En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kizlar evet program ingilizce ama oyle mukemmel ingilizce gerektirmiyo
program acilinca tasks yazisina tiklayin
altta gri serit cikacak oraya tiklayip yapmaniz gereken islerinizi yazin
ve bu kadar

Son düzenleme:
islerinizi sabah oglen aksam diye ayiracaksaniz routinee yazisina tiklayip
morning-sabah
afternoon-oglen
evening-aksam
week-hafta
month-ay
secip yine ayni sekilde gri serite tiklayip yazin
en alttaki timer yazisina tiklayinca da zaman ayarlayicisini kullana bilirsiniz

ay aksama az isin varmis canim ne guzel
oy oyy tatli super olmustur ya yazdim bi kenara
geçen seferde farketmiş ama çok uykulu olduğu için söylemeyi unutmuş ama yanıma gelip o mutfağı zaten farketmemek mümkün değil di dedi
demistim dimi sanabosu bosuna kendini uzdun
canim mesaji silip yerine yanlis msj falan yaz oyle zamanlarda
gule gule kullan canim
canim benim bildigim mikrofiberlere bi tek yumusatici degil deterjan da kullanmak olmaz sadece sabunla yikanmali
ellerine saglik canimsen de bebek istiyodun dimi ALLAH gonlune gore versin
selam kızlar hayli yoğun bi gündü ama bu yoğunluğu çok özlicem yarın gidiyorum çünkü
evi topladım
bulaşık yıkadım
evi süpürdüm
bide yemek yaptım
başka birşey yapmadım
aa gidiyo musun yazik ya ordakiler de seni bekliyo

Iyi gecelerrrr size yine bugun sokaklardaydım desem artık bana inanmayacaksınız bugun evde yapabildiğim şeyler yatakları toplamak, bulaşık makinesini çalıştırmak ve buzdolabını düzenlemek bu kadar aslında ütü ve ev süpürmek vardı listemde ama sabah kahveye gelen ani misafir, sonrasında öğlenden sonra benim ev vergisi yatırma işlerim + görümcemin bir kuyumcu işi vardı onun için dolandım + hiç hesapta yokken tam e e geldim saat 5 gibi kızımın keman kurs hocası aradı prova var die onu kursa götürmem ve 1,5 saat beklemem ordan da yeğenimin dogum gününe gitmekle günü bitirmiş oldum ve şu an o kadar cok yorgunum ki zor yazıyorum hepinize iyi geceler..,

BirTutamMutluluk20 bilgiler için teşekkürler bu yastan sonra ingilizceyi çözeriz artık uygulamayı indirmeyi denicem teşekkürler tatlım

aaa öyle mi canımmm hiç bilmiyodum ben yaaa arap sabunu mu koyim o zaman makineye
evet tatlım bebek istiyoruz da olmuyor perşembe günü rahim filmine gideceğim dua isterim
ev işleri yanında özel epilasyon işlerimi hallediyorum o yüzden

Raporun devamı,
bi önceki mesajda yapılacak dediğim işler de yapıldı yani:
yemek yapıldı,
çamaşırlar asıldı,
temiz çoraplar katlanıp kaldırıldı,
balkon güzelce süpürüldü, korkuluklarda( ne denir bilemedim dış demirleri işte) ve camların (cam balkon) pervazlarında biriken tozlar silindi,
ilaveten:
salonun balkona bakan köşesi (balkon kapı hep açık olduğundan çok kirleniyor) süpürüldü, silindi, salon abajuru silindi,
yeni aldığım fırını getirdiler yerine yerleştirildi şimdilik üstün körü silindi çünkü başka işler vardı
rahim filmi için özel temizlik yapıldı
koltuk altı bazasında duran eşofman ve ev giysileri düzenlendi, yazlıklar öne alındı kışlıklar arkaya atıldı
tekrar mecburi gusül alındı
yemeğe ilave salata yapıldı,
yemekten sonra bulaşıklar makineye yerleştirildi, elde yıkanacaklar yıkandı,
tezgah ve ocak bulaşık deterjanlı sünger ile silindi,
yerler şarjlı süpürge ile hızlıca süpürülüp bazı açıkta kalan yerler silindi,
salon yemek masasının üzeri tozlanmıştı silindi örtüsü silkildi,
sonra keyif yapıldı,
bu kadaaarr.

