- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.161
ay aksama az isin varmis canim ne guzelgünaydın kızlar.
dün sabahtan yemek yapmıştım.
mutfağı ve antreyi de süpürüp çıkmıştım evden.
akşam gidince salonu toparladım.çocuklar dağıtmıştı.
yemek yendi.bulaşıkları makineye koyup çalıştırdım.
mutfağın yerlerini sildim.
sabah kahvaltı ve öğlen yemeklerini hazırladım çocukların.
yatakları toparlayıp küçük kızımla çıktım.
akşama lavaboyu yıkanacak.
bulaşık makinesi boşaltılacak.:)
oy oyy tatli super olmustur ya yazdim bi kenaraSlm kıslar bende dün akşam birkaç iş yaptım
eve gidip yemek hazırladım
yemek hazır olurken evi şöyle bir topladım
yemekten sonra bulaşıkları makineye dizdim elde yıkanacakları yıkadım
tezgahı masayı sildim
yoğurt mayaladım
etli yaprak sarma yaptım bu akşam için
buzlukta kalan biraz dondurma vardı
onu biraz yumuşattım içine erimiş çikolata, kakao ve bisküvi ilave ettim
dondurmalı mozaik pasta yaptım oğlum ve eşim çok beğendi
yaz günleri için alternatif olabilir
1 makine çamaşır yıkandı astım
beyaz çamaşırları ıslattım
oğlumu yıkadım günü bitirdim
bu sabahta beyazları yıkanmaya bıraktım işe geldim
çıkarkende çöpleri attım
demistim dimi sanageçen seferde farketmiş ama çok uykulu olduğu için söylemeyi unutmuş ama yanıma gelip o mutfağı zaten farketmemek mümkün değil di dedi
canim mesaji silip yerine yanlis msj falan yaz oyle zamanlardaGünayydııın kızlar güya çoklu alıntı yapayım dedim yukarıda gördüğünüz gibi azerinin mesajı çıktı.
yanlış oldu
mesajları nasıl siliyoruz sil komutu yok düzenleme bölümünde.
Ben de bugün çamaşır yıkıycam iki makina kuruyanları katlayacağım wc ler banyo temizliycem
toz alacağım
yemek yaparım bi de akşam olduu
bu arada paspas konusuna noktayı koydum scotch brite mikrofiber yer temizlik sistemi diye geçiyo 42 lira fiyatı.başlığı heryere dönüyo ve hiç leke tutmuyo tek dezavantajı elde yıkayıp sıkıyosun ama çok rahat ve güzel temizliyo.dikdörtgen başlıklı bu pratik paspas olan mandalla sıkılan değil
bezi aparatına takıyosun gerçekten hiç yorucu değil silme işi daha hızlı ve zevkli oldu benim için.
benim gibi paspas arayışı içinde olanlar için memnuniyetimi yazmak istedim.
mandal sıkmalı sünger uçlu olanı da aldım o da hiç leke tutmuyo ucunda ama çok yordu beni o
gule gule kullan canimEki Görüntüle 1539688
resmi de bu kızlarr
canim benim bildigim mikrofiberlere bi tek yumusatici degil deterjan da kullanmak olmaz sadece sabunla yikanmaliseazcım şekerim bunu araştırdım gerçekten herkesler çok memnun ben de aynı bunun gibi mop kullanıyorum ama bime gelenlerden gerçi memnundum ama schotch brite almayı düşünüyorum ben de bezi de çok güzelmiş,, bir de bi blogdan bişey öğrendim paylaşayım bu temizlik bezlerinizi makineye atıyorsanız eğer yumuşatıcı koymayın özelliği bozuluyomuşş ay ben koyuyodum mikrofiber bezlerime hep ondan mı toz tüy bırakıyomuş artık
bir de canım bu ürünün deterjan hazneli olanı varmış onu duydun mu deterjanlı duyu fıslatıyomuşsun bezle siliyomuşsun anında kuru ve pırıl pırıll oluyomuş ay hangisini alsam şimdi ben
ellerine saglik canimbu saate dek yaptıklarım;
sabah kalktım yatağımı düzelttim topladım, örtüsünü örttüm
temiz bulaşıkları topladım, yerleştirdim, yıkanacak bi kaç parçayı elde yıkadım bikaç tanesini makineye yerleştirdim
ebeveyn banyomu havalandırdım biraz dağınıklık vardı toparladım ve klozetini çamaşır suyuyla fırçaladım
çöpe yeni poşet koydum, sürahimi doldurdum
annemlere kahvaltıya gittim,
gelince bi makine beyazları havluları topladım makineyi kurdum.
