- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #23.821
Resimler karışık olmuş ama banyo içler açısı haldeydi fotolarda görünmüyor ama yerden resmen saç cikmisti:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin bat ne zaman canim?bakalım önce kim hamile kalacak sen mi ben mi
hayırlı bayramlar tatlım![]()
dogumdan sonra usengec olman normal canimMerhaba :)
Hayırlı bayramlar kızlar. Bende aranıza katılabilirmiyim ? Bu ara hiç ev işi canım istemiyor. Doğumdan sonra çok üşengeç biri oldum. Esimde kızıyor bana ama kendimi hep uykusuz yorgun hissediyorum belkide uyumak işime geliyor. Kizim uyursa bende uyuyorum hemen, sabah erkenden kalkamiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ? Sizinle biraz konusursam iyi gelcek sanki bana yardım edebilirsiniz ???
hosgeldin canimHayirli bayramlar ben de ev isi konusunda muzdaribim duzenli bi ev isi yapamiyorum bekarliktan gelen aliskanliklar olsa gerek okuyorsan annen senin uzerine dusmemisse inanin evlenince hamarat bi ev hanimi olamiyorsunn ki bu da esinle aranda cok sorun yaratiyorr iki evladim varr ben de artikk ev islerini duzene koymak istiyorumm sizlerin aranizaa katilmak istiyorumm beni de kabul ederseniz sevinirimm sevgiler..
anaaa selinim hosgeldinÖncesi sonrası yükleyerek sahalara dönüş yapim:)
canim hamilelikte olagan seyler bunlarSlm arkadaslar Bende hamileligimin 7. Ayindayim is yapmak artık çok zor geliyor bide küçük oğlum var onunla ilgilen yemek yap mutfak topla bana zaten yetiyor dger islerimi zorla mecburiyetten yapıyorum bazen oluyorki hic yapamiorum sabahdan aksama kadar anca yatasim var srekli yorgunluk temizlik yapmayı özledim![]()
senin bat ne zaman canim?ikimiz de guzel haberler veririz insallah
dogumdan sonra usengec olman normal canim
cunku lohusalik donemi karisik bi donem zamanla gecicek emin ol
aksam saat kacta uyuyosun?erken yatarsan erken de kalkarsin
onemli olan erken kalkmak degil bence ben de gec kalkiyorum son zamanlarda ama uyandiktan sonra oglene kadar islerimi yapiyorumprogramli yapman lazim islerini canim
bizim baska konuarimi da var programlarimizi yazdigimiz onlara bi bak
hosgeldin canimdiger konularimiza da bekleriz
motive olursunuz
anaaa selinim hosgeldinsenin raporlari ozledim valla
canim hamilelikte olagan seyler bunlarmerak etme bizimle birlikte temizlik topiklerimize takilirsan duzelir zamanla
![]()
masallah canimBende artık sizlerle günlük yaptığım işleri paylaşarak kendmi motive etmeye calisicam.
Yikanan Çamaşırlar serildi kirliler makineye dolduruldu bulasik makinesi calistirilp boşaltıldı aksamin ilk yemeği çorba pisirildi.kuruyan camasirlarin yerine kaldrilmasi için oğlumn uyanmasini bekliorum şimdilik bu kadar bakalım
bunun gibi yiginla konularimiz var canimDiger konular derken ? Yonlendirir misiniz yardimci olursaniz sevinirim
niye kiCanım hiç iş yapmak istemiyorr![]()
Canım şevval orucumu tutuyorum bi halsizim 6 gün tutucam inşallah heralde haftaya bu isteksizlik biter yavaştan yapıyorum işlerimasallah canim
bunun gibi yiginla konularimiz var canim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-kizlar-birlikte-duzenliyoruz-evleri.826687/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gunluk-ev-isi-rutini-listelerimiz.826643/
niye ki![]()
Sabah bebeğiniz kaçta kalkıyor kiMerhaba :)
Hayırlı bayramlar kızlar. Bende aranıza katılabilirmiyim ? Bu ara hiç ev işi canım istemiyor. Doğumdan sonra çok üşengeç biri oldum. Esimde kızıyor bana ama kendimi hep uykusuz yorgun hissediyorum belkide uyumak işime geliyor. Kizim uyursa bende uyuyorum hemen, sabah erkenden kalkamiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ? Sizinle biraz konusursam iyi gelcek sanki bana yardım edebilirsiniz ???
