- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.701
Yok canım öyle bir belge almadık okulumuz yönlendirdi biziram den zeka testi yapılan çocuklar tanımlı olarak geçiyor.
yani üstün zekalı dahi gibi.:)
bak ekleyene kadar biktiririm seni valla her gun sorarim betus guccuk odanin fotosu nerde diyeayyy çektim fotoları da hani pek görecek bir şey olmasa da:)) fotoğraf makinasının kablosunu bulabilirsem ki o da küçük odanın derinliklerinde bir yerde atıcam fotoları....
benimde öyle olur şu an ev cillop gibi kapımı çalan yok :)) geçen hafta tam temizlik yapçam diye her yeri kaldırdım ayağa yatılı misafir geldi :)))
marifetli hatun maşallaahh....
burdaayıım dün temizlik yapmadım.... bir kaç bulaşık vardı onları makineye dizdim, mutfak tezgahını masasını sildim o kadaaar :) akşamları soğuk oluyor yahu şort giydim rahat rahat ohhh yaz gelmiş dedim totom dondu :)) şortumla battaniyenin altında oturdum sonra azcık kaykıldıım sonra sabah olmuş :))
bocekler hamam bocegi mi betusBu akşam ,
küçük odanın perdesi sökülüp yıkanacak mahvetmiş kuşlar ıyyk yani....
kitaplık silinip yerleştirilecek
pırasa yemeği yapılacak
buzdolabı ilgi bekler...
hatta erken çıkarsam ilk önce mutfak balkonunu ve camını hallederim...
evi kanatlı böcek basmış çıktıkları yere ilaç koydum ama genede bir iki tane görüyorum gıcık oluyorum kanatları var ama yürüyorlar Allahtan uçsalar daha feci.... her gördüğümde çığlığı basıyorum üst kat komşum hakkımda ne düşünüyor kimbilir
akşam bir de süpürürüm görünen yerleri silerim tamamdır....
ayyy evim bi temiz bi temiz sanki başkasına misafirliğe gitmişim gibi hissediyorum :)) hiç benim eve benzemiyor...
Ayyy azerinnn bacım korkulur senden ne güzel bi yöntemmiş bu sizden öğreneceğim çok şey var kızlarrr
abla benim nazarima gelmishsindir senSelam kızlarrrr bu hafta öyle saldım ki anlatamam hiç bir iş yapmadım nae süpürdüm , ne çamasır yıkadım herşey birikti valla ev almış başını gidiyor bir yerlerden yakalamam lazım hep dışşarlardaydım o yüzden ve gelince yorgunluktan iş yapamadım nazara mı geldim ne tatil enerjim bitti galiba
Pazartesi : akapunltura başladım onun için nerdeyse tüm gün dışardaydım
Salı : kızım hastalandı onu doktora falan götürdüm
Çarşamba : oğlum resim yetenek sınavına girdi onu götürdüm
Bugunde : kızım müzik alanında girecek birazdan çıkıp onu götürcem
Yarın sabah da arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz gitti yarım günn
bak ekleyene kadar biktiririm seni valla her gun sorarim betus guccuk odanin fotosu nerde diye
hakkaten ya bizim burda havalar baya guzeldi bi kac gundur bozdu iyice
bocekler hamam bocegi mi betusbak bi tarif veriyim sana 1 yemek kasigi pudra sekeri 1 yemek kasigi karbonati karistirip dok kose bucak her yere pudra sekerinin tadini begenip yiyolarmis sonra karbonat sisirip olduruyomus bocukleri
valla gozum eski t-sirt ,tayt falan ariyo buldugum yerde kesip bicicem hic affetmem
abla benim nazarima gelmishsindir sen
ne bileyim kiz turkce bocuk cesitlerini bilmiyorum ki bi tek hamam bocegini biliyorumkanatlı diyom kız :)) kanatlı hamam böceğimi olur... ayyy iyiki onlardan değil... benimkiler küçük, sineğin yürüyeni... karıncalarla da iyi anlaşıyorlar... banyo kapımın kenarlarını oymuşlar ordan çıkıyor namussuzlar... pudara şekeri ve karbonat deniyeyim bakiim....
ayy bi kere arkadaşımın evine kalmaya gitmiştim lisedeyedim o vakitler evde hamam böcekleri var ben çok korkarım böcekten bir de bunlar hızlı ve kocaman ... hiç uyuyamadım o gece... resmen ayak sesleri vardı hayvanların çık çık çık yürüyorlardı kabus gibiydi... rap rap rap geziniyolardı evde....
ay ben demin mikrodalgada yimek pisirdim 10 dakikadasogan patlican domates biber dograyip uzerine yag tuz karabiber ekleyip koydum mikrodalgaya suyu cekilince kapatip uzerine 1 tane yumurta cirptim tekrar bi kac saniye pisirdim ohh miss gibi oldu valla
kiz tavada da olurafiyet olsuuun normal fırında da olur mu acep :)
o zaman ram'e de yönlendirsin.Yok canım öyle bir belge almadık okulumuz yönlendirdi bizi
ay onlardan yıllar evvel ablamın evinde vardı.gece kanepenin bir ucundan diğerine seyir halindeydi tıkır tıkır.kanatlı diyom kız :)) kanatlı hamam böceğimi olur... ayyy iyiki onlardan değil... benimkiler küçük, sineğin yürüyeni... karıncalarla da iyi anlaşıyorlar... banyo kapımın kenarlarını oymuşlar ordan çıkıyor namussuzlar... pudara şekeri ve karbonat deniyeyim bakiim....
