama topik olmuş iki bin sayfa nasıl okuyayım da tavsiye edeyim.bi de benim makina en eski modeli ona rağmen çok iyi.seninki ne marka?bu arada raporumu yazayım piknikte nasıl bi enerjiyle geldiysem önce yemeği yaptım üç balkon yıkadım camlarını sildim üç odanın şampuanlı suyla.wc banyo temizledim.toz aldım.yemek yendi topladım bulsşıkları makinaya koydum veee kafam rahaat çayımı yudumluyorum.bu arada topiğe de böyle pat diye giriş yaptım ama katılabilirim değil mi size hamarat bayanlar
canim benim gozlemlerime gore sararmis grilesmis camasir sunlar yuzunden olusuyoYardım
Yardım
Merabalar bayanlar banada tarfımcı olurmusuz konu şu:
Beyaz çamaşırlarımız gri oluyor omomatik kullanıyoruz neden ne yapmam gerekiyor
Birde mutfak tezgahımız şu simli döküm malzemeden çabucak leke kapıyo ve çıkmıyo siz ne kullanıyosunuz
ben de ayni senin gibiyim yaMerhaba arkadaslar hepsini okuyamadım yeni katıldım aranıza. Benim bir sorum var bulaşık makinam bir senelik daha ve cok güzel yıkarken bir kaç seferdir bardaklar ve digerle aeylerde bembeyaz cıkıyor parlatıcı koyuyorum detarjanım hepsi iyi marka ne oldu böyle anlamadıö ne yapmam lazım
canim eger evde varsa su tuzun resmini cekip atarmisin rica etsemTuzu eksiktir benimki tuzu azalınca bulaşıklardan hemen anlıyorum bi farklılık olduğunu
canim eger evde varsa su tuzun resmini cekip atarmisin rica etsem
tanelerine bakicam da normal kaya tuzu kullana bilirmiyim diye
tesekkur ederim canim
anladım zaten canım da evde yoktu o yüzden böyle oldu.tesekkur ederim canim
ben tanelerini gormek istemistim acikcasi
olsun canim anladim benCanım günaydın ekleyebildim mi bilmiyorum benim tuz bundan bitmişti netten çektim.evet iri salamuralık tuz gibi taneleri.ben koyabilirsin diye okumuştum sanki nette.kireçliyse sular tuzsuz olmaz.sen çocuktan mı erken uyanıyosun.ben bugün rapor veremiycem işe gidemedim bi kaç gündür topuğum ağrıyodu dün gelince hiç basamadım topuk dikeni mi nedir.bugün doktora gitcem biraz dinlenirim zaten dünden yapmıştım çoğunu
canim makineye tuzu miktar olarak ne kadar koyuyosun acaba?anladım zaten canım da evde yoktu o yüzden böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?