En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yok kiz benimki de oyle bozuk degildir bencebenimki ariston hotpoint
aaa görmedim henüz hemen bitti mi kız süpersinn.....
bitti tabe ne sandin

sagolasin canimne guzel programi kurmushsun sen gerisi yavas yavas gelir zaten
piknik mi pek severim ya[/QUOTE]
Gel canım şu anda yeşilliklerin arasında uzanıyorum eve gidince havam söncek görcem kendimi işlerle başbaşa

Canım en çok memnun olduğum beyaz eşyam her gören makinsn ne kadar temiz yıkoyo diyo.benimki de bosch sadece plastik kaplar ıslak oluyo diğerlri ışı ışıl

Canım
bu ben oluyorummmm

ya boyle seyleri niye gecen sene soylemediniz bana
bu ben oluyorummmm

ya boyle seyleri niye gecen sene soylemediniz bana
Canım topiğin başlarını okudum iki yüz sayfa falan şu bulaşık mskinası alma olayını biliyorum ama topik olmuş iki bin sayfa nasıl okuyayım da tavsiye edeyim.bi de benim makina en eski modeli ona rağmen çok iyi.seninki ne marka?bu arada raporumu yazayım piknikte nasıl bi enerjiyle geldiysem önce yemeği yaptım üç balkon yıkadım camlarını sildim üç odanın şampuanlı suyla.wc banyo temizledim.toz aldım.yemek yendi topladım bulsşıkları makinaya koydum veee kafam rahaat çayımı yudumluyorum.bu arada topiğe de böyle pat diye giriş yaptım ama katılabilirim değil mi size hamarat bayanlar

Yardım
Yardım
Merabalar bayanlar banada tarfımcı olurmusuz konu şu:
Beyaz çamaşırlarımız gri oluyor omomatik kullanıyoruz neden ne yapmam gerekiyor
Birde mutfak tezgahımız şu simli döküm malzemeden çabucak leke kapıyo ve çıkmıyo siz ne kullanıyosunuz

Selam temizlik hatunları
Bugün sabah Kalktım cocukları okula hazırladım
Onlar gidince Bulaşık makinesini boşaltım
Dışarı çıkıp yürüyüş Yaptım
Eve gelince bornoz takımlarını attım makineye
Onlar yıkanırken kuşun kafesini temizledim
Çorba Yaptım
Klozeti temizledim
Bornozları Astım
Dışarı çıktım Kızımın yıl sonu Gösterisi için birkaç bişey Aradım
Aksam yemek bulaşığını makineye dizdim tezgahı sildim....

Merhaba arkadaslar hepsini okuyamadım yeni katıldım aranıza. Benim bir sorum var bulaşık makinam bir senelik daha ve cok güzel yıkarken bir kaç seferdir bardaklar ve digerle aeylerde bembeyaz cıkıyor parlatıcı koyuyorum detarjanım hepsi iyi marka ne oldu böyle anlamadıö ne yapmam lazım

Tuzu eksiktir benimki tuzu azalınca bulaşıklardan hemen anlıyorum bi farklılık olduğunu

saka yapiyorum zaten canim
gitti desene senin de piknikte topladigin sarjin
aa katila bilirmiyim mi?katildin bile
canim benim gozlemlerime gore sararmis grilesmis camasir sunlar yuzunden olusuyo
*kalitesiz deterjanlar(ben ariel kullaniyorum)
*kirecli su
*beyazlari az bile olsa renklilerle yikamak
*kisin camasiri evde kurutmak
ben dun camasir sodasiyla yikadim biraz acildi sanki renklerisen de dene istersen
tezgah icinse bazi arkadaslar karbonat dokup yarim limonla ovduklarini soylemislerdi ayrica da memnun kalmislardi
ben de ayni senin gibiyim ya
makine onceleri cok iyi yikiyodu simdilerde sapitmaya basladiben ilk aldigimdan beri tuz kullanmadim sadece 3lu deterjanlardan kullandim
onceleri finish tablet kullaniyodum git gite iyrenc yikamaya basladi
sonra fairy jele gectim baktim bu daha guzel yikiyo
zamanla o da finish kadar olmasa da su lekeli cikarmaya basladi
ben de sirke doktum leke azald resmen
gecen camasir suyu doktum sirke dokmedim o da lekesi az olarak cikti
sen de sirke falan dene istersen canim
bu arada bizim sular acaip kirecli ama su makine tuzlarindan yok malesef burdabi ara normal kaya tuzu dokmeyi bile dusundum

Canım günaydın ekleyebildim mi bilmiyorum benim tuz bundan bitmişti netten çektim.evet iri salamuralık tuz gibi taneleri.ben koyabilirsin diye okumuştum sanki nette.kireçliyse sular tuzsuz olmaz.sen çocuktan mı erken uyanıyosun.ben bugün rapor veremiycem işe gidemedim bi kaç gündür topuğum ağrıyodu dün gelince hiç basamadım topuk dikeni mi nedir.bugün doktora gitcem biraz dinlenirim zaten dünden yapmıştım çoğunu

olsun canim anladim ben
valla riske girip yapicam yazarim buraya sonucu
ben azerbaycandayim canim saat farkimiz var yani sizin orda sanirsam saat su anda 08.39
bizde 10.39
siz yine de beni erkenci bilmeye devam edin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…