Depolama alanlari olmasi lazim. Evde esya cok.
Kirada oturuyorum. Ne bir ardiyem var ne bir dolabim. Cocuk odasini depo yaptim. Her turlu ivir zivir orda. Kenara siraladim. Pilates setim , kitaplik , coklu tuvalet kagitlari , kagit havlular , bilgisayar , cantalar vs... Kendi evime gecersem kocaman dolap yaptiracagim. Ya da ardiyelik. Planlarimi kendi evime sakliyorum.
benim de evimde eskiden dolap namina hic bi sey yoktu

cok zor oluyodu gercekten

tadilatdan sonra bol bol dolap yaptirdim her yere cok daha duzenli oluyo gercekten

insallah sana da nasip olur canim
birazdan eve gideceğim.
eşim ve çocuklar evdeler.
mutfağı ve diğer yerleri toparlamayı düşünüyorum.
sabah kuru fasulye ıslamıştım.onu ocağa koyarım.bir de pilav.
her yeri çamaşır suyuyla silmem lazım.
ama hiç yapma isteğim yok.
bugün işteyim.ve uyumak istiyorum.
ramazanda baya bi paslanmishsin sen kuzu

hemmen o eski dagciyi geri istiyorum

senin kucuk cadi napiyo hala da cisliyo mu her yeri

5 yıllık evliyim 4 kez taşınmak zorunda kaldım. Her taşınmada da eşya attım. Normalde de zevkim sade,rahat, ıvır zıvırsız bir hayattan ibaret... Şuan bile atacağım eşyalar var. Bu arada attım derken ya ikinci el stokçulara sattım ya da ihtiyaç sahiplerine dağıttım. İsraf asla yok... Evde kullanmadığım hiçbir şey yok. Bu yüzden evde düzenin en büyük şartı (bana göre tabi) ihtiyacın kadar eşyaya sahip olmak...
en guzeli valla az ve oz esya

temizlemesi de kolay oluyo bu sekilde
Canım albümüne baktım maşallah çok tatlı bir kızın var, Allah bağışlasın kuzularımızı... Benim de 4 yaşında bir kızım var. Sanırım dünyaya geliş amacı annesinin evini dağıtmak... Son zamanlarda daha da düzeldi ama yine de en çok vaktimi on
amin cok tesekkur ederim canim

evet aynen oyle valla ari gibi benim kiz da

kendi odasindan basliyo mutfakta bitiriyo isini
Ay cok tesekkur ederiz teyzesi

Aslinda kizim bazen duruyo huysuzlanmiyo kendi kendine oynuyo bide bi kac haftadan beri yuz ustu donuyo ama daha yuvarlanamiyo

sıkılıp ağlıyo

o oyle yapinca basinda duruyorum bende.
Aslinda benim canim hiiiiiiiiiiic ev isi istemiyo zorla yapiyorum. Ben biraz usengecim galiba

Obur topiklerinize de baktim gercekten cok harikasiniz hem evin isi hem esinizle kiziniza ilgi hemde onca mesaja yanit

daha neler yapiyosunuz kim bilir...
ay cok tesekkur ederim balim

ben de eskiden bu kadar degildim ya bu topigi actiktan sonra boyle oldum

bak mesela youtube de cok guzel gunluk temizlik videoari var onlardan da izleye bilirsin gercekten gaz veriyo insana

bi de kucuk bebekli anneler var onlar tam sana gore

bak link de atayim hemen
Azerin buralarda bayadır yoktum oğlun içün çok uzuldum

başınız sağolsun melek oldu cenette .....
tesekkur ederim canim...
geldiiim....... bu siteyi bi güncellediler şifre mi kaydet miyor o günden beri.. ondan giremiyorum ben
kizam kac defa didim demi su beni hatirla butonunu isaretle diye

Bugün sabah dişçiye gittim
evi topladim
birazdan ocağa yemek koy cam
camları silcem
Gardolabin içinin tozunu alicam
üstten bi süpürge acarim
ya rus öğlen uykusunda kalkınca karnını doğurup parka götürürüm sonra kitap okuma saati:)
selin valla senin raporari ozlemisim hee