bize de bayram tembelligi geldi kizlar dagaldiCanım şevval orucumu tutuyorum bi halsizim 6 gün tutucam inşallah heralde haftaya bu isteksizlik biter yavaştan yapıyorum işleri
benimki de 26 temmuz varsa ben daha erken ogrenicem5 ağustos canım senin? Daha erken sanırsamm...
canim bizim diger topige de ugra o konu mutaka sana yardimci olurMerhaba herkese...
Ben de arefe ve 1. Gün evimi pırıl pırıl yaptım ama bugün tekrar dağıldı. Yıkadığım çamaşırlar odanın ortasında. Mutfak bulaşık dolu. Yataklar darmadağın. Yemek yapmadım. Akşama kadar yattım sonra pazara gittim geldim. Offf nasıl düzene sokucam bilemiyorum. Nefret ediyorum ev işlerinden hiç yapmak gelmiyor içimden...:'(
ayy su profideki senin bebis mi cooook tatli masallahHosbulduk canımev islerinden sıkıldım size katılayım dedim. Bu arada kızımda 6 bucuk 7 gibi uyanıyo. Kendi kendine oynuyo. Onun sesine uyanıyorum kalkiyorum ama butun gun beni yordugu icin emzirdikten sonra hemen bende geri yatiyorum. Kızım 4 aylik bu ara cok hareketlendi yere yatirsam tek basina durmuyo. Dursada cok nadir. Hep ilgi istiyo. Allah'tan gece uyanmiyo. Gece onu uyuttuktan sonra yapabildigim kadar islerimi yapmaya calisiyorum.
Kendimi cçooook yorgun hissediyorum...
![]()
İyi geceler herkese merhaba. Herkes bayram temizliği yapar, bense ramazanda iş yapmaya dayanamadığım için bayram sonu yaparım. İşlerimden dolayı birkaç gün içinde başlayacağım. Artık aranızdayım...
BENİMDE EVİM MİNNACIK HER BULDUĞUM YERİ DOLDURDUM.Benim koridorun üstünde kocaman bi dolap var oraya koyuyorum.konservelere varana kadar. iyi oluyo
hosgeldin bebekBen de burdayım![]()
eveet bayram bitti her kez evine dondugünaydıııııııııııınnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaaar.
bayram tatilini de bitirdik burdayız.:)
nasılsınız,nasıl geçti bayramınız?
dün geldim eve.ramazanda da pek fazla iş yapmamıştım.
şimdi de pek yapasım yok.artık ne zaman eski muhabbetim gelir bilemiyorum.![]()
kavanoz demeyin banaBENİMDE EVİM MİNNACIK HER BULDUĞUM YERİ DOLDURDUM.
SALONDAKİ KOLTUKLARIN ALTI. YENİ EVLİ OLDUĞUMDAN DOLAYI . EV GÖRMESİNE GELENLERİN TABAKLARI İLE DOLU.
OTURDUĞUM ODADAKİ ÇEKYATLARIN ALTIDA . TUVALET KAĞIDI , HAVLU PEÇETE, ÇAMAŞIR SUYU, YUMUŞATICI VE ÇAMAŞIR DETERJANI İLE DOLU.
BALKONA DUVARA 3 KATLI Bİ DOLAP YAPTIRDIM.. ORAYADA KAVANOZLARI DOLDURDUM.
HERYER HERYERDE OLUYO DEPOLAMA ALANI OLMAZSA. BİDE BANYOYA İSTİYOM Bİ DOLAP....