- 9 Ocak 2015
- 19.901
- 82.692
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.301
Çok tişikur ederimcanım benim maşaallah çok gençsinn, Rabbim bahtını açık etsin bu yaşta bu hamaratlar bravo vallah evlenince çok rahat edeceksin çok
Cok sukur canim bi sey cikmamasina sevindimcanım aslında çoğu bölümünü düzennlemiştim ama bazı kısımlar örn eşimin tarafına el atmadım pek. şu bi kaç gündür ben pek takılamadım sizlere bugün rahim filmine gidecektim onun hazırlık ve stresi vardı bir de eklem romatizmam var benim buralar feci nemli bi kaç gündür ağrılarım azmıştı...
gardrob görevi e son ne güne kadar canım?
pazar evde yokum da ben..
harika olur
ben tuttum bu fikri...
çok teşekkürler tatlım,Cok sukur canim bi sey cikmamasina sevindim
simdi sirada ne var?yani tedavide
gardrop ve cekmece duzenleme 31 mayis aksami bitiyo
bak sana ne buldum misafir takimin icin
boyle buyuyup kuculen bi duzenleyici ala bilirsin.hem ahsap oldugu icin daha guzel durur
harikasınız azerin,tam kafama göresiniz,bu bakım da ben de varımbak bakim dediniz de aklima geldi gorevlere ara sira bakim da ilave edelim ya hep ev isi olmaz demi
tamam canim problem degil ne zaman istersen katilirsin burdayiz zatençok teşekkürler tatlım,
pazartesi tekrar gideceğim yumurtaların durumuna bakacak doktor, film çektik diye bu ayı es geçmeyelim dedi
bakalım bizim yumoşlar ne alemde...
sen de gidiyordun canım Allah yardımcın olsun senin de...
azerincim ben bu seferlik katılmayayım çünkü bu meseleler sebebiyle rutin işlerim aksadı biraz dün de doktor dönüşü çok hasta oldum bir baş ağrısı bu sabaha dek geçmedi yani bi de karın ağrısı yaptı ben de hsg işlemi dün pek az şey yapabildim iş namına...
bi de yeni bi plan yaptım onu oturtmam için bitirmem gereken işlerim var şimdi gardroba takılmayayım, sonraki görevlerde inş.
gelecekte baska seyler de ilave ederiz listemize simdi fazla yuklemeyelim kendimiziharikasınız azerin,tam kafama göresiniz,bu bakım da ben de varım
bu arada bulduğun şey çok güzelmişşş ay nerde bulabilirim acabaaCok sukur canim bi sey cikmamasina sevindim
boyle buyuyup kuculen bi duzenleyici ala bilirsin.hem ahsap oldugu icin daha guzel durur
bambo duzenleyici olarak geciyo canimbu arada bulduğun şey çok güzelmişşş ay nerde bulabilirim acabaa
bak bakim dediniz de aklima geldi gorevlere ara sira bakim da ilave edelim ya hep ev isi olmaz demi
dogal bakim tariflerimizi de yazariz
Olur benim tariflerim var çok güEl olur hatta haftada bir bakım günümüz olsun o gün bakımımızı yapalım
eveeet yarin kizlara da soralim bi gun ayarlayalim
canım aslında çoğu bölümünü düzennlemiştim ama bazı kısımlar örn eşimin tarafına el atmadım pek. şu bi kaç gündür ben pek takılamadım sizlere bugün rahim filmine gidecektim onun hazırlık ve stresi vardı bir de eklem romatizmam var benim buralar feci nemli bi kaç gündür ağrılarım azmıştı...
gardrob görevi e son ne güne kadar canım?
pazar evde yokum da ben..
harika olur
ben tuttum bu fikri...
Cok sukur canim bi sey cikmamasina sevindim
Sen benim ilk denemelerimi görcektinofff bugünkü maceram kafama esti
tahinli kek yapayım dedim hay yapmaz olaydım batırdım keki
ilk defa denedım ve başarızım yaaaa
neeen oglen gelmiyonSelamlar beybiler,
Bundan kelli sadece akşamları teşrif ediciğim....ve sabahın köründe :))
dün neler yaptım
bütün evi süpürdüm , halıların altından koltukların altına kadar sildim (salon, mutfak, yatak odası hol)
salon tv ünitesi sehpalar masa sandalye ne varsa kapı sildim
kuruyan bulaşıkları kaldırdım
çamaşır astım
yemek yaptım
buz dolabını temizledim missler gibi oldu bütün içindekileri bulaşık mak yıkadım çok pratik oldu kızlar
banyo wc yıkadım
sonra çarşıya gittim
bu gün
kurumuş koltuk örtülerini serdim
kırlentlerin kılıflarını ütüledim taktım
kirli bulaşıkları topladım makineye attım -- canım makinem benim seni pek çok pek öok severim ---
yatağı topladım
pazara giderim az sonraaaa....
millet dolabi bitirdi tembel karuaaa süper olur.....
yazın yazın ben hiç bişi bilmiyom bakımdan anladıüım diş fırçalamak epilasyon parfüm bu kaaa :)) ömrümde hiç maske yapmadım mesela... aaa yalan olmasın geçen avokado almıştım çok pahalıymış bu arada dedim kabuğunu bile atmam yüzüme yapıştırırım :))
isteriz isteriz....
kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir....
geçmiş olsuuuun....
öffff bende düzenliyim bariii.....
hosgeldin canimben bu topiği çok sevdim tam benlik ;] bende bugün ne yaptıklarımı yazayım kahvaltı hazırladım bizimkiler kahvaltıya gelinceye kadar yatakları topladım kahvaltı ve öğle bulaşıklarını makineye attım bir posta renkli ve bir posta beyaz olmak üzere çamaşır yıkadım ve serdim ortalığı topladım ve süpürdüm asıl temizlik haftaiçi oluyor bizde
neyi yalnis yaptin acabaofff bugünkü maceram kafama esti
tahinli kek yapayım dedim hay yapmaz olaydım batırdım keki
ilk defa denedım ve başarızım yaaaa
uyanin bea ne ka tembelsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?