En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın kızlar.

dün sabahtan yemek yapmıştım.
mutfağı ve antreyi de süpürüp çıkmıştım evden.

akşam gidince salonu toparladım.çocuklar dağıtmıştı.
yemek yendi.bulaşıkları makineye koyup çalıştırdım.
mutfağın yerlerini sildim.

sabah kahvaltı ve öğlen yemeklerini hazırladım çocukların.
yatakları toparlayıp küçük kızımla çıktım.

akşama lavaboyu yıkanacak.
bulaşık makinesi boşaltılacak.:)

Slm kıslar bende dün akşam birkaç iş yaptım
eve gidip yemek hazırladım
yemek hazır olurken evi şöyle bir topladım
yemekten sonra bulaşıkları makineye dizdim elde yıkanacakları yıkadım
tezgahı masayı sildim
yoğurt mayaladım
etli yaprak sarma yaptım bu akşam için
buzlukta kalan biraz dondurma vardı
onu biraz yumuşattım içine erimiş çikolata, kakao ve bisküvi ilave ettim
dondurmalı mozaik pasta yaptım oğlum ve eşim çok beğendi
yaz günleri için alternatif olabilir
1 makine çamaşır yıkandı astım
beyaz çamaşırları ıslattım
oğlumu yıkadım günü bitirdim
bu sabahta beyazları yıkanmaya bıraktım işe geldim
çıkarkende çöpleri attım

geçen seferde farketmiş ama çok uykulu olduğu için söylemeyi unutmuş ama yanıma gelip o mutfağı zaten farketmemek mümkün değil di dedi

yarin soyyyle bi silip supureyim her yeri yemisim depresyonu

kullanmislar seni resmen canim

bilemiyorum ki canimbana ozel msj geliyo aslinda senin ayarlarda mi bi sorun var acaba?

alintilamak istedigin mesajlara coklu alinti tiklicaksin en son alintiari ekle yapicaksin

tabi canim sorgulamak benden soruluraz kaldi hepinizi motive edicem ben

abla netde guzel seyler yok ya yabancilarda guzel seyler var ben hep geziniyorum da o konularda
size cok guzel konular acicam insallah merak etmeyin

ben de oyle yapiyorum agir isleri ayni gunde yapmamaya dikkat ediyorum[/QUOTE]

Günayydııın kızlar güya çoklu alıntı yapayım dedim yukarıda gördüğünüz gibi azerinin mesajı çıktı.
yanlış oldu
mesajları nasıl siliyoruz sil komutu yok düzenleme bölümünde.
Ben de bugün çamaşır yıkıycam iki makina kuruyanları katlayacağım wc ler banyo temizliycem
toz alacağım
yemek yaparım bi de akşam olduu
bu arada paspas konusuna noktayı koydum scotch brite mikrofiber yer temizlik sistemi diye geçiyo 42 lira fiyatı.başlığı heryere dönüyo ve hiç leke tutmuyo tek dezavantajı elde yıkayıp sıkıyosun ama çok rahat ve güzel temizliyo.dikdörtgen başlıklı bu pratik paspas olan mandalla sıkılan değil
bezi aparatına takıyosun gerçekten hiç yorucu değil silme işi daha hızlı ve zevkli oldu benim için.
benim gibi paspas arayışı içinde olanlar için memnuniyetimi yazmak istedim.
mandal sıkmalı sünger uçlu olanı da aldım o da hiç leke tutmuyo ucunda ama çok yordu beni o

resmi de bu kızlarr

pratik paspas ucu sünger dediğim de bu ama bu yorucu geldi bana çünkü hep aynı yöne siliyosun yoksa güzel topluyo banyoda kullanıyorum bazen

ayyy çok teşekkür ederim cancazımm inş. inş.

seazcım şekerim bunu araştırdım gerçekten herkesler çok memnun ben de aynı bunun gibi mop kullanıyorum ama bime gelenlerden gerçi memnundum ama schotch brite almayı düşünüyorum ben de bezi de çok güzelmiş,, bir de bi blogdan bişey öğrendim paylaşayım bu temizlik bezlerinizi makineye atıyorsanız eğer yumuşatıcı koymayın özelliği bozuluyomuşş ay ben koyuyodum mikrofiber bezlerime hep ondan mı toz tüy bırakıyomuş artık
bir de canım bu ürünün deterjan hazneli olanı varmış onu duydun mu deterjanlı duyu fıslatıyomuşsun bezle siliyomuşsun anında kuru ve pırıl pırıll oluyomuş ay hangisini alsam şimdi ben

bu saate dek yaptıklarım;
sabah kalktım yatağımı düzelttim topladım, örtüsünü örttüm
temiz bulaşıkları topladım, yerleştirdim, yıkanacak bi kaç parçayı elde yıkadım bikaç tanesini makineye yerleştirdim
ebeveyn banyomu havalandırdım biraz dağınıklık vardı toparladım ve klozetini çamaşır suyuyla fırçaladım
çöpe yeni poşet koydum, sürahimi doldurdum
annemlere kahvaltıya gittim,
gelince bi makine beyazları havluları topladım makineyi kurdum.
şimdi yapacaklarım,
saçımı tarayıp toparlıcam,
şimdiden akşam yemeğimi yapıcam, balkonumu süpürcem (kaymaz yolluk kullanıyorum balkonda) çamaşırlar bitince asıcam çoraplar var katlanacak katlarımm,
bakalım başka neler yapıciiimm bu arada özel temizlik işlerim de var halletmem gerekenn yarın öbür gün falan kadın doğuma gidicem
offf bi de tam adetim bitti yıkandım az önce pembe akıntı görmiyimm miii bakalım ne olacak bi de gusül mü çıkacak başıma ooof off
ben kaçarrr

abla bak ne guzel yapmishsin islerinitelefonda cok guzel bi uygulama var boyle yapilacaklari yaziyorsun sonra tik atiyosun onune isinin yuzde kacini yaptin falan diye gosteriyoistersen ismini yazarim
Canim ismini yazar misin?
Geçenlerde yine yazmıştin bende onu ariyordum

Canım o deterjan hazneli olana da baktım bana çok ağır geldi bi de deterjan hazneli de olsa bezi yıkamak gerekir yine ağır olunca kullanımı zor olur diye düşündüm yoksa fiyat farkı çok yoktu.
ben de daha önce buna benzer kullanmıştım ama bunun bezi daha kalteıi güzel siliyo.
bakıyorum çok hamaratsın baya iş yapmışsın program yaptın mı kendine canım

Söyle bakıyım uygulamayı merak ettim tam benlikmiş...

ay pardom yuzdesini gosteren program house cleaner diye bi program
flyhelper daha guzel bence zaman ayarlayicisi var gunluk olarak yaza bilirsiniz sabah aksam diye ayira bilirsiniz
aylik haftalik diye ayira bilirsiniz
yemek menulerinizi yaza bilirsiniz

Canımsınnnnnnnnnnnn

15 karakter kuralı kalksııınnn :)))

Canım programı indirdin ama İngilizce türkçe versiyonu var mı biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…