Rabbim gönlüne göre versin canım bende ilk cocuğumda baya bi uğraşmıştık iğneler falan yumurtlama takibi neyse cok şükür oldu ikinci de hiç olmaz yaa dediğimiz bir zamanda oldu bütün iş psikolojik bence kafanı başka şeylere yoğunlaştır düşünme olacak mı olmayacak mı die...hatta ben ilk cocuğumda takibi bırakmıştım babam ölmüştü hiç bebek düşünecek halde değildim sonra kendiliğinden oldu o kadar iğne falan işe yaramadı yani Allah yardımcın olsun korkma sakın artık teknoloji cok ilerledi eskiden daha zormuş rahim filmi çektirmek.....

hmm çok mu ağıırr Allah Allah, nette çok övmüşler ya bana da garip geldi fıslat kuru bezle sil ama çok temiz oluyomuş ve hemen kuruyo doğal olarak ıslak kalmıyo.. Parkelerde çok memnunmuşlar, alışmışız ıslak bezle silmeye böyle mobilya siler gibi garip geliyor kulağa,,
canım aynı markanın cır cırt diye bi ürünü varmış o nedir ki bilirsin sen.
yok tatlım yaa burdaki ablalar yanında hamarat değil tembelim sadece, elim de yavaş
program yapmadım tatlıcım yapsam mı acaba hani kimileri cuma sil süpür cumartesi ütü gibilerinden belirliyo ya ben hiç öyle çalışmadım bugüne dek, kafama göre yapıodum ne gerekirse ve biraz da hangini canım isterse...
plan yapılsa daha mı iyi olur, peki plana uyulmayınca ne olacak moral bozulmaz mı

merhaba arkadaslar, benimde ev isleriyle basim dertte 3 katli buyuk bir evim ve 15 aylik hiper aktif oglum var gerisini siz dusunun..
bahar temizligi yaptim bitiremeden yeniden batti bahceyi yaptiriyoz heryer berbat oldu icimden temizlik yapmakta gelmiyor benim biraz motivasyona ihtiyacim var ne olur yardim edin
temiz dusenli ve disiplinli olmak istiyorum ama bir turlu beceremiyorum benim sorunum temiz kullanamamak galiba
neyse heralde bu saatte kimse yoktur burda hepinize iyi geceler..

tatlım inan biz çocuğa hiç takılmayan bi çiftiz öyle rahatız ki çocuk yapmak için özel bi çaba hiç harcamadık bugüne dek aslında korunmamamıza rağmen bugüne kadar olmadığından bile memnunum herkes şaşırıyor zaten bizim relaxlığımıza :) amma velakin gerekeni yapmak gerekiyor bir yerde rahim filmini bi anormallik var mı yok mu görmek için yaptırcam bakalım bugüne dek hiç tedavi olmadım ne yumurta takibi ne iğne ne bişey.
Allah verdiği zaman oluyor esasında işin özü bu ama bazı şeylere gitmeye mecbur kalıyorsun.
Allahtan hayırlısı...

Cumartesi öğleden sonra evi süpürüp silip toz alıyorum. (çocuk yok) hafta içi 2 güne bir bulaşık yıkıuorum. eşimle sıra yaptık bir o bir ben yıkıyoruz çamaşırlarıda atıyorum makineye çalıştırıyorum, eraber asıp beraber toplayıp beraber katlıyoruz.

şayet bana yada ona kalsa haftalarca kalır yerinde Birbirimizi gaza getiriyoruz, tavsiye ederim.

selam canim burdada buldum seni :) Rabbim gonlune gore versin insallah..

