En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba kızlar ben bu saate kadar hiçbiri yapmadım ya 1 de dersim bitti yemeğimi yedim annemle pazara çıktım yeni eve girdim ev berbat durumda artık biraz dinleyip hemenişe koyulacagım bu aarada iyi kandiller

ayni benim kiz yabenimki de cok guzel ogrenmisti sonra ben hamile kaldim ve 3 yasindayken bi gun basladi bilerek kacirmayagozumun icine baka baka yapiyoduinat ettim takmadim bezio da inat etti bir sene boyle yaptisukur simdilerde duzeldi daha
Merhaba kızlar ben bu saate kadar hiçbiri yapmadım ya 1 de dersim bitti yemeğimi yedim annemle pazara çıktım yeni eve girdim ev berbat durumda artık biraz dinleyip hemenişe koyulacagım bu aarada iyi kandiller
iyi kandiller canim

merhaba arkadaşlar berat geceniz mübarek olsunn...
bugün doktora yumurta takibi için gittim, e kadın doğum o kadar yoğun oluyo i 1 de çıktım evden 5 te geldim
pazar günü de tüm gün piknikteydik gelince de yorgunluktan bişey yapamadım
bugün yaptıklarım,
bir makine çamaşır yıkandı asıldı,
banyo lavabosu güzelce ovuldu,
temiz bulaşıklar kaldırıldı bi kaç posta daha yıkandı,
yemek yapıldı, yine bulaşık vs. ,
malum kandildi anneleri ziyaret ettik şimdi de biraz geceyi ihya ederiz...
kendime program oluşturmuştum ama doktordu gezmekti derken hala tam geçiş yapamadım

evet yazin ben de oyleyim ister istemez terliyo insan onu giyemem ben de
yumurta takibine baslamishsin canim hayirlisi olsunben regl olmami bekliyorum sonra tedaviye baslicam insallah

gece şu an sorunumuz.
bugün uyandırdım,tekrar uyukluyordu.
gittiğimde baktım yeni yapmış.
uykuluysa çok huysuz oluyor.
bazen üzerini giymiş,çıkacağımız zaman yapıyor.

Allah yardımcın olsun canım.:)

evet yazin ben de oyleyim ister istemez terliyo insan onu giyemem ben de

yumurta takibine baslamishsin canim hayirlisi olsunben regl olmami bekliyorum sonra tedaviye baslicam insallah
teşekkür ederim azerinim evet dün gittim sağ tarafta bayağı büyümüş bir yumurta daha doğrusu folikül vardı,, doktor ilişki günleri verdi sonra cumartesi gel sabah erkenden yumurta çatlamış mı ona bakayım dedi
çatlama ile ilgili bir sroun tespit ederse diğer ay ilaç verecek muhtemelen o da sanırım klomen oluyor...
sen 2.yi düşünüyorsun demek hakkında hayırlısı bebem

Ben de muzdaribim bu konudan. Daha yeni evliyiz. Bi düzen oturtmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Bi de hamileyim şimdi daha zor geliyor. 3e doğru okuldan geliyorum hemen yemek bulaşık... biraz da evi toparlarsam ne ala... Eşim sağolsun çok anlayışlı dün gece ben 9da yattım. Bulaşıkları yerleştirmiş yeniden doldurmuş makinayi. Sabah görünce çok sevindim. Artık bi düzen kurmam lazım ama okulda çok yoruluyorum

Merhaba kızlar bugün okuldan eve geldiğimdesaat 1.30idi hhemen öğle yemeği yiyip cambalkon umu temizlemeye koyuldum perdeleri yıkanır camları sildim yerleri yıkadım çamaşır astım öğle yemeği bulaşıklarını makineye dizi şimdi annemle çay keyfi yapıyoruz akşama menemen ve tarhana çorbası yapıcam sizler Nasılsıniz

raporr:

salonda masanın, büfenin, koltuk ve sandaye kenarlarının, abajurun, kitaplığın aksesuar ve tablo saatlerin,tozu kuru olarak alındı ve cam sille cilalandı büfe aynası cam sil ve gazete kağıdı ile parlatıldı
salon minder ve kırlentleri kabartıldı,
ayrıca oturma odasının, portmantonun tozları da alındı,
yatak odası ve çalışma odası hariç her yer süpürüldü silindi,
yemek yapıldı, ayran yapıldı,
temiz bulaşıklar toplandı ve onun haricinde bi kaç posta daha yıkandı,
wc nin sabunmatiği dolduruldu,
yeni yastık kılıfları ütülendi ve kirlileri ile değiştirildi,
sanırım bu kadar aklıma başka gelmiyorr

Akşam yemeği yendi sofra toplandı bulaşık lar makineye dizildi kuruyan çamaşırlar yerleştirildi mutfak tezgahı temizlendi çay içildi bulaşıkları tekrar dizildi ve makine çalıştırıldı yarın görüşmek üzere

Bugünün bildirimi
Ev toplandı
Bulaşık yıkandı
Dip köşe evi süpürdüm
Vileda ile güzelce sildim
Toz aldım
Banyo yıkandı,lavabo ovuldu
2 sele çamaşır katlandı
Öğle yemeği
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Bulaşık yıkandı
(Camları silemedim bugün çok yorgun hissetim kendimi ama yarın bitiricem son 2 camı inşallah)

günaydın kızlar.
azerin sağlıkla git gel canım.:)

dün öğlen eve gidince mutfak dolaplarının bir kısmının içlerini ve dışını silip bulaşık makinesini boşalttım.
bulaşıkları koydum.
ocağı,tezgahı,fayansları,b.makinesini,masayı sildim.
salonu ve kızımın odasını topladım.
çöpleri alıp çıktım.

akşam 8e kadar çocuklarla dışardaydık.
sadece cacık yaptım.
makineye çamaşır attım.

bu sabah yemek yaptım.
mutfağı topladım.
yatağımı düzelttim.

Dun yemek yendi bulaşık makinesini çalıştırdı.
Topladımyyerleştirdim
2 makine çalıştı onları derdim
Evi ttopladım.
Ertesiggüne kuru fasulye pirisirdim
Pilav ve salata yaptım Dolaba koydum
EEtmek tatlısı yaptım.çok Yoruldum uyuya kalmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…