- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.981
Evet canim pudra sekerini eritmwye gerek yokGunaydin azerin. Dun cam silip banyo yikamistim ya. Her yerim agriyor. Cok iş de sayilmaz ama. Niye boyle oldu anlamadim.
Bu arada kurabiye ile ilgili sorularim var.
1) pudra sekeri katsak sekeri eritmeye gerek kalmaz degil mi?
2) buzluga cig atiyorsun sanirim. Cikarinca nasil pisiriyorsun? Hemen kesip firina mi atiyorsun?
Aa motive olmamishsin ondandir
Once isinma haraketleri olan muzik acma ve saci tepeden toplamayi yaptin mi canim
lokum bilmiyorum kurabiye tarifi olma mi betusnapacan lokumu?
..........
kıskandım beeen istanbul nemden boğuluyooo kolum kaldırasım yok
ben de senden ablam
Gunaydinlar herkese
gunaydin canim
hemen veriyim
dun yaptim mesela tarcinli ve kuru uzumlu cok guzel olduyumusacik oluyo bu kurabiye icinde yumurta yok cunku
250 gr tereyagi
1 su bardagindan biraz az sut
1 su bardagi seker
vanilya
ve kabartma tozu
'un
tarcin
kuru uzum
sutle sekeri ocakta seker eriyene kadar isit
sonra soyuyunca yagin uzerine ilave edib diger malzemelerle birlikte hamurunu yogur
ben bol tarcinli yaptim
180 derecede pisir
bu tariften 2-3 tepsi cikiyo
ben 1 tepsi yapip digerini buzluga atiyorum
Günaydın beybiler,
Dün dükkandan çıkmadan evvel masaları dolapları falan sildim.... misler gibi yaptım gene bir torba bulaşık topladım torbalara doldurdum... eve gidene kadar nasıl yorulmuşum tahmin bile edemezsiniz.... ayaklarımın dizden aşağısı ne feci ağrıdıı... sonra didim olmaz didim bu mutfak temizlenecek
önce mutfak masasını boşalttım sildim,
üzerine dolaplardaki zımbırtıları doldurdum mutfak dolaplarını komple sildim... uleyn kim der ki 2 hafta önce sildim diye... söylesem inanmazlar...unlar dökülmüş pirinç yan yatmış ayyyy......
sildim kurudu yerleştirdim
bu arada dükkandan getirdiğim bulaşıkları attım makinaya bende de var dı bir kaç kirli bulaşık onlarıda toparladım koydum...
erzak dolabını boşalttım bu arada bir tabak kırdım... mutfağa girip bir şey kırmadan çıkarsam olmaz zaten :)) başıma bişi gelir maazallah... erzak dolabı kendinden geçmiş her şey karman çorman... onları düzelttim...
çok yorulmusun cnm ya,allah yardımcın olsun,kendi dükkanınızmı
yerleri süpürdüm... saat oldu 11 buçuk... ayacıklarım zıvanadan çıktı... daha da iş var ama yapamadım gittim yattım... sözle sabah erken kalkçaktım işe bile geç kaldım...
sabah bıcı bıcı yaptım... dükkanın malzemelerini koliledim geldim..... git eve şimdi mutfak darma dağınık.....
bu akşam gene mutfaktayım... bir erzak dolabı daha var o toparlanacak silinecek, camı balkonu perdeleri süpür sil halledilecek.... belki arkadaşımda gelebilir... onu da mı çalıştırsam napsam :))
lokum bilmiyorum kurabiye tarifi olma mi betusnapacan lokumu?
aa nazarimiza geldi bebisgecmis olsun
hadi bakalim rapor isterik
efferim
ben de klimayi acmadan is yapamiyorumsen yine de sabah basla ise daha serin oluyo
sonra da gir yikan ohh miss
hadi insallah bi siliver artik su evi bacimdün akşam yemek yaptım ve banyoyu yıkayıp,ovdum.
pikemi makineye attım.
bu akşam çocukların pikelerini değiştirme,balkon yıkama,çamaşır katlama,evi silip süpürme işlerim olacak.