Evet canım cırt cırtlı modeli de vardı ben de senin gibi kararsız kararsız paspaslara başınırken yanımda bir bayan alıyodu
tabii kaçar mı hemen sordum kullanıyo musunuz memnun musunuz dedim
o da bi arkadaşım tavsiye etti bununla cam siliniyor dedi.
zaten onun başlığı çok küçük .küçük bir kare gibi başlığı onla evi silsen üç saatte silersin çok az alan siler yani.bi de cırt cırt suda çabuk bozulur diye düşünmüştüm.
canım aynı senin gibi çok araştırdım çok sordum burda da ama bu paspasta karar kıldım düşünmeden al derim.
ben de öyle günlere bölüp yapıyorum canım programlı daha iyi oluyo.üç dört sayfa önce prıgramımı yazmıştım buraya.
aniden bir misafirim geldiğinde düşünmüyorum artık tuvalet lavabo temiz mi toz almış mıydım gibi kafam daha rahat.
tabiki uymadığım günler oluyo ama esnek davranıyorum.eskidenn hepsini bi günde yapardım hem ev çok kirlenirdi işim ağır ve yorucu olurdu.şimdi daha düzenli hafta sonu iş yapmıyorum kendime daha çok zaman ayırıyorum.mesela bugün programa göre toz aldım lavabo tuvaletleri temizledim yarın sil süpür yapcam.ertesi gün yine toz al tuvalet temizliği ve balkonları yıkamayı ekliyorum sonraki gün yine sil süpür cuma günleri daha arıntılı gafta sonu yapmayacağım için koltukların altını falan çekiyorum.cumartesi sadece ütü günü.artık öyle deli gibi çamaşır yıkamıyorum iki gün belirledim bitiriyorum çamaşır işini.gibi gibi işte canım böyle daha rahat tavsiye ederimm.

Gunaydinlar herkese
bi iki saate doktora gidicem bakalim benim yumurtalar napiyoo zamana kadar ortaligi topliyimgelince dunun ve bu gunun raporunu yazicam
günaydıın canım inşallah iyidir yumurtacıkların
raporlarını bekliyoruzzz
program ysptın mı bize canım yoksa o ingilizce olan mı
hayranım senin şu herkese cevap yazmana hep yazacağım unutuyorum
topiği üç bin sayfaya ulaştırmanda bu ilgili halinden bence canım.
iyi ki varsın azeriiin:))))))

slm hanımlar günaydın hepinize
dün akşam iş çıkışı eve gidip yemekleri ısıtmaya koydum
onlar ısınırken sabahtan makineye attığım çamaşırları serdim
kuruyanları topladım
sofrayı hazırladım
yemekten sonra mutfağı topladım
bulaşık makinesini boşalttım
makineyi sirkeyle boş çalıştırdım
bulaşıkları elde yıkadım
ocağı sildim demirlerini makineye attım
çelik tencere ve çaydanlıkları cifle parlattım
tezgahı ve tezgah arkası fayansları sildim
masa ve sandalyeleri sildim
mutfağı ve koridoru süpürdüm

günaydınlar kızlar..

dün akşam yürüyüş yapıp eve gitmiştim.
sonra alt komşumda oturdum.
sonra küçük kızımı bahçeye indirdim.
derken hiç bir şey yapamadım.

sabah yemek yaptım.
mutfakda elde yıkanacakalrı yıkadım.
makineye bir kaç şey koydum.
tezgah,masayı sildim.

oğlumun odasını ve ütülenmişleri toplayıp,yerleştirdim.
evi süpürüp,sildim.
lavaboyu yıkadım.

hazırlanıp,kızımla çıktım.

*akşamları yürüyüş çok yoruyor ve hiç bir iş yapamıyorum.
bugün vakit varken süpüreyim dedim.

beynim döndü benim.:)
sen ne haldesin kim bilir.

oooo süpersin canım.
her yere el atmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…