Geçmiş bayramınız mübarek olsuuuun................
arife günü evi temizledim bi küçük odam kaldı gene.... buzluğa taze fasulye attım.... 1. günü bir sürü mama yaptım kaplara koydum ablama gittim.... ordan teyzeler dayılar arkadaşlar derken.... en çok ben gezdim valla... kapı kapı şeker topladım....
ayyy hıçkırık tuttu... su içerkende hıçkırık geliverdi boğuluyodum ayol bir yudum suyla :)))
benim ev aldı başını gidiyooooo imdaaat........
dün dükkandaki tüm bardak çardak ne varsa topladım eve götürdüm süpersonik makinamda yıkayıp geri getirdim.... her kuşu öptüm kaldı leylek yani....mutfak dolaplarını siliverdim elim deymişken... misler gibi bulaşıkları pis yere koyamazdım herhalde.... bu stajerler pek pis... yağlı elleriyle o kapaklara dokunuyorlar ığğyyy.... kız azerin sen bana naptın böyle gördüğüm heryeri silesim geliyor....
akşam evde çok işim var çoook...... gece raporumu bekleyin anacım......

vay vay vay betusume bak sen

feciii kaç kurtar kendini... ben pis ve mutluydum şimdi sürekli tıı bu kapının silinmesi gerekiyor... yok o buz dolabı temizlenecek.... her şeye eleştirel bakar oldum.... mütamadiyen temizlik düşünüyorum....
kizam korkutmasana musterilerimi
kızlar ramazanda süpürgeyi çalıştırmadım bile. evi şey götürüyodu resmen. ramazan bitince dün silkindim ve kendime geldim. 3 makine çamaşır yıkadım. çarşaf nevresim herşeyi değiştirdim. yatağı makinenin başka başlığı ile iyice süpürdüm. balkonları yıkadım.banyoyu temizledim.evi spürüp vileda ile sildim. koridorların yerlerini fırça ile ovdum. ocağı temizledim. kızartma tenceremi cifledim. halının görünen lekelerini asprinle ovdum. bu çarşamba misafir gelecek yıkamaya versem yetişmez diye öyle yaptım perşembe yıkamaya gönderiyorum hemen. yatak odasındaki yığınla kıyafetleri ayarladım 3 makine daha çamaşır beni bekliyo.bir de tuvalet var gireceğim.
akşam salona dalıcam. bir de perdenin kornişi düşmüş biz evde yokken bayramda. perdecinin gelip onu halletmesi lazım bugün. yarına da tek yemek işini hallederim

pazar günü de yardımcı ile pencerelere girişirim.halılarda temiz temiz gelir sererim
ayyy ben topladıkça minik canavarım (kedim) arkamdan dağıtıyo çıldiriciğimmm
masallah miss gibi yapmishin her yeri canim

ellerine saglik
Gece uykusunu hiçbir şeye değişmem canım.senin yerine olsam gece uyur gündüz elimden geldiğince iş yapardım. Gece daha çok dinleniyor insan ama gündüz uyuyunca sarhoş gibi oluyor insan
aynen

İşte benim minik canavar :) hiç öyle uslu durduğuna bakmayın evin altını üstüne getiriyor sıpa
yok zaten gozlerinden anlasiliyo afacan oldugu
Evet haklisin uzerimde bi tembellik gunduz uyuyorum gece ayaktayim. Ama bugun erken kalktim aksama uykum gelir erkenden yatarim bugun kizimla aşıya gittik. Kizimda uyuyo bugun hep, bende islerimi yapiyorum. Simdide biraz ara verdim dinleniyorum... :))
ayy konsunca insan ne iyi oluyo ya.. evde yalnizimya sıkıldım sanirim. Hava sicak disarida cikasim gelmiyo...Neyse benim mola bu kadar ben kaçar
bak ne guzel hadi insallah devami da gelir yavas yavas

Bugün anca yemek mutfak toplama işleriyle uğraştım başkada is yapamadim oğlumu parka felan gotrdum allahın izniyle yarın Bi genel temizlik yapayım diorum suan oglumun oyuncakları bile her yerde geziniyor.
yarin soyle uzunca bi rapor beklerim o zaman
Selam Beybiler,
- Her yer süpürüldü (Hol , salon mutfak yatak odası)
- Her yer silindi
- İpteki çamaşırlar katlandı yerleştirildi
- bir makine çamaşır yıkandı asıldı
- toz bezleri yıkanıyor
- bir makine bulaşık yıkanıyor
Sabah
- kuşların kafesleri temizlenecek
- çiçekler sulanacak
- çöpler çıkarılacak
- bulaşıklar yerleştirilecek
mutfak ve küçük odayla uğraşacaktım ama enerjim kalmadı yahu..... yarın mutfaktayım inşallah....
sonraki günde küçük odayı şey ederim... tabi sonraki güne kadar evin kalanı tarumar olmazsa...
wuuuu

kiz betus su guccuk oda kucuk emraha dondu resmen ya boynu bukuk