evde olmayınca parça parça artık.:)
kiz betus neen dukkanda yikamiyosun bulasiklariGünaydın beybiler,
Dün dükkandan çıkmadan evvel masaları dolapları falan sildim.... misler gibi yaptım gene bir torba bulaşık topladım torbalara doldurdum... eve gidene kadar nasıl yorulmuşum tahmin bile edemezsiniz.... ayaklarımın dizden aşağısı ne feci ağrıdıı... sonra didim olmaz didim bu mutfak temizlenecek
önce mutfak masasını boşalttım sildim,
üzerine dolaplardaki zımbırtıları doldurdum mutfak dolaplarını komple sildim... uleyn kim der ki 2 hafta önce sildim diye... söylesem inanmazlar...unlar dökülmüş pirinç yan yatmış ayyyy......
sildim kurudu yerleştirdim
bu arada dükkandan getirdiğim bulaşıkları attım makinaya bende de var dı bir kaç kirli bulaşık onlarıda toparladım koydum...
erzak dolabını boşalttım bu arada bir tabak kırdım... mutfağa girip bir şey kırmadan çıkarsam olmaz zaten :)) başıma bişi gelir maazallah... erzak dolabı kendinden geçmiş her şey karman çorman... onları düzelttim...
yerleri süpürdüm... saat oldu 11 buçuk... ayacıklarım zıvanadan çıktı... daha da iş var ama yapamadım gittim yattım... sözle sabah erken kalkçaktım işe bile geç kaldım...
sabah bıcı bıcı yaptım... dükkanın malzemelerini koliledim geldim..... git eve şimdi mutfak darma dağınık.....
bu akşam gene mutfaktayım... bir erzak dolabı daha var o toparlanacak silinecek, camı balkonu perdeleri süpür sil halledilecek.... belki arkadaşımda gelebilir... onu da mı çalıştırsam napsam :))
olsun canim baya bi is yapmishsin ellerine saglik gule gule kirletinAzerinnn'cim canim benim islerimin yarisini anca yapabildim. Yaptiklarimi soyliyim..
Mutfak dolaplarimdan basladim. Bir guzel dip kose sildim. Bayaa bi uzun surdu. Sonra supurge yaptim tabi sadece salonla mutfagi supurdum sildimdar zamanda baslarsam ise bu kadar oluyo.bugunde yapicam birazdan baslicam yazarim yine canim. Ay cok iyi geldi. Bu arada videonuda izledim bana bayaa bi gaz verdi. aksam ben is yaparken kizimda uyuyodu. Bayaa bi uyudu e tabi bu sefer bizim hanim gece uyumadi. Kacta yattigimi hatirlamiyorum cok gec olmustu. Bi saat once kalktim simdi kahvalti yapicam. ben yine ugrarim. Hadi kalin saglicakla....
ee hani hala burdasin goruyorum seniherkes işlere dalmış,mutfagı toplıcam grş
sileyim di mi?hadi insallah bi siliver artik su evi bacim
kiz betus neen dukkanda yikamiyosun bulasiklarihem siz kac kisisiniz 2 gundur yika yika bitmiyo
olsun canim baya bi is yapmishsin ellerine saglik gule gule kirletin
ee hani hala burdasin goruyorum seni
hadi insallah bi siliver artik su evi bacim
kiz betus neen dukkanda yikamiyosun bulasiklarihem siz kac kisisiniz 2 gundur yika yika bitmiyo
...............
sileyim di mi?
bu akşam bir arkadaşın kınası var.
hem yemeği,hem işleri bir saatde yapmam lazım.
çocuklar evi karıştırmamışsa hepsini halledebilirim.
kaç zamandır koşturarak iş yapmıyorum.
eski hızıma dönmem lazım.:))
ben islerimi bitirdim bilemaslinda erken bitirdim ama rapor gec oldu
yimegimi de yaptim
yataklar toplandi
camasir katlandi
kizimin odasi
yatagi toplandi
salon toplandi
masa ve orta sehpa silindi
mutfak toplandi
bulasik makinesi bos calistirildi
sonra dolduruldu
digerleri elde yikandi
yimek yapildi
wc lavabo ovuldu
supurge acildi
garnitur ve kofte yapilip buzluga atildi
herkes işlere dalmış,mutfagı toplıcam grş
evet,hem az zamanda çok iş yapmak en cazib yönü.ekşın seviyon sen :)
hadi insallah bi siliver artik su evi bacim
olsun canim baya bi is yapmishsin ellerine saglik gule gule kirletin
ee hani hala burdasin goruyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?