şimdi yapacaklarım,
saçımı tarayıp toparlıcam,
şimdiden akşam yemeğimi yapıcam, balkonumu süpürcem (kaymaz yolluk kullanıyorum balkonda) çamaşırlar bitince asıcam çoraplar var katlanacak katlarımm,
bakalım başka neler yapıciiimm bu arada özel temizlik işlerim de var halletmem gerekenn yarın öbür gün falan kadın doğuma gidicem
offf bi de tam adetim bitti yıkandım az önce pembe akıntı görmiyimm miii bakalım ne olacak bi de gusül mü çıkacak başıma ooof off
ben kaçarrr
aa gidiyo musun yazik ya ordakiler de seni bekliyoselam kızlar hayli yoğun bi gündü ama bu yoğunluğu çok özlicem yarın gidiyorum çünkü
evi topladım
bulaşık yıkadım
evi süpürdüm
bide yemek yaptım
başka birşey yapmadım
ay aksama az isin varmis canim ne guzel
oy oyy tatli super olmustur ya yazdim bi kenara
demistim dimi sanabosu bosuna kendini uzdun
canim mesaji silip yerine yanlis msj falan yaz oyle zamanlarda
gule gule kullan canim
canim benim bildigim mikrofiberlere bi tek yumusatici degil deterjan da kullanmak olmaz sadece sabunla yikanmali
ellerine saglik canimsen de bebek istiyodun dimi ALLAH gonlune gore versin
aa gidiyo musun yazik ya ordakiler de seni bekliyo
aaa öyle mi canımmm hiç bilmiyodum ben yaaa arap sabunu mu koyim o zaman makineye
evet tatlım bebek istiyoruz da olmuyor perşembe günü rahim filmine gideceğim dua isterim
ev işleri yanında özel epilasyon işlerimi hallediyorum o yüzden
hmm çok mu ağıırr Allah Allah, nette çok övmüşler ya bana da garip geldi fıslat kuru bezle sil ama çok temiz oluyomuş ve hemen kuruyo doğal olarak ıslak kalmıyo.. Parkelerde çok memnunmuşlar, alışmışız ıslak bezle silmeye böyle mobilya siler gibi garip geliyor kulağa,,Canım o deterjan hazneli olana da baktım bana çok ağır geldi bi de deterjan hazneli de olsa bezi yıkamak gerekir yine ağır olunca kullanımı zor olur diye düşündüm yoksa fiyat farkı çok yoktu.
ben de daha önce buna benzer kullanmıştım ama bunun bezi daha kalteıi güzel siliyo.
bakıyorum çok hamaratsın baya iş yapmışsın program yaptın mı kendine canım
hmm çok mu ağıırr Allah Allah, nette çok övmüşler ya bana da garip geldi fıslat kuru bezle sil ama çok temiz oluyomuş ve hemen kuruyo doğal olarak ıslak kalmıyo.. Parkelerde çok memnunmuşlar, alışmışız ıslak bezle silmeye böyle mobilya siler gibi garip geliyor kulağa,,
canım aynı markanın cır cırt diye bi ürünü varmış o nedir ki bilirsin sen.
yok tatlım yaa burdaki ablalar yanında hamarat değil tembelim sadece, elim de yavaş
program yapmadım tatlıcım yapsam mı acaba hani kimileri cuma sil süpür cumartesi ütü gibilerinden belirliyo ya ben hiç öyle çalışmadım bugüne dek, kafama göre yapıodum ne gerekirse ve biraz da hangini canım isterse...
plan yapılsa daha mı iyi olur, peki plana uyulmayınca ne olacak moral bozulmaz mı
selam canim burdada buldum seni :) Rabbim gonlune gore versin insallah..tatlım inan biz çocuğa hiç takılmayan bi çiftiz öyle rahatız ki çocuk yapmak için özel bi çaba hiç harcamadık bugüne dek aslında korunmamamıza rağmen bugüne kadar olmadığından bile memnunum herkes şaşırıyor zaten bizim relaxlığımıza :) amma velakin gerekeni yapmak gerekiyor bir yerde rahim filmini bi anormallik var mı yok mu görmek için yaptırcam bakalım bugüne dek hiç tedavi olmadım ne yumurta takibi ne iğne ne bişey.
