- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.341
ayni benim kiz yacanım benim kızım kreşe gidiyor eylülden bu yana.
konuşmasına etkisi baya oldu.
ben geçen yıl öğretecektim bakıcımız ayrıldı.kreşe alışma vs derken kendisi istemedi bezi.
ama ilk başlarda çok inat etti.
ekimde doğacaktı erken doğdu 28 ağustosda.:)
gece olayını henüz aşabileceğimizi sanmıyorum.
akşam konuşarak belki olabilir.
bu haftaya kadar hiç yapmadan kalkıyordu.
şimdi relaks artık,sorun değil.:))
gündüz de gelince hemen giderdi.
dün sıkmaya başladı.sonra çok sıkışmış bacaklarını bükerek koştu wcye.
iyi kandiller canimMerhaba kızlar ben bu saate kadar hiçbiri yapmadım ya 1 de dersim bitti yemeğimi yedim annemle pazara çıktım yeni eve girdim ev berbat durumda artık biraz dinleyip hemenişe koyulacagım bu aarada iyi kandiller
evet yazin ben de oyleyimAkşam yemeği ni yedik bulaşıkları dizdim kuruyan çamaşırlari yerleştirdim bir posta daha yıkanıyor bir de kızlar ben de takıntı var üzerindeki kıyafetleri çıkardımmı bir daha giyerim gelmiyor sizdede öyle mi
yumurta takibine baslamishsin canim hayirlisi olsunmerhaba arkadaşlar berat geceniz mübarek olsunn...
bugün doktora yumurta takibi için gittim, e kadın doğum o kadar yoğun oluyo i 1 de çıktım evden 5 te geldim
pazar günü de tüm gün piknikteydik gelince de yorgunluktan bişey yapamadım
bugün yaptıklarım,
bir makine çamaşır yıkandı asıldı,
banyo lavabosu güzelce ovuldu,
temiz bulaşıklar kaldırıldı bi kaç posta daha yıkandı,
yemek yapıldı, yine bulaşık vs. ,
malum kandildi anneleri ziyaret ettik şimdi de biraz geceyi ihya ederiz...
kendime program oluşturmuştum ama doktordu gezmekti derken hala tam geçiş yapamadım
gece şu an sorunumuz.ayni benim kiz yabenimki de cok guzel ogrenmisti sonra ben hamile kaldim ve 3 yasindayken bi gun basladi bilerek kacirmaya gozumun icine baka baka yapiyodu inat ettim takmadim bezi o da inat etti bir sene boyle yapti sukur simdilerde duzeldi daha
iyi kandiller canim
merhaba arkadaşlar berat geceniz mübarek olsunn...
bugün doktora yumurta takibi için gittim, e kadın doğum o kadar yoğun oluyo i 1 de çıktım evden 5 te geldim
pazar günü de tüm gün piknikteydik gelince de yorgunluktan bişey yapamadım
bugün yaptıklarım,
bir makine çamaşır yıkandı asıldı,
banyo lavabosu güzelce ovuldu,
temiz bulaşıklar kaldırıldı bi kaç posta daha yıkandı,
yemek yapıldı, yine bulaşık vs. ,
malum kandildi anneleri ziyaret ettik şimdi de biraz geceyi ihya ederiz...
kendime program oluşturmuştum ama doktordu gezmekti derken hala tam geçiş yapamadım
teşekkür ederim azerinim evet dün gittim sağ tarafta bayağı büyümüş bir yumurta daha doğrusu folikül vardı,, doktor ilişki günleri verdi sonra cumartesi gel sabah erkenden yumurta çatlamış mı ona bakayım dedievet yazin ben de oyleyimister istemez terliyo insan onu giyemem ben de
yumurta takibine baslamishsin canim hayirlisi olsunben regl olmami bekliyorum sonra tedaviye baslicam insallah
hayırlı yolculuklar tatlım... ben varım gızzzkizlar 2-3 saat sonra koye gidiyoruz
1 hafta sonra gelirim herhalde topik size emanetsahin ben yohum diye boslamaya kalkmayin gelince ifadenizi alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?