ayy bi kere arkadaşımın evine kalmaya gitmiştim lisedeyedim o vakitler evde hamam böcekleri var ben çok korkarım böcekten bir de bunlar hızlı ve kocaman ... hiç uyuyamadım o gece... resmen ayak sesleri vardı hayvanların çık çık çık yürüyorlardı kabus gibiydi... rap rap rap geziniyolardı evde....
ay ne güzel kolay yemek.ay ben demin mikrodalgada yimek pisirdim 10 dakikadasogan patlican domates biber dograyip uzerine yag tuz karabiber ekleyip koydum mikrodalgaya suyu cekilince kapatip uzerine 1 tane yumurta cirptim tekrar bi kac saniye pisirdim ohh miss gibi oldu valla
he valla ogle yemeyini atlattik kizimlao zaman ram'e de yönlendirsin.
zekalarının grubunu öğrenir ona göre yönlendirme yaparsınız.
kardeşimin kızı da kazandı.yetenek de ne yaptı bilemiyorum.
ay onlardan yıllar evvel ablamın evinde vardı.gece kanepenin bir ucundan diğerine seyir halindeydi tıkır tıkır.
bizde de zaman zaman oluyor.
bir ara çıldırmışlardı.
tüm binada varmış.
biz sürekli ilaçlıyorduk ona rağmen gitmiyorlardı.
şimdi karınca besliyoruz.
çocukların döküntüleriyle besleniyorlar.
sabah ben çıktıktan sonra çocuklar evde devam ediyorlar kahvaltıya.
öğlen gidince koloni halinde yemek üstünde yakalıyorum.
öğlen evi süpüreyim dedim kırk yılda bir.
elektrikler kesilmiş.
ocağı,demirlerini ç.suyuyla temizledim güzelce.
ufak tefek şeyler vardı salonda onları toparladım.yemek yedim.
ay ne güzel kolay yemek.
afiyet olsun,heveslendim mikro dalgaya.:)
güle güle kullan canım.he valla ogle yemeyini atlattik kizimla
aksama yemek yapicam
benim de yoktu mikrodagam
babam sagolsun gecen ay hediye aldi sonra da vazgecemedim valla cok guzel bi sey
zarari olmasi beni de korkutuyor acikcasi ama ne bileyim orda durunca elimde gidiyo ister istemezgüle güle kullan canım.
benim sabit fikirlerim var.mikro dalga zararlı da bunlardan biri.:)
o yüzden alamasam da yapılanlara hevesleniyorum doğrusu.
olsa ben de kullanırım da kendimi öyle şartlandırmışım.:)zarari olmasi beni de korkutuyor acikcasi ama ne bileyim orda durunca elimde gidiyo ister istemez
zarari olmasi beni de korkutuyor acikcasi ama ne bileyim orda durunca elimde gidiyo ister istemez
ensende kulağın felam çıkarsa gülerim bak :))
oh ne güzel.:)benim islerim bitti hobaaaaaa
yataklar toplandi nevresimler yikandi
dun gece itibariyle kizimi gece bezden cikarmaya karar verdim ve haliyle ilk gece olunca cisli kiyafetler nevresimler birikti bayaonlar yikandi aksama hazir hale getirildi
salon toplandi
masa ve orta sehpa silindi
mutfak toplandi
copler toplandi
makine dolduruldu digerleri elde yikandi
beyaz esyalari mutfak dolaplari bi guzel silindi parlatildi
wc lavabo kuvet ovuldu
toz alindi
yemek yapildi
makyajimi yaptim herufu bekliyom market alisverisi zamani geldi de
benim kiz da cok inatci cikti wc konusunda baya baya gozumun icine baka baka yapiyoduoh ne güzel.:)
sen işi bitirnce ben başlıyorum.
Allah'tan sabah erkenden mutfağımı hallettim.
şimdi sadece süpürüp çamaşır asarım.
o nevresim çarşaf işlerini ben de çok yaşadım.
küçük kızım yeni alıştı wcye.
gece yapmıyor şimdilik.
oğlum da öyleydi,sonra ne olduysa başladı yapmaya.
uzun süre bez kullandık mecburen.
araya benim hamileliğim vs. girince uzadı.
kızlar fena.benim kiz da cok inatci cikti wc konusunda baya baya gozumun icine baka baka yapiyoducok inatci benim kiz da dun aksam guzelce anlattim barbie evi istiyodu oyuncak,dedim hadi bez takmayalim geceleri onun parasini topliyip barbie ev alalim sana kabul etti bu sefer can evinden vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?