Allah verdiği zaman oluyor esasında işin özü bu ama bazı şeylere gitmeye mecbur kalıyorsun.
Allahtan hayırlısı...
hmm çok mu ağıırr Allah Allah, nette çok övmüşler ya bana da garip geldi fıslat kuru bezle sil ama çok temiz oluyomuş ve hemen kuruyo doğal olarak ıslak kalmıyo.. Parkelerde çok memnunmuşlar, alışmışız ıslak bezle silmeye böyle mobilya siler gibi garip geliyor kulağa,,
canım aynı markanın cır cırt diye bi ürünü varmış o nedir ki bilirsin sen.
yok tatlım yaa burdaki ablalar yanında hamarat değil tembelim sadece, elim de yavaş
program yapmadım tatlıcım yapsam mı acaba hani kimileri cuma sil süpür cumartesi ütü gibilerinden belirliyo ya ben hiç öyle çalışmadım bugüne dek, kafama göre yapıodum ne gerekirse ve biraz da hangini canım isterse...
plan yapılsa daha mı iyi olur, peki plana uyulmayınca ne olacak moral bozulmaz mı
günaydıın canım inşallah iyidir yumurtacıklarınGunaydinlar herkese
bi iki saate doktora gidicem bakalim benim yumurtalar napiyoo zamana kadar ortaligi topliyim gelince dunun ve bu gunun raporunu yazicam
beynim döndü benim.:)Iyi gecelerrrr size yine bugun sokaklardaydım desem artık bana inanmayacaksınız bugun evde yapabildiğim şeyler yatakları toplamak, bulaşık makinesini çalıştırmak ve buzdolabını düzenlemek bu kadar aslında ütü ve ev süpürmek vardı listemde ama sabah kahveye gelen ani misafir, sonrasında öğlenden sonra benim ev vergisi yatırma işlerim + görümcemin bir kuyumcu işi vardı onun için dolandım + hiç hesapta yokken tam e e geldim saat 5 gibi kızımın keman kurs hocası aradı prova var die onu kursa götürmem ve 1,5 saat beklemem ordan da yeğenimin dogum gününe gitmekle günü bitirmiş oldum ve şu an o kadar cok yorgunum ki zor yazıyorum hepinize iyi geceler..,
BirTutamMutluluk20 bilgiler için teşekkürler bu yastan sonra ingilizceyi çözeriz artık uygulamayı indirmeyi denicem teşekkürler tatlım
Raporun devamı,
bi önceki mesajda yapılacak dediğim işler de yapıldı yani:
yemek yapıldı,
çamaşırlar asıldı,
temiz çoraplar katlanıp kaldırıldı,
balkon güzelce süpürüldü, korkuluklarda( ne denir bilemedim dış demirleri işte) ve camların (cam balkon) pervazlarında biriken tozlar silindi,
ilaveten:
salonun balkona bakan köşesi (balkon kapı hep açık olduğundan çok kirleniyor) süpürüldü, silindi, salon abajuru silindi,
yeni aldığım fırını getirdiler yerine yerleştirildi şimdilik üstün körü silindi çünkü başka işler vardı
rahim filmi için özel temizlik yapıldı
koltuk altı bazasında duran eşofman ve ev giysileri düzenlendi, yazlıklar öne alındı kışlıklar arkaya atıldı
tekrar mecburi gusül alındı
yemeğe ilave salata yapıldı,
yemekten sonra bulaşıklar makineye yerleştirildi, elde yıkanacaklar yıkandı,
tezgah ve ocak bulaşık deterjanlı sünger ile silindi,
yerler şarjlı süpürge ile hızlıca süpürülüp bazı açıkta kalan yerler silindi,
salon yemek masasının üzeri tozlanmıştı silindi örtüsü silkildi,
sonra keyif yapıldı,
bu kadaaarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?